super canım tesekkur ederız mutlu pazarlargünaydın canlar :)
pentide indirim var bazı ürünlerde 1 alana 1 bedava var ben sabah alışveriş yaptım size de söyleyeyim dedim :) herkese mutlu pazarlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
super canım tesekkur ederız mutlu pazarlargünaydın canlar :)
pentide indirim var bazı ürünlerde 1 alana 1 bedava var ben sabah alışveriş yaptım size de söyleyeyim dedim :) herkese mutlu pazarlar
Nohutlu olan mı canım? Eğer o ise nohut unu, az biraz zeytinyağı ve aldığı kadar su. Sonra damak tadına göre tuz. Tadına bakabilirsin bı parmak kıvamı baya sulu olmalı, yoksa çıtır olmaz pek. Yağlı kağıda akitiyorum kaşıkla.Samsonn canim bi kraker yapiyordun ya onun tarifini yazarmisin
Tesekkur ederim harika olmustur eminim :)ogluma yapmak istiyorum baharatli cubuk gibi olur :)Nohutlu olan mı canım? Eğer o ise nohut unu, az biraz zeytinyağı ve aldığı kadar su. Sonra damak tadına göre tuz. Tadına bakabilirsin bı parmak kıvamı baya sulu olmalı, yoksa çıtır olmaz pek. Yağlı kağıda akitiyorum kaşıkla.
Üzerine istediğin baharat, susam vs de olur. Hiç bişey olmadan da güzel oluyor. Ama nette çok daha profesyonel nohutlu unlu krakerler de vardır. Bir keresinde sarımsak rendeledim 2 diş öyle de güzel oldu.
Evet, ben beyaz fırından alıyordum. Baktim içinde nohut, su tuz yağdan başka bişey yok. Dedim bunu ben de yaparımTesekkur ederim harika olmustur eminim :)ogluma yapmak istiyorum baharatli cubuk gibi olur :)
Ay helal valla nisam :)) ben oruç tutacağımda bir gün önceden strese giriyorum aman suyum aman yemeğim diyeuyku tutmadı benı yıne
yarında oruc tutayım barı napayım canım ıstedı ıyı gıdıyor ne zamandır kendımı daha dınc hıssedıyorum bu sekılde
ılk gun bende boyle oldum korktum cok su ıcen bırıyım ya dayanamam dıye tam da havaların sogudugu sıcak bırseylere ıhtıyac duydugum donemdı bırdeAy helal valla nisam :)) ben oruç tutacağımda bir gün önceden strese giriyorum aman suyum aman yemeğim diye
samson nohut un yerine haşlanmış nohut ile yapabilir miyim?Evet, ben beyaz fırından alıyordum. Baktim içinde nohut, su tuz yağdan başka bişey yok. Dedim bunu ben de yaparım
Kalın yaparsan anca öyle çubuk şekli verirsin sanki, belki daha uzun pişirince o da kıtır olur
Hiç denemedim, olmaz gibi sanki.. Küçük bir parça ezip deneseniz mi fırında?samson nohut un yerine haşlanmış nohut ile yapabilir miyim?
Humus tarifin var mı samsonum ben hiç yemedim biliyo musun deneyim ben de biHiç denemedim, olmaz gibi sanki.. Küçük bir parça ezip deneseniz mi fırında?
Bir de önce nohutu haslayıp, sonra kurutup blenderdan çekerek kendi ununu yapanlar da var. Bu çok daha sağlıklı aslında dışarda satılan unlardan.
Son olarak hazır haşlanmış nohutum olsa, humus yapardım ben valla kraker yerine
Kuzuu dünyanın en basit şeyii, çünkü yaparken tadına bak istediğin kadar ekle diğer malzemeleriHumus tarifin var mı samsonum ben hiç yemedim biliyo musun deneyim ben de bi
eşim yaptıydı haşlanmiş nohuttan .Hiç denemedim, olmaz gibi sanki.. Küçük bir parça ezip deneseniz mi fırında?
Bir de önce nohutu haslayıp, sonra kurutup blenderdan çekerek kendi ununu yapanlar da var. Bu çok daha sağlıklı aslında dışarda satılan unlardan.
Son olarak hazır haşlanmış nohutum olsa, humus yapardım ben valla kraker yerine
yapmadım diye okudum!! yemedin mi hiç? çok büyük kayıp!! sakın marketten tat marka falan alma... dardanelin humusu güzel ama.Humus tarifin var mı samsonum ben hiç yemedim biliyo musun deneyim ben de bi
ooo , o zaman sizi topiğimizde daha aktif bekliyoruz lütfen! Tarif olur, görsel olur, çok sever, sevinirizeşim yaptıydı haşlanmiş nohuttan .
bilendere geçirmeden yaptı
üstüne baharatlar ekip firina koydu çok güzel olmuştu.
krakeri denemedim :)
nohut unu hiç almadim.
artık evde yoğudu peyniri zeytini sucuğu ne varsa kendimiz yapıyoruz hatta
çikolatayi da evde yapıyorum :)
Valla yemedim samsonum denk gelmedi hiç, kaldı ki mezeyi de tahini de çok severim. Buradaki suriyeli mahallesine dalayım bir belki güzelinden satarlar :))) gerçi ne işim olur temiz temiz yapayım evde saolasın samsonum tam da kış mezesiymiş heee besleyici besleyiciyapmadım diye okudum!! yemedin mi hiç? çok büyük kayıp!! sakın marketten tat marka falan alma... dardanelin humusu güzel ama.
Off köz biberlisi oluyor.. asıl işinin ehli olanlar çok güzel yapıyor
haslanmıs nohuta tahin zeytınyagı kımyon tuz bırkac damla lımon ekleyıp 1 dıs sarımsak da ezıp ekle blanderdan pruzsuz hale gelene kadar gecırıyorsun 2 su bardagı nohuta yarım su bardagı tahın yıyor 1 cay bardagı da zeytınyagı yerValla yemedim samsonum denk gelmedi hiç, kaldı ki mezeyi de tahini de çok severim. Buradaki suriyeli mahallesine dalayım bir belki güzelinden satarlar :))) gerçi ne işim olur temiz temiz yapayım evde saolasın samsonum tam da kış mezesiymiş heee besleyici besleyici
Yap tabii. Hem kahvaltıda çayla süper oluyor Mihom. Sana gelsin bu bakValla yemedim samsonum denk gelmedi hiç, kaldı ki mezeyi de tahini de çok severim. Buradaki suriyeli mahallesine dalayım bir belki güzelinden satarlar :))) gerçi ne işim olur temiz temiz yapayım evde saolasın samsonum tam da kış mezesiymiş heee besleyici besleyici
önce nohutu haşladik.ooo , o zaman sizi topiğimizde daha aktif bekliyoruz lütfen! Tarif olur, görsel olur, çok sever, seviniriz
Ne yaptı eşiniz nohuttan?
ay hepsini çok severim yaa. Kulağa çok hoş geliyorönce nohutu haşladik.
özel tarif var içinde
hardal çemen sarımsak.
yani bildigi baharatlardan degil.
çok güzel oluyor ya. ama bi gün hemen yenilmesi için az yapmak gerekiyor:)