• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

ayy bızımkı 1 aylık bıle olmayabılır o zaman buna gore gercekten yavru bızımkı o zaman
ayy ama bırsey farkettım 1 aylıkta bıle kuyrugu var kusun
bızımkınde yok :(

acaba tuylerını temızlerken kus kazayla mı yoldu kı :( gagası gercekten sıyah burda belırtmısler daha yenı yem yemegı ogrenenın gagası sıyah olur dıyor

zaten yemlıgınden yem yemeyı bılmıyordu elımde yedırdım yemlıgıne kafasını soktum bak yem burda ye dıye kafeste tırmanmayı bıle bılmıyordu gagasıyla tuttura tuttura nasıl yemlıge gıdecegını gosterdım

gercekten yavru bızımkı o zaman ama kuyrugu yok onuda kazayla kendısı koparmıs olabılır

N nscckts ay bayıldım hayvan sevgine Nisaa ya, ben uzaktan sevenlerdenim malesef. Üzerim doğru yürüse korkuyorum :KK43: Bilmiyorum çocukluktan bir travmam mı var acabaa... geçen minnacık bir kedi gördüm sokakta, nasıl alıp sarmak istedim, ama yok korkudan yapadım. Markete girip yaş mama falan aldım, döndüğümde yoktu :KK43:

Benim en yakın arkadaşımlarım da öyle, senin gibi...sokakta her gördüğü kediyi kucaklıyorlar ya. Hele biri yurtdışına taşındı, orada hiç sokak hayvanı yokmuş. Şimdi tr ye gelse, kedilerin kafasını öpüyor, boynuna sarılıyor :KK70:

2 yaşında ki yeğenim de tam bir Elmayra...hatırlar mısın karakteri? Tavşan bunun elini ısırmış, ısırdı diyor ama hala gidip tutmaya çalışıyor.

Ne diyorlar biliyor musun, biz insanlarda herkesin ayrı bi ruhu var ya, hayvan cinslerinin de bir ruhu varmış. Örneğin kedilerin ruhu, kuşların bir ruhu gibi...o yüzden bir yerlerde bir kediyi çok sevdiysen mesela, diğer kediler senin bir kedi seven olduğunu bilir, hissederlermiş. Doğru sanki. Arkadaşımın peşine kediler çok takılıyordu :KK70:
cok dogru kesınlıkle karakterlerı de var mesela mamuk balkonda oynuyordu voleybol oynuyordu topu atıyordum havada smaç atıyordu komsularda ızlıyor onlara hava atıyordu
düştü bu bır utandı duvarın kenarından yere pusarak kaca kaca eve gırdı :D

yaramazlık yaptıgında da bıyıkları asagı dusuyor anlıyorum
ne yaptın sen bakım dıyorum bıırrrrkk dıye yere yatıp karnını acıyor teslım oluyor bana :D

bayagı karakterlerı huyları hıslerı var hayvanlar dusunemeyen varlık ınsandan ayıran tek sey dusunme dıyorlar katılmıyorum
akrep bıle besledım ben hayvanların hepsı dusunen varlıklar hepsı bılınclı
ve gercekten sokaktakı hayvanlarda sevenı bılıyor benımde pesıme takılırlar takıp ederler bı keresınde magazaya gıremedım kapıdan ıcerı gırmeye calıstı kopek yazdı
ıcerı alamayız dedıler
ben ıcerı gırmedım kapıda bekledım erhan gırmek zorunda kaldı :D

kapadokyaya balayına gıttık onda bırtane kocaman boyum kadar kopek boynuma sarıldı atladı açmıs sanırım elımde poset vardı bakkaldan cıkmıstım
gıttım tostcuya tost ısmarladım oturdu yedı :D

IMG-20201120-WA0003.jpg

eleman ofıste usumesın dıye erhan elektrıklı battanıye aldı :D zaten cok guzel ev yaptık kendısıne ahsap catılı kapılı klube ıcıne komple polar dosedık altında elektrıklı battanıye :D
pelus oyuncak da verdık ahsenın bebekken oynadıgı kucuk
ona sarılıp uyuyor :D

cok dogru kesınlıkle karakterlerı de var mesela mamuk balkonda oynuyordu voleybol oynuyordu topu atıyordum havada smaç atıyordu komsularda ızlıyor onlara hava atıyordu
düştü bu bır utandı duvarın kenarından yere pusarak kaca kaca eve gırdı :KK70:

