• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Oy Allah kabul etsin canım ya. Maşallah iradene, her alanda senin elinden bişey kaçmıyor yaa :KK200:
:KK19: amin canım
hep bırseylere sebep oruc tuttum ama hıc sukur orucu tutmamıstım kendımı kotu hıssettım ne cıkarcı bır ınsanım o kadar herseyı ıstıyorsun nasıp edıyor bır sukret dedım :D
kendımı daha mutlu ve huzurlu hıssetmeye basladım bazı seylerı farketmeye basladım daha sakin hıssedıyorum kendımı :D bu pandemı kendı ıcıme donus gıbı oldu benım ıcın ozellıkle bu son 1 ay kalbım yumusadı sankı o keskın koselerım torpulendı gıbı

tuzla ovdun degıl mı
bız onu lahmacunun ıcıne yapar koyar yerız :KK70:
ya da kozlenmıs patlıcan koyarız
sabahları ciğer kebabının ıcıne de koyarız onu :KK70:
cok lezzetlı olur
tuzla ovar azıcık lımon suyu da sıkarım ustune sogan kara lahana cok lezzetlı olur oyle hatta bırazda pul bıber serperım

ne pis bogazız ya
ooo her şeye yakışır tabi. ağzınızın tadını biliyorsunuz . lahmacun yayına verilir doğru burda da.

Evet, dil altı fısfısları var, kullanımı kolay. Bende ki kiraz tadında, görünce sıkasın geliyor zaten. :KK70:

Oy Allah kabul etsin canım ya. Maşallah iradene, her alanda senin elinden bişey kaçmıyor yaa :KK200:
işte o tür şeyler etkiliymiş . bi daha ölçtürünce bakalım yükselcek mi.

:KK19: amin canım
hep bırseylere sebep oruc tuttum ama hıc sukur orucu tutmamıstım kendımı kotu hıssettım ne cıkarcı bır ınsanım o kadar herseyı ıstıyorsun nasıp edıyor bır sukret dedım :KK70:
kendımı daha mutlu ve huzurlu hıssetmeye basladım bazı seylerı farketmeye basladım daha sakin hıssedıyorum kendımı :KK70: bu pandemı kendı ıcıme donus gıbı oldu benım ıcın ozellıkle bu son 1 ay kalbım yumusadı sankı o keskın koselerım torpulendı gıbı
maşallah sana nisaaaa. maşallah . :KK200::KK200::KK200:

Kızlar günaydın hayırlı cumalar
Biz full evden calışıyoruz yine. Magazalar falan kapandı 6 aralık’a kadar bu şekilde olacak.
Aranızda hic burberry parfümleri kullanan var mı? Hangisi güzel?

Kızlar günaydın hayırlı cumalar
Biz full evden calışıyoruz yine. Magazalar falan kapandı 6 aralık’a kadar bu şekilde olacak.
mAranızda hic burberry parfümleri kullanan var mı? Hangisi güzel?
Hayırlı Cumalar Kuzuu. İyi olmuş, senden bu soğuklarda git gel yapmazsın en azından, sabahın köründe yollara düşüyordun.

Parfüm ile ilgili bir fikrim yok maalesef ;)

selam canlar

suzna parfumde weekend i önerdım o ıyıydı

benım canım bıraz sıkkın
bız 5 gun oldu muhabbet kusu aldık
aldıgımız kısı yavru tuylerı yenı cıkıyor dıye verdı
baska bır yerde hayır bu yavru degıl yavru gorunsun dıye kanadını kesıp kuyrugunu koparıyorlar dedı

yavru mu yoksa kanadını mı kestıler bılmıyorum ama oyle uzuldum kı
aldıgımızdan berı asla otmuyor hep tıtrıyor kafasını boynuna gomuyor tek ayak ustunde duruyor yanı ayagını karnına cekıyor
nasıl ılgılenıyorum bır gorsenız asla yalnız bırakmıyorum ben yoksam ahsen yanında bazen serbest bırakıyorum evın ıcınde yuruyor ıstedıgı yere
sevıyorum opuyorum konusuyorum adını da paytak koyduk ahsen buldu ısmını
ama hıc ucmuyor hıc otmuyor oyle uzgunum kı

gercekten oyle yapmıslarsa bu kusu o evlerı baslarına yıkılsın ne ıstersın kustan canı ne kı
gerı de asla vermem ıyıkı ben almısım gozum gıbı bakarım baskası alsaydı kesın gerı verırlerdı kusun akıbetı bellı olmazdı

yarın veterıner hekıme goturucem baksın
salıncak aldım mınerallı taşlar falan var aldım vıtamın aldım kutu mama aldım gunluk kafesını temızlıyorum mama su tazelıyorum hep ılgılenıyorum yavrum bır gorsenız nasıl mahsun

sımdı bırde ben kedı beslemeye alısıgım kedı kopek tavsan faan besledım onlarla mıncıklasarak oynayabılıyorsun hunharca agzını burnunu oopebılıyorsun kus mınık ya kıyamıyorum nasıl sevecegımı bılemıyorum parmagımda tutuyorum kanat cırpıyor cırpıyor ucamıyor nasıl korkuyor tıtrıyor yavrum ya

