• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

ayy ben aldım bebeytom :KK70:

normalde senelık kozmetık ve gıyım alırım ama alasım tuttu bazılarını stoklamak bazılarını da denemek ıcın aldım

dur lınklerını bırakayım aldıklarımın

Bambi eye rimeli denedim ben bi degisiklik görmedim. Tül gömlege bayildim

Ayy Nisa yaa, o yüz bakımı şeylerine:) benim de ihtiyacım vardı. İyi ki gördüm, ben de gideyim bi yarın çarşıya:)

güle güle kullan🌸🌸🌸 misssler gibi.

sabahki bdv deki konuya bakıyorum..topluma ne biçim insan yetiştirip salıyorlar:/ bir de bunu yapan öğretmen:/

bir de milleti salak yerine koyup ajitasyonla işin içinden çıkacağını sanıyor..ben o kadına ekstra gıcığım, her konuya girip “vır vır vır, ben neler çektim, neler göğüsledim, ne kadar dayanıklıyım, ne kadar sevgi dolu anneyim” demesinden..ayrıca bence o kadını koalinaya uyguladığı şiddetten dolayı, siteden atmalı yöneticiler..dur konuya da yazayım.

Bambi eye rimeli denedim ben bi degisiklik görmedim. Tül gömlege bayildim
benımkılerı tek tek ayırdı o hosuma gıdıyor cogu maskarada yapısıyor orumcek gıbı oluyor :D bunu o yuzden sevdım
Ayy Nisa yaa, o yüz bakımı şeylerine:) benim de ihtiyacım vardı. İyi ki gördüm, ben de gideyim bi yarın çarşıya:)

sabahki bdv deki konuya bakıyorum..topluma ne biçim insan yetiştirip salıyorlar:/ bir de bunu yapan öğretmen:/

bir de milleti salak yerine koyup ajitasyonla işin içinden çıkacağını sanıyor..ben o kadına ekstra gıcığım, her konuya girip “vır vır vır, ben neler çektim, neler göğüsledim, ne kadar dayanıklıyım, ne kadar sevgi dolu anneyim” demesinden..ayrıca bence o kadını koalinaya uyguladığı şiddetten dolayı, siteden atmalı yöneticiler..dur konuya da yazayım.
tesekkur ederım canısı ınsallah faydasını gorurum gorursun gorurler serumların :)

kesınlıkle katılıyorum canım bence de atılmalı bu tarz uyeler
kaosdan baska bırseye sebep oldukları yok

Yine ne kaçırdım ben?. :D

Nisaa artık bi vlog açar ürün değerlendirmesi yaparsın. Yelpaze o kadar geniş 😁💄🧴💅
bazen dıyorum vlog acsam hem saglıklı beslenme hem cılt bakım hem genel gunluk vlog sohbet falan olsun
sonra da dıyorum kı her cesıt ınsan var her yorumu kaldırabılır mıyım ıster ıstemez mutlaka ahsen de olacak vloglarda ona bır soz gelırse sabır gosterebılır mıyım :D ıcımdekı çirkef uyanır dıye korkuyorum :D

Yine ne kaçırdım ben?. :KK70:

bu canlar

bu canlar
hemen bakiyorum

İnsana kendini çok iyi hissettiriyor di mi🥰🥰🥰
İnsanın kendi evinin olması ne güzel birşey🌸🌸🌸 sana çok imreniyorum suzn🥰
evet canim cok iyi hissettim dün
ben pes etmek üzereydim yolda devirecektim artik makineyi adam yetisti - aman baslarim eve de makineye de yalnizligimada dicektim tam o adam geldi yardima.

bir sekilde getirirdim ama arka arkaya yürüyordum yolda, düsürmemek icin.

kuzum tesekkür ederim ama özenme o kadar yorgunum ki hayattan her seyden.

dün camasir makinemi aldim, tam kendim tasiyordum tekerlekli arbayla, biri geldi yardim etti bana allah razi olsun eve kadar cekti.
Satan yer gönder miyor muydu canım? İnsanlığın ölmediğini görünce gerçekten çok mutlu oluyoruz di mi?.

Ben de bir kere Almanya'da, içinde pasaportum, cüzdanım olan çantayı kaybettim. Trende farkettim, bavul var çantam yok. Nasıl panik stres yaptım, telaşımı anlayan bir genç çıkardı 20 Euro vermek istedi. Ne o ingilizce konuşuyordu, ne benim tek kelime Almancam var...çok duygulanmıştım.

Bir keresinde de yine yurtdışında hızlı trendeyim, dev gibi bir bavulum var, belki en az 40 kg. İstasyona gelince her kapı açılmıyordu, bazı kapılar sadece. Ben de kızın birine sordum, hani kapı açılıyor biliyor musunuz diye? kızın bana gösterdiği kapıya zar zor çektim bavulumu o koltukların arasından...sonra tren dur, benim bekledim değil, taa en ters tarafdaki kapı açıl... zaten biliyorsun 2 dk belki duruyor , belki durmuyor istasyonda...kapanmadan diğer kapıya yetişmem imkansızdı. Başka bir şehirde inmek zorunda kalacaktım. Allah razı olsun, genç bir oğlan yine, bavulumu kaptığı gibi havaya kaldırıp kapıya kadar götürmüştü

İşte insanın iyisi, sözde dinle, kültürle olmuyor. Kalbi güzel, vicdanı kuvvetli herkesi kendine yakın kılsın Yaradan.

Kızım, kreş ve bez meselemiz=> bdv :KK66:
töbe yarabbii, algım kıt bu sıralar. Ben de sen bdv de bir konu açtın sandım canım...aman sıkıntılı bir durum olmasında şükür.
bazen dıyorum vlog acsam hem saglıklı beslenme hem cılt bakım hem genel gunluk vlog sohbet falan olsun
sonra da dıyorum kı her cesıt ınsan var her yorumu kaldırabılır mıyım ıster ıstemez mutlaka ahsen de olacak vloglarda ona bır soz gelırse sabır gosterebılır mıyım :KK70: ıcımdekı çirkef uyanır dıye korkuyorum :KK70:
Ya Nisaa bizim açımızdan takip çok eğleneceli olurdu, ama hem sen çok alımlı bir hatusun hem de pamuğum dünya güzelii. Ortalık bu kadar pis zihniyetli varlıklarla dolu olmasaydı keşke..

Back