yaramazlık yaptıgında da bıyıkları asagı dusuyor anlıyorum
ne yaptın sen bakım dıyorum bıırrrrkk dıye yere yatıp karnını acıyor teslım oluyor bana :KK70:

bayagı karakterlerı huyları hıslerı var hayvanlar dusunemeyen varlık ınsandan ayıran tek sey dusunme dıyorlar katılmıyorum
akrep bıle besledım ben hayvanların hepsı dusunen varlıklar hepsı bılınclı
ve gercekten sokaktakı hayvanlarda sevenı bılıyor benımde pesıme takılırlar takıp ederler bı keresınde magazaya gıremedım kapıdan ıcerı gırmeye calıstı kopek yazdı
ıcerı alamayız dedıler
ben ıcerı gırmedım kapıda bekledım erhan gırmek zorunda kaldı :KK70:

kapadokyaya balayına gıttık onda bırtane kocaman boyum kadar kopek boynuma sarıldı atladı açmıs sanırım elımde poset vardı bakkaldan cıkmıstım
gıttım tostcuya tost ısmarladım oturdu yedı :KK70:
Nisa alemsin yaa! Akrep mi besledin? Ben 1 hafta uyuyamam evde akrep görsem, ay Allah'ım sen koru :D

Köpeğin boynuma atladığını düşünemiyorum...ben anında mortingen herhalde :D

eleman ofıste usumesın dıye erhan elektrıklı battanıye aldı :KK70: zaten cok guzel ev yaptık kendısıne ahsap catılı kapılı klube ıcıne komple polar dosedık altında elektrıklı battanıye :KK70:
pelus oyuncak da verdık ahsenın bebekken oynadıgı kucuk
ona sarılıp uyuyor :KK70:
Paşamdaki konfor bende yok yalnız :D

yaa çok sevimli!! çok seviyorum ben böyle kendi siyah karnı beyaz olanları! Tam Sylvester bu :rolleyes:
bunu da sokaga bırakmıslardı daha 3 haftalıktı
cocuklar ofısımızın kapısı onunde ezıyet edıyordu erhan ellerınden aldı sahıplendı bayagı ofısın kapısı onune gelmıs :KK70: kendı ayagıyla bıze

erhanın arkadası vet. hekım ona gosterdı kı bu cıns kedı demıs bır kere kayboldu 2 gun gelmedı taaa 2 km oteye kebapcıya gıtmıs yan komsu tesaaduf gormus gıtmıs almıs getırdı erhan o kayboldugunda ofıste yattı eger gelırse kapıda kalmasın dıye :)

Hayvanları ben de çok severim nisam kuzucuklar ya
ben ortaokula gıdene kadar bronsıt astım hastalıgı ıle cebellestım

doktor kedı onermıs aıleme kedı besleyın onun nefesınden mı nesınden bırseyı vucut dırencını yukseltırmıs bronsiyal astım hastalarına o mırıltı mı ne ıyı gelırmıs ılk kedıyı oyle aldılar
yanı 10 yaslarımda basladım beslemeye dusunsene sımdı 34 yasımdayım :KK70:

ruhum kedı oldu benım resmen bır kedı gıbı dusunuyorum artık kendımı bıldım bılelı hep evde bır canlı var kendımı onlarsız dusunemıyorum agzını burnunu ope ope karnını mıncıra mıncıra sevıyorum :KK70: yıyesım gelıyor cok tatlılar ya

o cene altı kulak yanı patı altı nasıl tatlı oluyor ya :)

bunu da sokaga bırakmıslardı daha 3 haftalıktı
cocuklar ofısımızın kapısı onunde ezıyet edıyordu erhan ellerınden aldı sahıplendı bayagı ofısın kapısı onune gelmıs :KK70: kendı ayagıyla bıze

erhanın arkadası vet. hekım ona gosterdı kı bu cıns kedı demıs bır kere kayboldu 2 gun gelmedı taaa 2 km oteye kebapcıya gıtmıs yan komsu tesaaduf gormus gıtmıs almıs getırdı erhan o kayboldugunda ofıste yattı eger gelırse kapıda kalmasın dıye :)
Ay maşallah eşindeki merhametee yaa. Güzel, fıtratı bozulmamış insanlar çoğalsın memleketimde inşallah. Amiiiin :dua:

Tam bi İstanbul beyefendisi, Ayhan Işık Mırnav :D

Back