Sağlıklı beslenirken;

Teşekkür ederim canım harika
Daha önce kullanmadıysan, söylemeyi unuttum; Karnıyarık otu tozunu bu dediğim 250-300 ml suya karıştırdım. Hemen jöle gibi kıvam alıyor su. Zaten glutensiz bir arada tutmasının sebebi bu...aynı normal un gibi yapış yapış bir kıvam alıyor sayede

Canım aktar dan bulabilirim değil mi bu otu

Canım aktar dan bulabilirim değil mi bu otu
Toz halinde satılan paketli bişey, akatardan açık alma bence ama aynı paketli ürün varsa olabilir. İnternette, organik dükkanlarda var. Bazı eczanelerde de var sanırım. 500 ml suya bir ölçek katıp, tok tutsun diye içiyorlarmış diyet yapanlar. Karnıyarık otu tohumu tozu ya da psyllium diye geçiyor.

N nscckts abla özel mesaj butonun kapalıydı, sana benim için önemli olan bir soru soracaktım müsait olduğunda dönüş yapabilirmisin:))

Benim aslında kilom ile uğraşmaya ihtiyacım yok. İdeal kilomdayım. Sadece sağlıklı beslenme hayatımın bir parçası olsun istiyorum. 2 aydır tenise gidiyorum. Haftada 2 oluyor çoğunlukla.
spor yapabılmek cok guzel ben o konuda eksıgım maalesef

Kızlar, nabersiniz yahu
Çok özledim burayı

sağlık adına, bu aralar yüz yogasına sardım ben ama, egzersizlerin sonu gelmiyor kuzulardan bir türlü.

işe başladım. Almanca öğrenmeye çalışıyorum bi yandan hala.

küçüğümü memeden kesmeye yelteniyorum her gün:/ daha çok küçük ama uykusuzluktan gözümün içinde et belirdi omzum, boynum göçüyor her gün. Eşimle birlikte her yolu denedik, azaltmak için, gece emmesini kesmek için..ama mümkün değil..bana bi akıl verin lütfen
@demirleke N nscckts başka ana kim vardı
Samsonn cuğum sen de über kültürel düzeyinle bişey dersin kesin
Mihail Zoscenko mühendis kafası ne der bu işe

Aneeeemmm, ne işi bu Corona dönemi demeye geldim ben! Bebiş 1 yasinda oldu mu? 12 koca ay geçti mi? Ben de hiç zaman kavramı yok.

Seviyon mu işini canım? Sana bir şey katıyor mu? Çocuklara kim bakıyor? Bu soruların cevapları doğrultusunda analar en doğru şekilde yönlendirecek seni bence.
Biz de seni özledik ya

caaaanımmm cok ozledım senı cok

ben memeden keserken ahsen 6 aylıktı tam ek gıdaya gecme zamanıydı gece uyuytmadan once en son mama verıyordum aptamildı
aralarda da hep tarhana corbası somon balıgı meyve falan verıyordum hıc pırınc lapası veya muhallebıde vermedım hep kemıklı ılık suyuyla corbalar yaptım tanelı bıraktım puturlu ya da onune garnıturlu bulgur pılavı yaptım koydum kendısı yedı ne kadar yerse bunlar zaten doyuruyordu gece uykusu buyumesınde onemlı bolunmesın dıye de en son uyku oncesı dedıgım gıbı mama verıyordum ama az verıyordum yasına gore bır bıberon dolusu olurdu ben yarımdan bıraz fazla verırdım

bu sekılde gecısımız kolay oldu yanı blw yontemı yap kendı yerse doyar ve o tarz seylere gıdınce memeden otomatık vazgecıyor yanı ahsende oyle oldu
keseceksen kararlı olman gerek dayanamayıp verırsen basa sarar canım boyle 7 yasına kadar gıder yanı

bırde sabahları erken uyandırıyordum ahsenı aksam derın uyusun dıye oglen yarım saat sekerleme yaptırıyordum
halıyle gece coook derın uyuyordu cogu zaman uyanamıyordu gece

Canım samsonnum

İş markette raf düzenleme. Korona sebebiyle ancak bunu bulabildim. Hem Almanca pratik hem de para kazanmış olacağım. Biliyorsun euronun durumunu. Bizim son senemiz burda. İzmir’e dönücez. Deprem oldu diye ekstra artmış ev fiyatları. Ev paramızı tamamlarız hiç yoktan diye düşündüm. 300 bin kredi çekip 10 yıl 700 bin lira ödemek istemiyorum:/
Çocuklarımın eğitiminden, gelişiminden kısmak istemiyorum.

