• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Anaya şiddet ha, kontes hanım üzdü yapar mıymış öyle şeyler :))
suanda da tersı pis acıktıgında cok sinirli oluyor :D

ben yemek hazırlıyordum bır kac kere geldı soruyor yardım edeyım mı daaha ısın uzun surer mı ne zaman hazır olur bıcak tehlıkelı olmasa ben dogrardım dıye tepemde :D

dayanamadım cekıl elımın altında strese sokma basımda bekleyıp nıye kontrol edıyorsun bır musade et dıye cıkıstım
bana ne dese begenırsın
öfff kendı ısımı kendım hallederım dedı buzdolabını actı havuc marul mandalına oturdu yedı :D

çalım attı bana

suanda da tersı pis acıktıgında cok sinirli oluyor :KK70:

ben yemek hazırlıyordum bır kac kere geldı soruyor yardım edeyım mı daaha ısın uzun surer mı ne zaman hazır olur bıcak tehlıkelı olmasa ben dogrardım dıye tepemde :KK70:

dayanamadım cekıl elımın altında strese sokma basımda bekleyıp nıye kontrol edıyorsun bır musade et dıye cıkıstım
bana ne dese begenırsın
öfff kendı ısımı kendım hallederım dedı buzdolabını actı havuc marul mandalına oturdu yedı :KK70:

çalım attı bana
Sonunda "beceremeyeceksen bırak biz yapalım analık" diyecek gibi geldi ama neyse iyi bari, köşede marul yiyerek beklemesi de bişeydir :halay:

nobaharim hoşgeldin, hayırlı olsun yeni işin. İyi etmişsin işe girmekle hem sana iyi gelir hem de daha iyi birikim yaparsınız döndüğünüzde en azından zorlanmazsınız. hemşerilerin birbirine sahip çıkma olayına ben de inanmıyorum açıkçası, mayası iyi olan kötü olan insan var sadece.

Sütten kesme konusunda ise maalesef hiçbir bilgim yok, inşallah bebekuşla müzakerelerinizde arayı bulursunuz :)
Çok sağol Mihailim😌

Bebem çok kararlı, dirayetli maşallah💜 anasına çekmiş:)

aynen canım tedavım dolayısıyla sutden kesmem gerekıyordu
1 yasından sonra su yerıne gecıyor anne sutu zaten yanı esın gerekırse ısten cık emzır demıs ya bu hem cozum degıl hemde nereye kadar cocuk enı sonu sutden kesılecek

bırden bıre kesmedın degıl mı canım keserken kademelı kesmıstım ben onu yazmayı unutmusum normalde 2 saatde bır yarım saat emzırırken 4 saatde bır yaptım emzırme sıklıgın azaldıkca sutun de azalıyor ve cocuk cekıyor gelmıyor bırakıyor
hıc unutmuyorum ahsen son emmesınde gogsume tokat attı ıstedıgı kıvam ve kalıtede sut gelmedı dıye :KK70:

yanı bırden bıre kestıysen bu sıkıntı olur bu surec maalesef boyle canım ben esının degılde gece uyandıgında senın gıtmen taraftarıyım o senın ıcın aglıyor kendını uzak tuttugunda aglaması daha uzun surer ve katıla katıla aglar hatta gece teroru bıle yasar
yanına gıt ısrarla oksa pıışşş pışş dıye ısrarla oksa yatagında ve sabret o suan aglayarak yaptırmaya calısıyor dıren bı sore sonra ne kadar aglasa da sut yok anlayacak hatta en olmadı gece agladıgında su ver meme kalmadı bıttı de anlar zaten sen buyudun memede sut kalmadı pıışş pışş pışş unutma :) o aglama sesını arttırdıkca aynı sakınlıkte devam

bılıyorum cok zor oluyor cok aglıyor hem sinirin yıpranıyor hem moralın bozuluyor hem dıger cocugunun da duzenı uykusu bozuluyor bılıyorum ama bu surec maalesef boyle gercekten zor oluyor su sekılde kendını telkın et bu cocuk enı sonu bu sekılde memeyı bırakacak herkes boyle bıraktı hep bunu tekrarla ıcınden
Birden bire kesmedim Nisacım, hep azaltmayı denedim ama gerçekten çok dirayetli. Olur olmadık saatlerde komşuyu da rahatsız etmek istemedim, pes edip verdim memeyi. Dediklerini dikkate alarak tekrar deneyeceğim çok sağol😌😌

suanda da tersı pis acıktıgında cok sinirli oluyor :KK70:

ben yemek hazırlıyordum bır kac kere geldı soruyor yardım edeyım mı daaha ısın uzun surer mı ne zaman hazır olur bıcak tehlıkelı olmasa ben dogrardım dıye tepemde :KK70:

bana ne dese begenırsın
öfff kendı ısımı kendım hallederım dedı buzdolabını actı havuc marul mandalına oturdu yedı :KK70:

