- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.877
- 548
Anaya şiddet ha, kontes hanım üzdü yapar mıymış öyle şeyler :))hıc unutmuyorum ahsen son emmesınde gogsume tokat attı ıstedıgı kıvam ve kalıtede sut gelmedı dıye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anaya şiddet ha, kontes hanım üzdü yapar mıymış öyle şeyler :))hıc unutmuyorum ahsen son emmesınde gogsume tokat attı ıstedıgı kıvam ve kalıtede sut gelmedı dıye
suanda da tersı pis acıktıgında cok sinirli oluyorAnaya şiddet ha, kontes hanım üzdü yapar mıymış öyle şeyler :))
Sonunda "beceremeyeceksen bırak biz yapalım analık" diyecek gibi geldi ama neyse iyi bari, köşede marul yiyerek beklemesi de bişeydirsuanda da tersı pis acıktıgında cok sinirli oluyor
ben yemek hazırlıyordum bır kac kere geldı soruyor yardım edeyım mı daaha ısın uzun surer mı ne zaman hazır olur bıcak tehlıkelı olmasa ben dogrardım dıye tepemde
dayanamadım cekıl elımın altında strese sokma basımda bekleyıp nıye kontrol edıyorsun bır musade et dıye cıkıstım
bana ne dese begenırsın
öfff kendı ısımı kendım hallederım dedı buzdolabını actı havuc marul mandalına oturdu yedı
çalım attı bana
Çok sağol Mihailimnobaharim hoşgeldin, hayırlı olsun yeni işin. İyi etmişsin işe girmekle hem sana iyi gelir hem de daha iyi birikim yaparsınız döndüğünüzde en azından zorlanmazsınız. hemşerilerin birbirine sahip çıkma olayına ben de inanmıyorum açıkçası, mayası iyi olan kötü olan insan var sadece.
Sütten kesme konusunda ise maalesef hiçbir bilgim yok, inşallah bebekuşla müzakerelerinizde arayı bulursunuz :)
Birden bire kesmedim Nisacım, hep azaltmayı denedim ama gerçekten çok dirayetli. Olur olmadık saatlerde komşuyu da rahatsız etmek istemedim, pes edip verdim memeyi. Dediklerini dikkate alarak tekrar deneyeceğim çok sağolaynen canım tedavım dolayısıyla sutden kesmem gerekıyordu
1 yasından sonra su yerıne gecıyor anne sutu zaten yanı esın gerekırse ısten cık emzır demıs ya bu hem cozum degıl hemde nereye kadar cocuk enı sonu sutden kesılecek
bırden bıre kesmedın degıl mı canım keserken kademelı kesmıstım ben onu yazmayı unutmusum normalde 2 saatde bır yarım saat emzırırken 4 saatde bır yaptım emzırme sıklıgın azaldıkca sutun de azalıyor ve cocuk cekıyor gelmıyor bırakıyor
hıc unutmuyorum ahsen son emmesınde gogsume tokat attı ıstedıgı kıvam ve kalıtede sut gelmedı dıye
yanı bırden bıre kestıysen bu sıkıntı olur bu surec maalesef boyle canım ben esının degılde gece uyandıgında senın gıtmen taraftarıyım o senın ıcın aglıyor kendını uzak tuttugunda aglaması daha uzun surer ve katıla katıla aglar hatta gece teroru bıle yasar
yanına gıt ısrarla oksa pıışşş pışş dıye ısrarla oksa yatagında ve sabret o suan aglayarak yaptırmaya calısıyor dıren bı sore sonra ne kadar aglasa da sut yok anlayacak hatta en olmadı gece agladıgında su ver meme kalmadı bıttı de anlar zaten sen buyudun memede sut kalmadı pıışş pışş pışş unutma :) o aglama sesını arttırdıkca aynı sakınlıkte devam
bılıyorum cok zor oluyor cok aglıyor hem sinirin yıpranıyor hem moralın bozuluyor hem dıger cocugunun da duzenı uykusu bozuluyor bılıyorum ama bu surec maalesef boyle gercekten zor oluyor su sekılde kendını telkın et bu cocuk enı sonu bu sekılde memeyı bırakacak herkes boyle bıraktı hep bunu tekrarla ıcınden
İçi ayrı dışı ayrı güzel yavrunun Nisasuanda da tersı pis acıktıgında cok sinirli oluyor
ben yemek hazırlıyordum bır kac kere geldı soruyor yardım edeyım mı daaha ısın uzun surer mı ne zaman hazır olur bıcak tehlıkelı olmasa ben dogrardım dıye tepemde
dayanamadım cekıl elımın altında strese sokma basımda bekleyıp nıye kontrol edıyorsun bır musade et dıye cıkıstım
bana ne dese begenırsın
öfff kendı ısımı kendım hallederım dedı buzdolabını actı havuc marul mandalına oturdu yedı
çalım attı bana
bende sevmıyorum hatta bırıne iltica aslında bır onur meselesıdır demıstımbdv ye bir yorum yazayim dedim hemen biri saldirmaya kalkti "nerden geldigimi unutmus" oldum
sirf iltica yapanlari sevmiyorum dedim diye.
