Seni gördüm daha iyi oldum canobakıyorum hemen . tenk yuuu
nabıyon . iyi misin .
yok bebişim . beyaz değil de mor ile yapıyorum .Coleslaw mu? ama o hep beyaz lahanadan sanki
Off, resimlerin müthiş! Sağlık fışkırıyor menülerinden. Acıktığım görünce, daha kahvaltı da yapmadım ben.
bilmiyorum . ben kullanıyorum aktif her bir şeyi.Seni gördüm daha iyi oldum canoŞükür, biraz iş , bir KK, soğuk-kış, takılıyoruz işte.
Ben de güzel bir blender almak istiyorum, karabuğday ekmeği yapmak için, ama alsam tezgahta boş boş durur mu diye düşünüyorum bi yandan..
İşte tam ihtiyacım olan tarif!! Bu hafta sonu mutlaka yapayım. B12 Bombasıymış biliyor musun?yok bebişim . beyaz değil de mor ile yapıyorum .
tuz sirke ile ovuyorum . soğan da koyuyorum . sarımsak da.
zeytin yağı da en son .
kavanozluyorum . ama 1 gün dışarıda kalıyor . iyice yumuşuyor . aynı gün yenmeye başlıyor benimki.
senin dediğin iki türlü lahanadan oluyormuş . yazınca çıktı.
Sauerkraut olarak çıktı ama.
aaa öyle miymiş .İşte tam ihtiyacım olan tarif!! Bu hafta sonu mutlaka yapayım. B12 Bombasıymış biliyor musun?
Tuz ile ovduktan sonra sudan geçiriyor musun?
canım yolladığın o instagram hesabında kadıncaaz da yapmış mor lahanalı soğan turşusunu. 1 Aralık 2019 da yaplaşmış. bak bi istersen . ama o ovmamış .Seni gördüm daha iyi oldum canoŞükür, biraz iş , bir KK, soğuk-kış, takılıyoruz işte.
Ben de güzel bir blender almak istiyorum, karabuğday ekmeği yapmak için, ama alsam tezgahta boş boş durur mu diye düşünüyorum bi yandan..
Şöyle bişey canımbilmiyorum . ben kullanıyorum aktif her bir şeyi.
öğütücü almıştım 1 sene önce . karabuğdayı da kendim öğüttüm . kaya tuzu alıp kendim öğütüyorum . tuzluklara koyuyorum . pudra şekerini bile kendim yapıyorum .
blender dediğin acaba yoğurucusu olan şey mi. üstünde blenderi olan . resim atsan ya. biz kalabalığız . sanıyorum bana öyle bi şey iyi olurdu. yorucu . bu sabah pankek yaptım yine . her şeyin pratiğini arar oldum .
Ya sen de Nisaa gibi çok hamaratsın canım yaa. Bitiyorum böyle hamarat hatunlaraaa. Maşallahaaa öyle miymiş .
benim de sınırdaydı B12
hayır geçirmiyorum .
kaya tuzu koydum ben . sudan geçirmeyeceğin için yeteri kadar koy . fazla koyma. sirke ve tuz ile ov canım .
ama kuru soğan da koydum ben . sarımsak da . zeytin yağı da gezdirdim en son . rengi pembe oldu iyice. mor değil de pembe
salatalara , yemeklerin yanına çok güzel gidiyor .
turşu hastasıyım canım . duramam turşusuz .
bamya turşusu da yaptım . yemeklerime katıyorum . iri bamya buldum bi yerde. dedim bundan yemek olmaz . bunu kimler alıyor .turşu yapmaya alıyorlar dedi satıcı. aldım 1 kg. internetten baktım yaptım . enfes oldu.
tursusunu cok severım suyunuda ıcerım en sevdıgım kara lahana acur ve bıber tursusudur zaten
İnstagramda liveofevren diye bir kız var, müthiş yemekler yapıyor. Geçen beyazlahanadan su böreği yapmış, sana atacaktım unuttum bak.