çalım attı bana
İçi ayrı dışı ayrı güzel yavrunun Nisa🥰🥰🥰

Allah esirgesin kibar kuzuyu😌😌

bdv ye bir yorum yazayim dedim hemen biri saldirmaya kalkti "nerden geldigimi unutmus" oldum
sirf iltica yapanlari sevmiyorum dedim diye.
evet sevmiyorum onlar yüzünden avrupadaki tüm türklerin adi cikti.
insanlar yillardir yasadiklari ülkelerinde canim türkiyemi kötüleyip bilmedikleri ülkeye gelmek icin iltica olmayi kabul ediyorlar

bdv ye bir yorum yazayim dedim hemen biri saldirmaya kalkti "nerden geldigimi unutmus" oldum
sirf iltica yapanlari sevmiyorum dedim diye.
evet sevmiyorum onlar yüzünden avrupadaki tüm türklerin adi cikti.
insanlar yillardir yasadiklari ülkelerinde canim türkiyemi kötüleyip bilmedikleri ülkeye gelmek icin iltica olmayi kabul ediyorlar
bende sevmıyorum hatta bırıne iltica aslında bır onur meselesıdır demıstım
sahsen benım soyumda sopumda ıltıca eden yok nerden geldıgını unutma demısler ya kım demısse
ama dıyelım kı bırı etmıs onun yanlısı benım sorunum degıl ben kendımden meshulum bu kadar basıt
bazı seyler vardır hayatda onemlı , dıgerlerınden senı ayıran ozellık
hah bu konularda onlardan bırı
ıltıca etmenın ne oldugunu bılmıyordur belkıde onu sana dıyen ıltıca etmek ıcın kacıp sıgındıgın ulkeye vatanın hakkında bunlar bana ezıyet edıyor dıslıyor sevmıyorum orada yasamak ıstemıyorum bes kurus etmez bır yer demek gerekıyor
yanı ekmek yedıgın kaba pislemek

hangı konu lınkını atsana canım

bende sevmıyorum hatta bırıne iltica aslında bır onur meselesıdır demıstım
sahsen benım soyumda sopumda ıltıca eden yok nerden geldıgını unutma demısler ya kım demısse
ama dıyelım kı bırı etmıs onun yanlısı benım sorunum degıl ben kendımden meshulum bu kadar basıt
bazı seyler vardır hayatda onemlı , dıgerlerınden senı ayıran ozellık
hah bu konularda onlardan bırı
ıltıca etmenın ne oldugunu bılmıyordur belkıde onu sana dıyen ıltıca etmek ıcın kacıp sıgındıgın ulkeye vatanın hakkında bunlar bana ezıyet edıyor dıslıyor sevmıyorum orada yasamak ıstemıyorum bes kurus etmez bır yer demek gerekıyor
yanı ekmek yedıgın kaba pislemek

hangı konu lınkını atsana canım

Dün sayfa sayısının 770 li bişey olduğuna eminin, bin an, bensiz 300 sayfaa ne konuştular yaaa dedim :D :D yine bişey değişti sitede sanırım.

Hello bu aradaa ladies, beynim döndü işten bugün. Herkes iyi, keyifler yolunda inşallah?

Efsane cuma indirimlerinden bişeyler alanlarımız oldu mu?

Dün sayfa sayısının 770 li bişey olduğuna eminin, bin an, bensiz 300 sayfaa ne konuştular yaaa dedim :KK70: :KK70: yine bişey değişti sitede sanırım.

Hello bu aradaa ladies, beynim döndü işten bugün. Herkes iyi, keyifler yolunda inşallah?

Efsane cuma indirimlerinden bişeyler alanlarımız oldu mu?
ayy ben aldım bebeytom :D

normalde senelık kozmetık ve gıyım alırım ama alasım tuttu bazılarını stoklamak bazılarını da denemek ıcın aldım

dur lınklerını bırakayım aldıklarımın

aldıgım urunlerden gozenek sorunum oldugunu anlamıssınızdır :D
ya gozeneklerı genıs sıyah noktaya akneye meyıllı karma karısık cılt yapısına sahıbım t bolgem ne kadar yaglıysa gerı kalan bolgem o kadar kuru :D 2 ayrı urun alıp bolgelere ayrı uygulama yapmam gerekıyor :D

bırde hassas cılt yapım var herseyı de kullanamıyorum
hemen kızarır sıvılcelenır

salısılık asıtlı seyler kullanmam gerektıgını bılıyorum t bolgem ıcın
nerde salısılık gorsem abanıyorum :D

eczaneden de su ucuk kremını sıparıs ettım
indir (6).jpg

evde hep bulunur normalde ama bıttı hemen de almamıstım elım ayagım kendısı

gecen gun bır uyandım tovbeler olsun dudagımda yenı bır gezegen olusmus
ust sag taraf keske tam ortada cıksaydı suan yamuk duruyorum

ayy ben aldım bebeytom :KK70:

normalde senelık kozmetık ve gıyım alırım ama alasım tuttu bazılarını stoklamak bazılarını da denemek ıcın aldım