evet sevmiyorum onlar yüzünden avrupadaki tüm türklerin adi cikti.
insanlar yillardir yasadiklari ülkelerinde canim türkiyemi kötüleyip bilmedikleri ülkeye gelmek icin iltica olmayi kabul ediyorlar
bende sevmıyorum hatta bırıne iltica aslında bır onur meselesıdır demıstım
sahsen benım soyumda sopumda ıltıca eden yok nerden geldıgını unutma demısler ya kım demısse
ama dıyelım kı bırı etmıs onun yanlısı benım sorunum degıl ben kendımden meshulum bu kadar basıt
bazı seyler vardır hayatda onemlı , dıgerlerınden senı ayıran ozellık
hah bu konularda onlardan bırı
ıltıca etmenın ne oldugunu bılmıyordur belkıde onu sana dıyen ıltıca etmek ıcın kacıp sıgındıgın ulkeye vatanın hakkında bunlar bana ezıyet edıyor dıslıyor sevmıyorum orada yasamak ıstemıyorum bes kurus etmez bır yer demek gerekıyor
yanı ekmek yedıgın kaba pislemek
hangı konu lınkını atsana canım
ayy ben aldım bebeytomDün sayfa sayısının 770 li bişey olduğuna eminin, bin an, bensiz 300 sayfaa ne konuştular yaaa dedim yine bişey değişti sitede sanırım.
Hello bu aradaa ladies, beynim döndü işten bugün. Herkes iyi, keyifler yolunda inşallah?
Efsane cuma indirimlerinden bişeyler alanlarımız oldu mu?
Nisaa dükkanı kaldırmışsın yalnızayy ben aldım bebeytom
normalde senelık kozmetık ve gıyım alırım ama alasım tuttu bazılarını stoklamak bazılarını da denemek ıcın aldım
dur lınklerını bırakayım aldıklarımın
Isana Kapsül Serum Anti Age Kırışıklık Karşıtı 7x0,38 ml| Rossmann
Isana Kapsül Serum Anti Age Kırışıklık Karşıtı 7x0,38 ml ürünü indirimli fiyatlar ve aynı gün kargo seçeneği ile Rossmann'da!www.rossmann.com.tr
Isana Kapsül Serum Q10 Kırışıklık Önleyici 7x0,38 ml | Rossmann
Isana Kapsül Serum Q10 Kırışıklık Önleyici 7x0,38 ml ürünü indirimli fiyatlar ve aynı gün kargo seçeneği ile Rossmann'da!www.rossmann.com.tr
Yüz Bakım Serumları Ürünleri ve Fiyatları | Rossmann
www.rossmann.com.tr
Yüz Bakım Kapsülleri Ürünleri ve Fiyatları | Rossmann
www.rossmann.com.tr
www.rossmann.com.tr
Göz Bakımı Ürünleri ve Fiyatları | Rossmann
www.rossmann.com.tr
Göz Bakımı, Göz Kremi, Göz Altı Bakım Ürünleri | Rossmann
Göz kremi ve göz altı bakım ürünleriyle göz çevrenize özen gösterin. Tüm göz bakım ürünleri Rossmann’da sizi bekliyor!www.rossmann.com.tr
Celenes Sea Buckthorn Temizleme Jeli Yağlı ve Karma Cilt 250 ml | Rossmann
Celenes Sea Buckthorn Temizleme Jeli Yağlı ve Karma Cilt 250 ml ürünü indirimli fiyatlar ve aynı gün kargo seçeneği ile Rossmann'da!www.rossmann.com.tr
Celenes Thermal Temizleme Jeli Yağlı ve Karma Cilt 250 ml | Rossmann
Celenes Thermal Temizleme Jeli Yağlı ve Karma Cilt 250 ml ürünü indirimli fiyatlar ve aynı gün kargo seçeneği ile Rossmann'da!www.rossmann.com.tr
Celenes Sea Buckthorn Micel Temizleme Suyu Yağlı ve Karma Cilt 250 ml | Rossmann
Celenes Sea Buckthorn Micel Temizleme Suyu Yağlı ve Karma Cilt 250 ml ürünü indirimli fiyatlar ve aynı gün kargo seçeneği ile Rossmann'da!www.rossmann.com.tr
Fusswohl Ayak Kremi Çatlaklar İçin-Anında Etki 75 ml | Rossmann
Fusswohl Ayak Kremi Çatlaklar İçin-Anında Etki 75 ml ürünü indirimli fiyatlar ve aynı gün kargo seçeneği ile Rossmann'da!www.rossmann.com.tr