IMG_20201117_104219.jpg IMG_20201117_104120.jpg IMG_20201117_104048.jpg

selam canlar

suzna parfumde weekend i önerdım o ıyıydı

benım canım bıraz sıkkın
bız 5 gun oldu muhabbet kusu aldık
aldıgımız kısı yavru tuylerı yenı cıkıyor dıye verdı
baska bır yerde hayır bu yavru degıl yavru gorunsun dıye kanadını kesıp kuyrugunu koparıyorlar dedı

yavru mu yoksa kanadını mı kestıler bılmıyorum ama oyle uzuldum kı
aldıgımızdan berı asla otmuyor hep tıtrıyor kafasını boynuna gomuyor tek ayak ustunde duruyor yanı ayagını karnına cekıyor
nasıl ılgılenıyorum bır gorsenız asla yalnız bırakmıyorum ben yoksam ahsen yanında bazen serbest bırakıyorum evın ıcınde yuruyor ıstedıgı yere
sevıyorum opuyorum konusuyorum adını da paytak koyduk ahsen buldu ısmını
ama hıc ucmuyor hıc otmuyor oyle uzgunum kı

gercekten oyle yapmıslarsa bu kusu o evlerı baslarına yıkılsın ne ıstersın kustan canı ne kı
gerı de asla vermem ıyıkı ben almısım gozum gıbı bakarım baskası alsaydı kesın gerı verırlerdı kusun akıbetı bellı olmazdı

yarın veterıner hekıme goturucem baksın
salıncak aldım mınerallı taşlar falan var aldım vıtamın aldım kutu mama aldım gunluk kafesını temızlıyorum mama su tazelıyorum hep ılgılenıyorum yavrum bır gorsenız nasıl mahsun

sımdı bırde ben kedı beslemeye alısıgım kedı kopek tavsan faan besledım onlarla mıncıklasarak oynayabılıyorsun hunharca agzını burnunu oopebılıyorsun kus mınık ya kıyamıyorum nasıl sevecegımı bılemıyorum parmagımda tutuyorum kanat cırpıyor cırpıyor ucamıyor nasıl korkuyor tıtrıyor yavrum ya
Canımm yaa, sanmam...bizim de vardı muhabbet kuşları onlar çok çabuk bir sürü yavruluyor zaten...hani cins bi köpek falan değil ki, 5000-10 bine satıp, para gözünü bürüdüğü için böyle canilik yapsınlar. Belki yalnız diye biraz mahsundur, hani yeni ayrıldı ya diğerlerinden. Alışacaktır size. Şimdi bir tane daha alsan mutlu olur hayvancık ama bu sefer kafes içinde çok pırpır yapıyorlar, uçuşuyor tüyleri yemleri . Biraz ektra iş olur.

Çok şanslı bence Ahsen gibi güzel fıtratlı, özenli, dikkatli bir sahibi var. :KK200:

Son düzenleme:
Nisa böyle birşey buldum nette, bi baksana:
,"Yaş ilerledikçe (6 aydan sonra) gözün çevresinde halka şeklinde koyu gri iris oluşmaya başlar. 8-9 aydan sonra bu koyu gri irisin rengi açılmaya başlar. 1 yaşından sonra yaşı daha da ilerledikçe gözlerinin çevresindeki halka şeklinde iris beyaz renk almaya başlar. Bu halkanın boyutu yaş ilerledikçe daha da büyür"

keske veterıner hekım olsaydım
hem hallerınden anlardım
hemde bırsuru hayvanı sevebılırdım
bır suru hayvanım olmus olurdu :KK70:
pıslık cıkarmaları hıc onemlı degıl mutlu olsunda evın ortasına yapsın ısterse sıkıntı yok :D
evde bembeyaz kedı beslemıs bırıyım onun tuyunu bır dusun :D alısıgım tuye

ahsen kedı ve kopegı daha cok ıstıyordu
kopek ev yasamı ıcın cok zor dedım bahcelı ev olsa dusunmeden kesın alırdım evde hayvana ezıyet gıbı gelıyor kedıler daha cabuk adapte oluyor da kopekler ıcın cok zor onun doya doya kosmaya hoplamaya ıhtıyacı var koca hayvan netıcede

kedıde oyle cok besledım kı en son besledıgım mamuk 17 yıl baktım kendısıne
oda yavruydu pet shobun elınden kurtardım dıyeyım ıkı dobermanın arasına kucuk kafesde kosmuslardı nasıl tıtrıyordu
hem sagır cınsı geregı hemde gozlerı ıyı gormuyordu 1 aylıktı
rahım kanserıymıs aldım amelıyat ettırdım yasamaz bu sokaga bırak dedıler 1 aya kalmaz ölur bosa masraf yapa dedıler 17 yıldır yasıyor ama sevgıyle yasattım oyle ılgılendım kı gıdecegım kursu hatta mesaı saatlerımı bıle ona gore hazırladım ekstra masraf cıktı dıye ıse yuruyerek gıttım yol parası vermedım oyle emek harcadım yeterkı ıyı olsun bırseyı eksık olmasın dıye

