Sağlıklı beslenirken;

bakıyorum hemen . tenk yuuu

nabıyon . iyi misin .
Seni gördüm daha iyi oldum cano Şükür, biraz iş , bir KK, soğuk-kış, takılıyoruz işte.

Ben de güzel bir blender almak istiyorum, karabuğday ekmeği yapmak için, ama alsam tezgahta boş boş durur mu diye düşünüyorum bi yandan..

Coleslaw mu? ama o hep beyaz lahanadan sanki

Off, resimlerin müthiş! Sağlık fışkırıyor menülerinden. Acıktığım görünce, daha kahvaltı da yapmadım ben.
yok bebişim . beyaz değil de mor ile yapıyorum .
tuz sirke ile ovuyorum . soğan da koyuyorum . sarımsak da.
zeytin yağı da en son .
kavanozluyorum . ama 1 gün dışarıda kalıyor . iyice yumuşuyor . aynı gün yenmeye başlıyor benimki.

senin dediğin iki türlü lahanadan oluyormuş . yazınca çıktı.

Sauerkraut olarak çıktı ama.

bilmiyorum . ben kullanıyorum aktif her bir şeyi.
öğütücü almıştım 1 sene önce . karabuğdayı da kendim öğüttüm . kaya tuzu alıp kendim öğütüyorum . tuzluklara koyuyorum . pudra şekerini bile kendim yapıyorum .
blender dediğin acaba yoğurucusu olan şey mi. üstünde blenderi olan . resim atsan ya. biz kalabalığız . sanıyorum bana öyle bi şey iyi olurdu. yorucu . bu sabah pankek yaptım yine . her şeyin pratiğini arar oldum .

İşte tam ihtiyacım olan tarif!! Bu hafta sonu mutlaka yapayım. B12 Bombasıymış biliyor musun?

Tuz ile ovduktan sonra sudan geçiriyor musun?

İşte tam ihtiyacım olan tarif!! Bu hafta sonu mutlaka yapayım. B12 Bombasıymış biliyor musun?

Tuz ile ovduktan sonra sudan geçiriyor musun?
aaa öyle miymiş .
benim de sınırdaydı B12
hayır geçirmiyorum .
kaya tuzu koydum ben . sudan geçirmeyeceğin için yeteri kadar koy . fazla koyma. sirke ve tuz ile ov canım .
ama kuru soğan da koydum ben . sarımsak da . zeytin yağı da gezdirdim en son . rengi pembe oldu iyice. mor değil de pembe
salatalara , yemeklerin yanına çok güzel gidiyor .
turşu hastasıyım canım . duramam turşusuz .
bamya turşusu da yaptım . yemeklerime katıyorum . iri bamya buldum bi yerde. dedim bundan yemek olmaz . bunu kimler alıyor .turşu yapmaya alıyorlar dedi satıcı. aldım 1 kg. internetten baktım yaptım . enfes oldu.

canım yolladığın o instagram hesabında kadıncaaz da yapmış mor lahanalı soğan turşusunu. 1 Aralık 2019 da yaplaşmış. bak bi istersen . ama o ovmamış .
geçen yıl ovmadan yaptığım çok dokunmuştu . yine tariflerden yapmıştım . midemde aşırı gaz yapıyordu. turp da midemde gaz yapıyor . dokunuyor mesela .

Şöyle bişey canım

Bunu yapmak için :

Ya sen de Nisaa gibi çok hamaratsın canım yaa. Bitiyorum böyle hamarat hatunlaraaa. Maşallah

Aklıma yattı bu ovma işi, yumuşar. Soğanı da doğrayıp mı koydun? Çok sağlıklı hepsi.

B12 kaç çıktı? Benim 200 dü son, sağlıklı olan 800 civarıymış. Bol bol yap tüket sen bunu bence.

tursusunu cok severım suyunuda ıcerım en sevdıgım kara lahana acur ve bıber tursusudur zaten

beyaz lahanadan su boregını kayınvalıdem yapar cok da lezzetlı yapar :)
beyaz lahanadan bulgurlu dolma da yapar onu da guzel yapar

son darbeyi de vurdun Nisaa, saat 1 e geliyor hala kahvaltı yapmadım...az önceki resimler yüzden bir elma yemiştim, şimdi acil yiyecek bişe bulmalıyım yaaa.

yok benim o kadar düşük değilmiş . sadece sınırda b12 dediydi. düşük değil ama sınırda demişti. b 12 yazmamıştı. düşük olmadığından ama ben aldım yine eczaneden . ama içmeye fırsat bulamadım .
1 ayda 1-2 tane içiyorumdur . unutuyorum . geçenlerde içtiydim . düzenli hale getirsem iyiydi. bu haplar asslında b12 için etkisiz diye de duyduydum . dil altı varmış b12 o feci etkiliymiş.

önce mor lahanayı ovdum . o biraz daha sert çünkü. sonra soğanı da katıp onunla da ovdum biraz . soğan çabuk yumuşuyor zaten .
yemek lazım bolca. dur akşam yiyim ben .

son darbeyi de vurdun Nisaa, saat 1 e geliyor hala kahvaltı yapmadım...az önceki resimler yüzden bir elma yemiştim, şimdi acil yiyecek bişe bulmalıyım yaaa.
bı kahve ıc canım

ben bugunde orucum
yarın tutmayacagım sanırım bıraz ara verıp sonra yıne devam edıcem

karalahana . zeytin yağı ile yaptım . geleneksel olanda salça yok . bu kez öyle yaptım . ama salçalı yaptığım zamanlar da çoktur.

Patates haslama ,peynir, tereyagi ,un, kabartma tozu. Ile yaptim.

Yogurt ve karadut receli

üstüne 5 tane bisküvi yedim .
tekrar işe geldim . çay içeceğim .

tuzla ovdun degıl mı
bız onu lahmacunun ıcıne yapar koyar yerız
ya da kozlenmıs patlıcan koyarız
sabahları ciğer kebabının ıcıne de koyarız onu
cok lezzetlı olur
tuzla ovar azıcık lımon suyu da sıkarım ustune sogan kara lahana cok lezzetlı olur oyle hatta bırazda pul bıber serperım

ne pis bogazız ya

Evet, dil altı fısfısları var, kullanımı kolay. Bende ki kiraz tadında, görünce sıkasın geliyor zaten.

kahve ıc canım

ben bugunde orucum
yarın tutmayacagım sanırım bıraz ara verıp sonra yıne devam edıcem
Oy Allah kabul etsin canım ya. Maşallah iradene, her alanda senin elinden bişey kaçmıyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…