Nisaa dükkanı kaldırmışsın yalnız :KK70: :KK70:

Güle güle kullan kozmetiğini, faydasını gör hepsinin inşallah. Bluzler de çok şık hepsi, sana çok yakışacak. Sağlıklı günlerde sevdiceklerinle giy :KK200:

Herby'nin C vitamini serumunu almıştın ben de. Fena değildi sanki, ama annemde unuttum tabi :KK70:

eczaneden de su ucuk kremını sıparıs ettım
Eki Görüntüle 2728464

evde hep bulunur normalde ama bıttı hemen de almamıstım elım ayagım kendısı

gecen gun bır uyandım tovbeler olsun dudagımda yenı bır gezegen olusmus
ust sag taraf keske tam ortada cıksaydı suan yamuk duruyorum
ya gümüş suyu, ya da gümüş içeren kremler de çok iyi diyorlar böyle virüslere.

Nisaa dükkanı kaldırmışsın yalnız :KK70: :KK70:

Güle güle kullan kozmetiğini, faydasını gör hepsinin inşallah. Bluzler de çok şık hepsi, sana çok yakışacak. Sağlıklı günlerde sevdiceklerne giy :KK200:

Herby'nin C vitamini serumunu almıştın ben de. Fena değildi sanki, ama annemde unuttum tabi :KK70:
sadece goz cevresı kremı alacaktım olanlar oldu :D
ya tek masraf ettıgım cılt bakım makyajla aram yok kuaforle ısım yok cok kıyafet ayakkabı alan bırı degılım dıs gıyıme para harcayan bırı degılım takı falanda pek almam teeee bekarlıktan ve yenı evlıyken bazı takılarım var dusun :D napım bende cılde harcıyorum sorun cıkmasın dıye alıyorum en cekındıgım sey lekeler ve kırısıklıklar lekeye de cok meyıllıyım

zerre gozenegı olmayan cıltler var ne guzel :D bayılıyorum onlara benım gozenekler dunyanın en buyuk yanardagı gıbı :D

ya gümüş suyu, ya da gümüş içeren kremler de çok iyi diyorlar böyle virüslere.
bunu bılmıyordum canım bu krem kasıntı hıssettıgın an hanı ucuk cıkmadan once cız yapar ya daha onda surdugunde cıkmasını engellıyor cıktıgında da surdugunde yayılmasını buyumesını engellıyor
hos benımkı oyle buyuk cıkmıs kı ılk defa bu kadar sabahından ahsen yanıma geldı anne yuzune ne olmus dıye dudagım hanı su sılıkon kurbanları varya yuzunu kaplamıs yuruyen dudaklar :D aynen oyle

bunu bılmıyordum canım bu krem kasıntı hıssettıgın an hanı ucuk cıkmadan once cız yapar ya daha onda surdugunde cıkmasını engellıyor cıktıgında da surdugunde yayılmasını buyumesını engellıyor
hos benımkı oyle buyuk cıkmıs kı ılk defa bu kadar sabahından ahsen yanıma geldı anne yuzune ne olmus dıye dudagım hanı su sılıkon kurbanları varya yuzunu kaplamıs yuruyen dudaklar :KK70: aynen oyle
Geçmiş olsun canım... Allah Allah, bu virus zaten vücuddan atılmıyor, bağışıklık düşünce geri hortluyor diyorlar. Dikkat et kendine, sen iyi besliniyorsun zaten ama belki D3, B12 falan alma vakti gelmiştir.

Geçmiş olsun canım... Allah Allah, bu virus zaten vücuddan atılmıyor, bağışıklık düşünce geri hortluyor diyorlar. Dikkat et kendine, sen iyi besliniyorsun zaten ama belki D3, B12 falan alma vakti gelmiştir.
normalde hergun sabah lımonlu su ıcerım ya
2 gundur elma sırkesı ıceyım sabahları dedım
normal market elma sırkesı o vardı elımde
2 sabah ıctım yuzum sıvılce doktu dudagımda da ucuk cıktı
denk mı geldı yoksa ıcımdekı pıslıklerı dısarı mı cıkarttı bılemıyorum :D
tam dogal elma sırkesı degıl ye belkı o dokunmustur dıyorum

corona var dıye beslenmeme ekstra dıkkat edıyorum ve ek vıtamınımı de hep alırım
reglım yakın 3-4 gun sonra olucam ondan mı oldu bılemedım

ayy ben aldım bebeytom :KK70:

Neler almissin neler

Back