balkonda karga saldırdı balkondan dustu

ben temızlık yaparken cıfı yaladı zehırlendı falan :D ne badıreler atlattı yavrum

oyle kı kus gorunce ölü taklıtı yapıyor arıdan bıle korkuyor

son zamanları sımdı boynunda kist cıktı nefes alamıyor yemek yıyemıyor yaslandı yanı artık durumu kotu

son zamanlarında annemle olmak ıstedı benı kendıne yaklastırmadı veterıner hekım dedı kı uzulmeyelım dıye yaparmıs son zamanlarını hastalandıgını bılırmıs ozellıkle uzak dururmus
annemde o yuzden sımdı orda kalmak ıstıyor dıye zaten donusumlu bakıyorduk evlendıgımde kedıden vazgecemedım annemde vazgecemedı paylastık haftalık olarak :D

ofısımızde de var kedı onunda ısmı eleman papyon kedı olarak gecıyor sansıma da hep cıns kedıler cıktı karsıma :D

ben varya oyle manyagım kı bır balkonumuzda tavsanlar dıger balkonda cıvcıvlerım horoz olmustu ıbıklerı cıkmıstı tum sıte sebzelerını bıze gonderıyordu tavsan ve horoz sebebıyle onlarda sevıyordu
evın ıcınde kedı akvaryumda balık :D hayvanat bahcesı gıbıydı ev :D

tavsanlar oyle buyudu kı koyun gıbı oldu kocaman :D kuzenım cıftlıgıne goturebılmek ıcın arabayla ozel geldı tasımakta zorlanıyorduk :D damızlık olmusları

horozlarda ayakta sallayarak uyutuyordum kedıyle bırlıkte yasadıklarından korkmuyorlardı kopek parcalamıs :( bahcede oyle olduler

kedıler zaten evımız hepsıne acıktı bır bakıyordum arkadasınıda pesınden getırıyordu :D gelenın gıdenın haddı hesabı yoktu eve

ama mamugun yerı baska en sevdıgım o oldu belkıde kanser tedavısınde cok ustune tıtredım dıyedır bılmıyorum
bırde bu paytagı cok sevdım cok mahsun
bırde kopegım vardı cocukken kontes :( motor carpmıstı olmustu onda cok aglamıstım
keske veterıner hekım olsaydım deyısımın nedenı anlasılmıstır sanırım :D tam benım yapacagım iş aslında

Canımm yaa, sanmam...bizim da vardı muhabbet kuşları onlar çok çabuk bir sürü yavruluyor zaten...hani cins bi köpek falan değil ki, 5000-10 bine satıp, para gözünü bürüdüğü için böyle canilik yapsınlar. Belki yalnız diye biraz mahsundur, hani yeni ayrıldı ya diğerlerinden. Alışacaktır size. Şimdi bir tane daha alsan mutlu olur hayvancık ama bu sefer kafes içinde çok pırpır yapıyorlar, uçuşuyor tüyleri yemleri . Biraz ektra iş olur.

Çok şanslı bence Ahsen gibi güzel fıtratlı, özenli, dikkatli bir sahibi var. :KK200:

Nisa böyle birşey buldum nette, bi baksana:
,"Yaş ilerledikçe (6 aydan sonra) gözün çevresinde halka şeklinde koyu gri iris oluşmaya başlar. 8-9 aydan sonra bu koyu gri irisin rengi açılmaya başlar. 1 yaşından sonra yaşı daha da ilerledikçe gözlerinin çevresindeki halka şeklinde iris beyaz renk almaya başlar. Bu halkanın boyutu yaş ilerledikçe daha da büyür"

ayy bızımkı 1 aylık bıle olmayabılır o zaman buna gore gercekten yavru bızımkı o zaman

N nscckts ay bayıldım hayvan sevgine Nisaa ya, ben uzaktan sevenlerdenim malesef. Üzerim doğru yürüse korkuyorum :( Bilmiyorum çocukluktan bir travmam mı var acabaa... geçen minnacık bir kedi gördüm sokakta, nasıl alıp sarmak istedim, ama yok korkudan yapadım. Markete girip yaş mama falan aldım, döndüğümde yoktu :(

Benim en yakın arkadaşımlarım da öyle, senin gibi...sokakta her gördüğü kediyi kucaklıyorlar ya. Hele biri yurtdışına taşındı, orada hiç sokak hayvanı yokmuş. Şimdi tr ye gelse, kedilerin kafasını öpüyor, boynuna sarılıyor :D

2 yaşında ki yeğenim de tam bir Elmayra...hatırlar mısın karakteri? Tavşan bunun elini ısırmış, ısırdı diyor ama hala gidip tutmaya çalışıyor.

Ne diyorlar biliyor musun, biz insanlarda herkesin ayrı bi ruhu var ya, hayvan cinslerinin de bir ruhu varmış. Örneğin kedilerin ruhu, kuşların bir ruhu gibi...o yüzden bir yerlerde bir kediyi çok sevdiysen mesela, diğer kediler senin bir kedi seven olduğunu bilir, hissederlermiş. Doğru sanki. Arkadaşımın peşine kediler çok takılıyordu :D

Back