Fusswohl Ayak Bakım Kremi Ayak Çatlakları ve Pürüzlu Ayaklara Özel- Anında Etki 75 ml | Rossmann
Fusswohl Ayak Bakım Kremi Ayak Çatlakları ve Pürüzlu Ayaklara Özel- Anında Etki 75 ml ürünü indirimli fiyatlar ve aynı gün kargo seçeneği ile Rossmann'da!www.rossmann.com.tr
Cilt Serumu, C Vitamini ve Hyalüronik Asit Serumları | Watsons
C vitamini serumu, leke karşıtı serumlar, etkili cilt bakımı sunan hyalüronik asit, retinol, niacinamide ve kolajen serumları avantajlı fiyatlarla Watsons'www.watsons.com.tr
Amonyaksız Besleyici Saç Boyası Parlak Kumral 700
L'oreal Paris Casting Amonyaksız Besleyici Saç Boyası Parlak Kumral 700 uygun fiyatlarla Watsons’ta.www.watsons.com.tr
Kaş Kalemi ve Maskaraları ile Kaşınızdaki Çekiciliği Sabitleyin | Watsons
Makyaj modasına yön veren noktalardan olan kaş makyajı için kaş kalemi, farı ve kaş boyası ile trendinizi yaratın. Kaş sabitleyici ve diğer ürünler Watsonswww.watsons.com.tr
Bambi Eye Ceylan Göz Etkili Maskara - Siyah
L'oreal Paris Bambi Eye Ceylan Göz Etkili Maskara - Siyah ile cildinizde kusursuz görünümü yakalayabilirsiniz. Tüm Maskara ürünleri bir tık uzağınızda.www.watsons.com.tr
Trinova C Vitamin Leke Giderici & Cilt Tonunu Eşitleyici Ve Onarıcı Yüz Serumu 30ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Trinova C Vitamin Leke Giderici & Cilt Tonunu Eşitleyici Ve Onarıcı Yüz Serumu 30ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
TRENDYOLMİLLA Taş Yakası Volan Detaylı Yarı Transparan Bluz TWOAW21GO0003 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
TRENDYOLMİLLA Taş Yakası Volan Detaylı Yarı Transparan Bluz TWOAW21GO0003 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
TRENDYOLMİLLA Zümrüt Yeşili Yaka Detaylı Gömlek TWOAW21GO0003 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
TRENDYOLMİLLA Zümrüt Yeşili Yaka Detaylı Gömlek TWOAW21GO0003 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
TRENDYOLMİLLA Zümrüt Yeşili Fırfır Detaylı Bluz TWOAW20BZ0602 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
TRENDYOLMİLLA Zümrüt Yeşili Fırfır Detaylı Bluz TWOAW20BZ0602 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
TRENDYOLMİLLA Bordo Fırfır Detaylı Bluz TWOAW20BZ0602 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
TRENDYOLMİLLA Bordo Fırfır Detaylı Bluz TWOAW20BZ0602 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
TRENDYOLMİLLA Tarçın Basic Bluz TWOAW20BZ1080 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
TRENDYOLMİLLA Tarçın Basic Bluz TWOAW20BZ1080 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Koton Kadın Organze Firfir Detayli Bluz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Koton Kadın Organze Firfir Detayli Bluz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ya gümüş suyu, ya da gümüş içeren kremler de çok iyi diyorlar böyle virüslere.eczaneden de su ucuk kremını sıparıs ettım
Eki Görüntüle 2728464
evde hep bulunur normalde ama bıttı hemen de almamıstım elım ayagım kendısı
gecen gun bır uyandım tovbeler olsun dudagımda yenı bır gezegen olusmus