Nerde ben de öyle kompleks şeyleri deneyecek hamaratlıkfırın lahanayı da ondan gördüm, ama tabii benimkine hiç benzemiyor. Tadı desen, yanmamış yerleri müthiş lezzetliydi. Ben bu sebzeyi de hatır hutur yiyemem bu soğukta ya...turşusunu yaparım diye almıştım, ona da üşendim. Sen yap ama, acayip b12 deposuymuş turşusu. Geçen de yarısını buharda haşladım, o da güzel yendi bence
son darbeyi de vurdun Nisaa,tursusunu cok severım suyunuda ıcerım en sevdıgım kara lahana acur ve bıber tursusudur zaten
beyaz lahanadan su boregını kayınvalıdem yapar cok da lezzetlı yapar :)
beyaz lahanadan bulgurlu dolma da yapar onu da guzel yapar
yok benim o kadar düşük değilmiş . sadece sınırda b12 dediydi. düşük değil ama sınırda demişti. b 12 yazmamıştı. düşük olmadığından ama ben aldım yine eczaneden . ama içmeye fırsat bulamadım .Ya sen de Nisaa gibi çok hamaratsın canım yaa. Bitiyorum böyle hamarat hatunlaraaa. Maşallah
Aklıma yattı bu ovma işi, yumuşar. Soğanı da doğrayıp mı koydun? Çok sağlıklı hepsi.
B12 kaç çıktı? Benim 200 dü son, sağlıklı olan 800 civarıymış. Bol bol yap tüket sen bunu bence.
bı kahve ıc canımson darbeyi de vurdun Nisaa,saat 1 e geliyor hala kahvaltı yapmadım...az önceki resimler yüzden bir elma yemiştim, şimdi acil yiyecek bişe bulmalıyım yaaa.
tuzla ovdun degıl mıyok benim o kadar düşük değilmiş . sadece sınırda b12 dediydi. düşük değil ama sınırda demişti. b 12 yazmamıştı. düşük olmadığından ama ben aldım yine eczaneden . ama içmeye fırsat bulamadım .
1 ayda 1-2 tane içiyorumdur . unutuyorum . geçenlerde içtiydim . düzenli hale getirsem iyiydi. bu haplar asslında b12 için etkisiz diye de duyduydum . dil altı varmış b12 o feci etkiliymiş.
önce mor lahanayı ovdum . o biraz daha sert çünkü. sonra soğanı da katıp onunla da ovdum biraz . soğan çabuk yumuşuyor zaten .
yemek lazım bolca. dur akşam yiyim ben .
Allah kabul etsin canımcım.bı kahve ıc canım
ben bugunde orucum
yarın tutmayacagım sanırım bıraz ara verıp sonra yıne devam edıcem
amin ınsallah canım sagolasınAllah kabul etsin canımcım.
yok benim o kadar düşük değilmiş . sadece sınırda b12 dediydi. düşük değil ama sınırda demişti. b 12 yazmamıştı. düşük olmadığından ama ben aldım yine eczaneden . ama içmeye fırsat bulamadım .
1 ayda 1-2 tane içiyorumdur . unutuyorum . geçenlerde içtiydim . düzenli hale getirsem iyiydi. bu haplar asslında b12 için etkisiz diye de duyduydum . dil altı varmış b12 o feci etkiliymiş.
önce mor lahanayı ovdum . o biraz daha sert çünkü. sonra soğanı da katıp onunla da ovdum biraz . soğan çabuk yumuşuyor zaten .
yemek lazım bolca. dur akşam yiyim ben .
Oy Allah kabul etsin canım ya. Maşallah iradene, her alanda senin elinden bişey kaçmıyor yaakahve ıc canım
ben bugunde orucum
yarın tutmayacagım sanırım bıraz ara verıp sonra yıne devam edıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?