Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahvaltı bile yapmadan baklava aşermeye başladım yine Nisaa... sen nasıl yemeden duruyorsun anlamıyorum ama önceleri nasıl tepsi tepsi yiyebildigini anladım artık.sekerın nemle alakası var bırde canısı
o aldıgın baklavayı yanı burdan getırttıgını bızzat antepde yersen daha da lezzetlı gelecek bak goreceksın geldıgınde ne demek ıstedıgımı anlayacaksın :) aynı yer burdan almıstım ama burda nıye daha degısık dersın
bırde fıstık da kalıte kalıte
tereyagı sade yagı kaymak bunların kalıtesı cok onemlı
antepde odun atesınde pıser o ayrıntıda var tabı :)
sızın ordakıler allah bılır dogalgaz fırınıdır cogu yerde odun ateslı fırın yok oda tatda acayıp farkedıyor
ben bılmıyorum canımKızlar Udemy kullanıyor musunuz? Normalde fiyatlar gerçekten böylemi bilmiyorum ama 300 den 28 TL ye düşmüş bazı kurslar, ilginizi çeken bir alan varsa söyleyim dedim.
Fiyatları bende bilmiyorum normalde ama güzel kurslar var bakıyorum, sanırım alıcam bikaç tane teşekkürler Samsonnben bılmıyorum canım
Ben hiç udemyden kurs almadım ama arada bakıyorum samsonum arkadaşlar alıyor arada kurs oradan, indirim yapmış olabilirler. Pandemi başladığında da evde kal heştegiyle bedava kurslar koymuşlardı, onları da almamıştım devamını getiremem nasılsa diye :))Kızlar Udemy kullanıyor musunuz? Normalde fiyatlar gerçekten böylemi bilmiyorum ama 300 den 28 TL ye düşmüş bazı kurslar, ilginizi çeken bir alan varsa söyleyim dedim.
Benim hep Arapça sevdam vardı. Yıllar önce iyi emek verdim ama devamı gelmedi dediğin gibi. Bu sıralar da Farcaya merak saldım. Çok eğlenceli bir dil. Aldığım kurslara bakıyorum, hepsi çok iyi gibi. Ama aramızda alacak olan varsa önce örnek derslere falan mutlaka bakmalı. Her eğitmen aynı derece profesyonel çalışmamış.Ben hiç udemyden kurs almadım ama arada bakıyorum samsonum arkadaşlar alıyor arada kurs oradan, indirim yapmış olabilirler. Pandemi başladığında da evde kal heştegiyle bedava kurslar koymuşlardı, onları da almamıştım devamını getiremem nasılsa diye :))
ben bılmıyorum canım
Rica ederim. Mutlaka bakın. Bazılarınin gerçekten 27 TL den çok daha fazla ederi var, belli.Fiyatları bende bilmiyorum normalde ama güzel kurslar var bakıyorum, sanırım alıcam bikaç tane teşekkürler Samsonn
Tarifini ölçüleriylr verirmisin ben bidefa yaptım hiç güzel kabarmadı içi çiğ gibi değişik bişey oldu senin çok güzel kabarmış harika görünüyorKızlar yulaf ekmeğim hiç ummadığım kadar iyi olmuş ben şok, o tuhaf yulaf tadı hiç yok. Eki Görüntüle 2725774 Eki Görüntüle 2725775
Maşallah güzelliğineBugun ofise elemanı sevmeye gittikEki Görüntüle 2725946 Eki Görüntüle 2725947
Hiç umudum yoktu, nasılsa olmaz diye uydurarak yaptım ama 300 ml ılık su, 2 ölçek (sanırım 2 tatlı kaşığı gibi) karnıyarık otu tozu, 1,5 tatlı kaşığı kuru maya, 1 tatlı kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı da elma sirkesi 2 yemek kaşığı zeytinyağı var. Yulaf ununu aldığı kadar ekledim, 300-400 gram arası sanki. Hepsini karıştirip yoğurdum, yağlı kağıtla kalıba koydum. Ev soğuk olduğu için ılık fırında 1 saat bekledi mayalansin kabarsin diye. Sonra da 160-170 C de pişti dışı kızarana kadar.Tarifini ölçüleriylr verirmisin ben bidefa yaptım hiç güzel kabarmadı içi çiğ gibi değişik bişey oldu senin çok güzel kabarmış harika görünüyor
Pamuk şekerim yaa. Oyuncak bebek gibi, elindeki de peluş kedisi sanki maşallah kuzumaBugun ofise elemanı sevmeye gittikEki Görüntüle 2725946 Eki Görüntüle 2725947
Maşallah ne kadar güzel kızınBugun ofise elemanı sevmeye gittikEki Görüntüle 2725946 Eki Görüntüle 2725947
tesekkur ederıımMaşallah ne kadar güzel kızın
sagolasın balımPamuk şekerim yaa. Oyuncak bebek gibi, elindeki de peluş kedisi sanki maşallah kuzuma
canımm sagolasınMaşallah güzelliğine
sımdıden sızın de ellerınıze saglık şifa olur ınsallah
canım ellerıne saglık harıka gorunuyor mis missssKızlar yulaf ekmeğim hiç ummadığım kadar iyi olmuş ben şok, o tuhaf yulaf tadı hiç yok. Eki Görüntüle 2725774 Eki Görüntüle 2725775
Teşekkür ederim canım harikaHiç umudum yoktu, nasılsa olmaz diye uydurarak yaptım ama 300 ml ılık su, 2 ölçek (sanırım 2 tatlı kaşığı gibi) karnıyarık otu tozu, 1,5 tatlı kaşığı kuru maya, 1 tatlı kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı da elma sirkesi 2 yemek kaşığı zeytinyağı var. Yulaf ununu aldığı kadar ekledim, 300-400 gram arası sanki. Hepsini karıştirip yoğurdum, yağlı kağıtla kalıba koydum. Ev soğuk olduğu için ılık fırında 1 saat bekledi mayalansin kabarsin diye. Sonra da 160-170 C de pişti dışı kızarana kadar.
Çok şaşkınım, ilk defa mayalı yulaf ekmeği yaptım ve tadından yulaf olduğunu kimse anlamaz. Tat ve kıvam olarak fırında satılan hafif tatlımsı geleneksek ekmeklere benziyor.