ust sag taraf keske tam ortada cıksaydı suan yamuk duruyorum
sadece goz cevresı kremı alacaktım olanlar olduNisaa dükkanı kaldırmışsın yalnız
Güle güle kullan kozmetiğini, faydasını gör hepsinin inşallah. Bluzler de çok şık hepsi, sana çok yakışacak. Sağlıklı günlerde sevdiceklerne giy
Herby'nin C vitamini serumunu almıştın ben de. Fena değildi sanki, ama annemde unuttum tabi
bunu bılmıyordum canım bu krem kasıntı hıssettıgın an hanı ucuk cıkmadan once cız yapar ya daha onda surdugunde cıkmasını engellıyor cıktıgında da surdugunde yayılmasını buyumesını engellıyorya gümüş suyu, ya da gümüş içeren kremler de çok iyi diyorlar böyle virüslere.
Geçmiş olsun canım... Allah Allah, bu virus zaten vücuddan atılmıyor, bağışıklık düşünce geri hortluyor diyorlar. Dikkat et kendine, sen iyi besliniyorsun zaten ama belki D3, B12 falan alma vakti gelmiştir.bunu bılmıyordum canım bu krem kasıntı hıssettıgın an hanı ucuk cıkmadan once cız yapar ya daha onda surdugunde cıkmasını engellıyor cıktıgında da surdugunde yayılmasını buyumesını engellıyor
hos benımkı oyle buyuk cıkmıs kı ılk defa bu kadar sabahından ahsen yanıma geldı anne yuzune ne olmus dıye dudagım hanı su sılıkon kurbanları varya yuzunu kaplamıs yuruyen dudaklar aynen oyle
normalde hergun sabah lımonlu su ıcerım yaGeçmiş olsun canım... Allah Allah, bu virus zaten vücuddan atılmıyor, bağışıklık düşünce geri hortluyor diyorlar. Dikkat et kendine, sen iyi besliniyorsun zaten ama belki D3, B12 falan alma vakti gelmiştir.
Neler almissin nelerayy ben aldım bebeytom
normalde senelık kozmetık ve gıyım alırım ama alasım tuttu bazılarını stoklamak bazılarını da denemek ıcın aldım
dur lınklerını bırakayım aldıklarımın
Isana Kapsül Serum Anti Age Kırışıklık Karşıtı 7x0,38 ml| Rossmann
Isana Kapsül Serum Anti Age Kırışıklık Karşıtı 7x0,38 ml ürünü indirimli fiyatlar ve aynı gün kargo seçeneği ile Rossmann'da!www.rossmann.com.tr
Isana Kapsül Serum Q10 Kırışıklık Önleyici 7x0,38 ml | Rossmann
Isana Kapsül Serum Q10 Kırışıklık Önleyici 7x0,38 ml ürünü indirimli fiyatlar ve aynı gün kargo seçeneği ile Rossmann'da!www.rossmann.com.tr
www.rossmann.com.tr
Yüz Bakım Kapsülleri Ürünleri ve Fiyatları | Rossmann
www.rossmann.com.tr
www.rossmann.com.tr
Göz Bakımı Ürünleri ve Fiyatları | Rossmann
www.rossmann.com.tr
Göz Bakımı, Göz Kremi, Göz Altı Bakım Ürünleri | Rossmann
Göz kremi ve göz altı bakım ürünleriyle göz çevrenize özen gösterin. Tüm göz bakım ürünleri Rossmann’da sizi bekliyor!www.rossmann.com.tr
Celenes Sea Buckthorn Temizleme Jeli Yağlı ve Karma Cilt 250 ml | Rossmann
Celenes Sea Buckthorn Temizleme Jeli Yağlı ve Karma Cilt 250 ml ürünü indirimli fiyatlar ve aynı gün kargo seçeneği ile Rossmann'da!www.rossmann.com.tr
Celenes Thermal Temizleme Jeli Yağlı ve Karma Cilt 250 ml | Rossmann
Celenes Thermal Temizleme Jeli Yağlı ve Karma Cilt 250 ml ürünü indirimli fiyatlar ve aynı gün kargo seçeneği ile Rossmann'da!www.rossmann.com.tr
Celenes Sea Buckthorn Micel Temizleme Suyu Yağlı ve Karma Cilt 250 ml | Rossmann