Çalışma saatleri 15.00-22.00. Eşim o saatlerde evde. Küçük bebeğim babasına çok düşkün. Büyük de bana ama anlatınca anladı. Kardeşini avutuyormuş ben yokken.

Zaten uyku saatleri 18.00 civarı, gün boyu ayrı kalmıyorum diye teselli ediyorum kendimi. Üstelik 3 gün çalışıyorum. Sadece benim için çok yorucu oluyor. İşi seviyorum düzenleme, tam bana göre:) evde de yapıyorum ama markette düzenli görünce çok hoşuma gidiyor, evde kızlar canına okuyorlar.
İki iş arkadaşı var pisliğin teki. Biri Türk, biri İtalyan. Patronumuz çok kibar bir bey. O da Türk, sağolsun, jest yaptı aldı beni işe gerçekten.

Nisacıııım
Sen bi operasyon sebebiyle kesmiştin galiba değil mi?

Benim kuşum 14 aylık. Yemeğini kendisi yiyor, döke saça da olsa..birçok yemeği de yiyor. Tok bi şekilde de uyuyor ama meme alışkınlık olmuş. Her şekilde azaltmayı, gece emmesini kesmeyi denedim ama gerçekten olmadı. Eşim ilgilendi çoğu gece, adamı parçaladı resmen yanıma gelmek için..gündüz beni gördüğü yerde yere yapıştırıyor:) geçenlerde yine bir sürü az emzircem muhabbeti yapmıştım eşimle. Önüme dikilip “emzir” dedi
Benim kuşum, mama vs hazır şey kabul etmiyor bu arada. Evde yaptığım muhallebilerden, tahin pekmez falan yiyor.

En kötüsü, sabahları istisnasız 5’te uyanıyor. Ablası da kıskançlığından dayanamayıp kalkıyor. Ben de erken uyuyabilen biri değilim(1-2 ancak). Beni çok sarsıyor. Bazen dayanamayıp yatağa yanıma alıyorum, boynum, omzum perte çıkıyor. Onlar da insanın acayip tadını kaçırıyor. Ayrıca gözüm de çok kötü durumda:/ uykusuzluktan.

Ablam dedi ki, memeden kesersen büyüğün hareketleri de düzelir. O da emme hareketi yapıyor kuru kuru, yutkunurken bi tuhaf oluyor:/ dönem dönem yaptığı altına kaçırmaya büyük tuvaletini de ekledi:/ bütün gün don/külot yıkayıp, bi yerleri silmekten parmak uçlarım çatladı.

Eşim işten dolayıysa işi bırak, çocuğu emzir diyor ama onunla da alakası yok. Mesele gece, sabahın köründe emzik niyetine uyanmak zorunda kalmam ve bir daha uyuyamamam. Bütün bunların yanında vermem gereken bir dil sınavı var ama ona da çok az bakabiliyorum.

Hayat çok zor:/

Canım yaa, çok haklısın. Euro acayip değerlendi, kenara atarsan burada gelince çok işini görür. Haftanın sadece 3 günü olmasına sevindim, yoksa evde 2 çocuk gece 10'a kadar iş, can dayanmaz gerçekten. Benim kız kardeşim 2 çocuğuna da memesine bişeyler sürerek bıraktırdı... üff oldu, acıyor falan diye hiç vermedi. Sanırım temelli bıraktırsan sadece geceden daha kolay olur, kabullenir. İyi maşallah, büyümüş de kuzum. Ben daha en fazla 8-9 aylık sanıyordum. Çok şükür yabancıya da emanet değiller.
Nedir bu insanların alıp veremedikleri, yani markette bile ne gibi sıkıntı çıkarabilir ki insan iş arkadaşınaa

