- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.877
- 548
Ahahah hakkaten ya, sen yakında ayaklarına ufak bi bez dola nisam uça uça dolapların üstlerini alsınama neyse kı akıllı kuş paytak
elımde uyumak ıstedıgı zaman altına kagıt havlu acıyorum pokuşu geldıgınde kagıt havluya donduruyor totosunu ona yapıyor etrafı batırmamak ıcın
kuzum benım tam anasının kuşu ancak bana boyle bır kus nasıp olurdu
kac yildir su forumda üyeyim ama hala coklu alinti yapamiyourm.makınan hayırlı olsun canım
sen antepde olsaydın ohooo ben evını temızler yerlestırır ustaların basında durur bırde yemek bırakır cıkardım
tek sorun suan 2700 km kadar uzaktasın
yaaa bot cok guzel bayıldım ıyı gunlerde kullan
o kapsullerle goz kremını sevıyorum bende :) bakalım yuz yıkama jelı temızleyıcısı gozenek serumu nasıl cıkacak bugun erhan kargoya gıdıp alacak yarını bekleyemedım
bu kadar olur
o zaman bu durumda regl arifesı sırkelı su ıcmemek gerek dıyebılır mıyız bu sonuc cıkar mı
evet canim burda malesef öyle ücretler cok fazlaay ne çok yaa, 150 Euro'ya kışlık dolap düzersin burda... Yuh yaniii
Amin canım, hala aklıma gelir keşe o para vermek isteyen çocuğun mailini alsam, bu kutu lokum gönderirdim diye
Saolasın canım, yıllar içinde alıştım artık dökümhanelerde falan geziyorum böyle ayakkaplarla. Ama topuklu bile olsa önceliğim rahatlık oluyor, kimi topukluyla bütün gün geziyosun kimi 10 dkda rahatsız etmeye başlıyor. Siyah bootiede henüz yüzüm gülmedi bakalım bu nası çıkacak, topuğunun yüksek olmamasına güvendim.kac yildir su forumda üyeyim ama hala coklu alinti yapamiyourm.
nisam tesekkür ederim senin kalbin yeter.
Mihail Zoscenko bootielerin cok hos. ben korkuyorum artik topuklu giyince kayip düscekmisim gibi oluyor.
anladim canimSaolasın canım, yıllar içinde alıştım artık dökümhanelerde falan geziyorum böyle ayakkaplarla. Ama topuklu bile olsa önceliğim rahatlık oluyor, kimi topukluyla bütün gün geziyosun kimi 10 dkda rahatsız etmeye başlıyor. Siyah bootiede henüz yüzüm gülmedi bakalım bu nası çıkacak, topuğunun yüksek olmamasına güvendim.
ya buna ne güldümAhahah hakkaten ya, sen yakında ayaklarına ufak bi bez dola nisam uça uça dolapların üstlerini alsın
Hımm biber salçası ekleyebilirsin...onun tuzu, acısı dengeler olmaz mı?kizlar nasilsiniz
ben domates corbasi yaptim ama tatli olmus ne yapmam lazim
ıyıyım canım sen nasılsınkizlar nasilsiniz
ben domates corbasi yaptim ama tatli olmus ne yapmam lazim
Geldi suzim bugün iade etmek zorunda kaldımanladim canim
geldimi ayakkabin
Ayşenur yazıcının videosunu izleyeli epey oldu yanlış hatırlıyor olabilirim ama ayrıca kılıfları da satılıyordu onun sanki samsonum. Güle güle kullan inşallah, iyi bari alıştıysan ben deli yatarım mesela sabit kalabilir miydim bilmiyorum :))ya buna ne güldümÇok yaşa Miho, gözümde canlanıyor hala.
Yastık fena değil gibi kuzuu. Öyle 700 falan vermezdim, ama indirimdeki fiyatı uygun geldi. Dedikleri gibi yan yatarsan gerçekten yüzüne baskı olmuyor, ama tam da yastığın o kısımlarına denk gelip gece boyunca aynı yerde kalabileceğimi hiç sanmıyorum. Sırt üstü uyumayı denedim ben hep, sanki bir hafta sonunda alıştım, oluru var gibi...ama daha uzun kullanıp net bişey söylesem daha iyi.