Celenes Sea Buckthorn Micel Temizleme Suyu Yağlı ve Karma Cilt 250 ml ürünü indirimli fiyatlar ve aynı gün kargo seçeneği ile Rossmann'da!www.rossmann.com.tr
Fusswohl Ayak Kremi Çatlaklar İçin-Anında Etki 75 ml | Rossmann
Fusswohl Ayak Kremi Çatlaklar İçin-Anında Etki 75 ml ürünü indirimli fiyatlar ve aynı gün kargo seçeneği ile Rossmann'da!www.rossmann.com.tr
Fusswohl Ayak Bakım Kremi Ayak Çatlakları ve Pürüzlu Ayaklara Özel- Anında Etki 75 ml | Rossmann
Fusswohl Ayak Bakım Kremi Ayak Çatlakları ve Pürüzlu Ayaklara Özel- Anında Etki 75 ml ürünü indirimli fiyatlar ve aynı gün kargo seçeneği ile Rossmann'da!www.rossmann.com.tr
Cilt Serumu, C Vitamini ve Hyalüronik Asit Serumları | Watsons
C vitamini serumu, leke karşıtı serumlar, etkili cilt bakımı sunan hyalüronik asit, retinol, niacinamide ve kolajen serumları avantajlı fiyatlarla Watsons'www.watsons.com.tr
Amonyaksız Besleyici Saç Boyası Parlak Kumral 700
L'oreal Paris Casting Amonyaksız Besleyici Saç Boyası Parlak Kumral 700 uygun fiyatlarla Watsons’ta.www.watsons.com.tr
Kaş Kalemi ve Maskaraları ile Kaşınızdaki Çekiciliği Sabitleyin | Watsons
Makyaj modasına yön veren noktalardan olan kaş makyajı için kaş kalemi, farı ve kaş boyası ile trendinizi yaratın. Kaş sabitleyici ve diğer ürünler Watsonswww.watsons.com.tr
Bambi Eye Ceylan Göz Etkili Maskara - Siyah
L'oreal Paris Bambi Eye Ceylan Göz Etkili Maskara - Siyah ile cildinizde kusursuz görünümü yakalayabilirsiniz. Tüm Maskara ürünleri bir tık uzağınızda.www.watsons.com.tr
Trinova C Vitamin Leke Giderici & Cilt Tonunu Eşitleyici Ve Onarıcı Yüz Serumu 30ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Trinova C Vitamin Leke Giderici & Cilt Tonunu Eşitleyici Ve Onarıcı Yüz Serumu 30ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
TRENDYOLMİLLA Taş Yakası Volan Detaylı Yarı Transparan Bluz TWOAW21GO0003 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
TRENDYOLMİLLA Taş Yakası Volan Detaylı Yarı Transparan Bluz TWOAW21GO0003 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
TRENDYOLMİLLA Zümrüt Yeşili Yaka Detaylı Gömlek TWOAW21GO0003 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
TRENDYOLMİLLA Zümrüt Yeşili Yaka Detaylı Gömlek TWOAW21GO0003 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
TRENDYOLMİLLA Zümrüt Yeşili Fırfır Detaylı Bluz TWOAW20BZ0602 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
TRENDYOLMİLLA Zümrüt Yeşili Fırfır Detaylı Bluz TWOAW20BZ0602 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
TRENDYOLMİLLA Bordo Fırfır Detaylı Bluz TWOAW20BZ0602 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
TRENDYOLMİLLA Bordo Fırfır Detaylı Bluz TWOAW20BZ0602 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
TRENDYOLMİLLA Tarçın Basic Bluz TWOAW20BZ1080 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
TRENDYOLMİLLA Tarçın Basic Bluz TWOAW20BZ1080 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Koton Kadın Organze Firfir Detayli Bluz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Koton Kadın Organze Firfir Detayli Bluz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com