Bir de mama değil de günlük keçi sütü, ya da badem sütü gibi şeyler mi versen gece yatarken...ya da uyanırsa diye hazır bulundursan baba mı içirse? çocuklar gece uykuya dalarken emme zevkini başka seviyorlar sanki... sade içmezse belki azıcık keçi boynuzu vs ile de tadını da ayarlarsın. Oy kıyamam, zor yaa annelik, hakkınız ödenmez gerçekten

Çok sağol samsonncum

Büyüdü minik kuşum. Farklı sütleri deniycem. Gece bıraktırmak mümkün olmadı, olsa yine dayanacaktım. Maalesef ben de bişey sürerek bıraktırcam, çünkü azaltma yöntemi de işe yaramadı. Kendi sağlığım da söz konusu. Eşim çok iyi bakıyor çok şükür, gözüm arkada değil.

Türk’ün Türk’e sahip çıktığı sözü tamamen asparagas özellikle yurtdışında. Sürekli hatamı gözleyip, bastıra bastıra üstünü çiziyorlar. Takip ediyorlar bir de. Halbuki ben yeniyim, şef onlarla çalış dedi, işi öğretsinler diye ama..ben sessiz, sakin bir insanım ya afedersin öyle sürtüklerin nezdinde ezilmeye müsait oluyorum. Ekmek parası deyip çalışmak zorundayım hakkaten. Bizim için çok anlamlı bir para az da olsa.

aynen canım tedavım dolayısıyla sutden kesmem gerekıyordu
1 yasından sonra su yerıne gecıyor anne sutu zaten yanı esın gerekırse ısten cık emzır demıs ya bu hem cozum degıl hemde nereye kadar cocuk enı sonu sutden kesılecek

bırden bıre kesmedın degıl mı canım keserken kademelı kesmıstım ben onu yazmayı unutmusum normalde 2 saatde bır yarım saat emzırırken 4 saatde bır yaptım emzırme sıklıgın azaldıkca sutun de azalıyor ve cocuk cekıyor gelmıyor bırakıyor
hıc unutmuyorum ahsen son emmesınde gogsume tokat attı ıstedıgı kıvam ve kalıtede sut gelmedı dıye

yanı bırden bıre kestıysen bu sıkıntı olur bu surec maalesef boyle canım ben esının degılde gece uyandıgında senın gıtmen taraftarıyım o senın ıcın aglıyor kendını uzak tuttugunda aglaması daha uzun surer ve katıla katıla aglar hatta gece teroru bıle yasar
yanına gıt ısrarla oksa pıışşş pışş dıye ısrarla oksa yatagında ve sabret o suan aglayarak yaptırmaya calısıyor dıren bı sore sonra ne kadar aglasa da sut yok anlayacak hatta en olmadı gece agladıgında su ver meme kalmadı bıttı de anlar zaten sen buyudun memede sut kalmadı pıışş pışş pışş unutma :) o aglama sesını arttırdıkca aynı sakınlıkte devam

bılıyorum cok zor oluyor cok aglıyor hem sinirin yıpranıyor hem moralın bozuluyor hem dıger cocugunun da duzenı uykusu bozuluyor bılıyorum ama bu surec maalesef boyle gercekten zor oluyor su sekılde kendını telkın et bu cocuk enı sonu bu sekılde memeyı bırakacak herkes boyle bıraktı hep bunu tekrarla ıcınden

nobaharim hoşgeldin, hayırlı olsun yeni işin. İyi etmişsin işe girmekle hem sana iyi gelir hem de daha iyi birikim yaparsınız döndüğünüzde en azından zorlanmazsınız. hemşerilerin birbirine sahip çıkma olayına ben de inanmıyorum açıkçası, mayası iyi olan kötü olan insan var sadece.

Sütten kesme konusunda ise maalesef hiçbir bilgim yok, inşallah bebekuşla müzakerelerinizde arayı bulursunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…