Kılıfından çıkarınca yastığın kendisi bildiğin squishy gibi...sanki yapışkan bir yapısı var. İlerde umarım toz moz toplamaz bu meret. Ben de tempur yastık da var, onun dış kılıfı hariç, sökülmeyen, yıkanmayan iç kılıfı da var. Sanki böyle birşeyi olması gerekirdi bunun da.
Geldi suzim bugün iade etmek zorunda kaldımçok da beğenmiştim derisi de yumuşacıktı rahattı ama 38 numara büyük geldi ayağıma gözüm kalarak iade ettim, 37sini tekrar alacaktım ama tükenmiş sitede, hoş stoklar güncellenir hemen ama tekrar sezon fiyatına çekmişler, alsam yıllarca tepe tepe giyerim gerçi ama yine de 550 lira vermek istemedim. Hatta ayağımda resmini de atayım zaten sivri burunlu olduğundan uzun bi model büyük büyük giymeyim dedim :))
Eki Görüntüle 2731605
Eki Görüntüle 2731606
İnşallah diğer indirimde 37sini kaparım :))
Evet kuzu, üzerinde fermuarlı bir kılıfla geliyor, hatta yedek diye satılan kılıfı da aldım ben, o da aynısı...ama işte açınca içinden çıkan o süngerimsi yapışkan şeyin bir astarı yok. Fikrimin soran olsaydı üretim aşamasında elzem derdim benAyşenur yazıcının videosunu izleyeli epey oldu yanlış hatırlıyor olabilirim ama ayrıca kılıfları da satılıyordu onun sanki samsonum. Güle güle kullan inşallah, iyi bari alıştıysan ben deli yatarım mesela sabit kalabilir miydim bilmiyorum :))
aa hoş durmuş hakkaten yaa, inş bir daha ki seferee kısmet olsun canım...ama hiç üzülme, düşünsene ben giysem nasıl olur böyle bir modelin 40 numarasıGeldi suzim bugün iade etmek zorunda kaldımçok da beğenmiştim derisi de yumuşacıktı rahattı ama 38 numara büyük geldi ayağıma gözüm kalarak iade ettim, 37sini tekrar alacaktım ama tükenmiş sitede, hoş stoklar güncellenir hemen ama tekrar sezon fiyatına çekmişler, alsam yıllarca tepe tepe giyerim gerçi ama yine de 550 lira vermek istemedim. Hatta ayağımda resmini de atayım zaten sivri burunlu olduğundan uzun bi model büyük büyük giymeyim dedim :))
Eki Görüntüle 2731605
Eki Görüntüle 2731606
Samsonum niye bantladın ağzını kendin de dahil olmak üzere kimsenin seni uykunda dahi susturmasına izin verme :))Evet kuzu, üzerinde fermuarlı bir kılıfla geliyor, hatta yedek diye satılan kılıfı da aldım ben, o da aynısı...ama işte açınca içinden çıkan o süngerimsi yapışkan şeyin bir astarı yok. Fikrimin soran olsaydı üretim aşamasında elzem derdim benBi Tempur kalitesi yok
Asıl bombayı bırakayım, ağzımı bantlayarak uyumayı denedim bir kaç kez...bunu biliyor musunuz? Çok müthiş bir yenilik oldu hayatımda
Rahatlığına diyecek yoktu ama uzun bi model hakkaten samsonum yaw, 37 de uzun 40 da uzun :)) bu sene böyle modeller bi de küt modeller çıktıaa hoş durmuş hakkaten yaa, inş bir daha ki seferee kısmet olsun canım...ama hiç üzülme, düşünsene ben giysem nasıl olur böyle bir modelin 40 numarası
Canım instada farkındanefes diye bir hesap var. Müthiş bir hanım. Mutlaka takip edin ve inceleyin. Online eğitimini de katıldım, nefesi sadece burundan alıp yine burundan vermenin ne kadar önemi olduğu hususunda beni %100 ikna etti.Samsonum niye bantladın ağzını kendin de dahil olmak üzere kimsenin seni uykunda dahi susturmasına izin verme :))
bu modellerı sevıp kullanamama sebebım 40 noaa hoş durmuş hakkaten yaa, inş bir daha ki seferee kısmet olsun canım...ama hiç üzülme, düşünsene ben giysem nasıl olur böyle bir modelin 40 numarası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?