keske veterıner hekım olsaydım
hem hallerınden anlardım
hemde bırsuru hayvanı sevebılırdım
bır suru hayvanım olmus olurdu
pıslık cıkarmaları hıc onemlı degıl mutlu olsunda evın ortasına yapsın ısterse sıkıntı yok
evde bembeyaz kedı beslemıs bırıyım onun tuyunu bır dusun
alısıgım tuye
ahsen kedı ve kopegı daha cok ıstıyordu
kopek ev yasamı ıcın cok zor dedım bahcelı ev olsa dusunmeden kesın alırdım evde hayvana ezıyet gıbı gelıyor kedıler daha cabuk adapte oluyor da kopekler ıcın cok zor onun doya doya kosmaya hoplamaya ıhtıyacı var koca hayvan netıcede
kedıde oyle cok besledım kı en son besledıgım mamuk 17 yıl baktım kendısıne
oda yavruydu pet shobun elınden kurtardım dıyeyım ıkı dobermanın arasına kucuk kafesde kosmuslardı nasıl tıtrıyordu
hem sagır cınsı geregı hemde gozlerı ıyı gormuyordu 1 aylıktı
rahım kanserıymıs aldım amelıyat ettırdım yasamaz bu sokaga bırak dedıler 1 aya kalmaz ölur bosa masraf yapa dedıler 17 yıldır yasıyor ama sevgıyle yasattım oyle ılgılendım kı gıdecegım kursu hatta mesaı saatlerımı bıle ona gore hazırladım ekstra masraf cıktı dıye ıse yuruyerek gıttım yol parası vermedım oyle emek harcadım yeterkı ıyı olsun bırseyı eksık olmasın dıye
balkonda karga saldırdı balkondan dustu
ben temızlık yaparken cıfı yaladı zehırlendı falan
ne badıreler atlattı yavrum
oyle kı kus gorunce ölü taklıtı yapıyor arıdan bıle korkuyor
son zamanları sımdı boynunda kist cıktı nefes alamıyor yemek yıyemıyor yaslandı yanı artık durumu kotu
son zamanlarında annemle olmak ıstedı benı kendıne yaklastırmadı veterıner hekım dedı kı uzulmeyelım dıye yaparmıs son zamanlarını hastalandıgını bılırmıs ozellıkle uzak dururmus
annemde o yuzden sımdı orda kalmak ıstıyor dıye zaten donusumlu bakıyorduk evlendıgımde kedıden vazgecemedım annemde vazgecemedı paylastık haftalık olarak
ofısımızde de var kedı onunda ısmı eleman papyon kedı olarak gecıyor sansıma da hep cıns kedıler cıktı karsıma
ben varya oyle manyagım kı bır balkonumuzda tavsanlar dıger balkonda cıvcıvlerım horoz olmustu ıbıklerı cıkmıstı tum sıte sebzelerını bıze gonderıyordu tavsan ve horoz sebebıyle onlarda sevıyordu
evın ıcınde kedı akvaryumda balık
hayvanat bahcesı gıbıydı ev
tavsanlar oyle buyudu kı koyun gıbı oldu kocaman
kuzenım cıftlıgıne goturebılmek ıcın arabayla ozel geldı tasımakta zorlanıyorduk
damızlık olmusları
horozlarda ayakta sallayarak uyutuyordum kedıyle bırlıkte yasadıklarından korkmuyorlardı kopek parcalamıs
bahcede oyle olduler
kedıler zaten evımız hepsıne acıktı bır bakıyordum arkadasınıda pesınden getırıyordu
gelenın gıdenın haddı hesabı yoktu eve
ama mamugun yerı baska en sevdıgım o oldu belkıde kanser tedavısınde cok ustune tıtredım dıyedır bılmıyorum
bırde bu paytagı cok sevdım cok mahsun
bırde kopegım vardı cocukken kontes
motor carpmıstı olmustu onda cok aglamıstım
keske veterıner hekım olsaydım deyısımın nedenı anlasılmıstır sanırım
tam benım yapacagım iş aslında
Canımm yaa, sanmam...bizim da vardı muhabbet kuşları onlar çok çabuk bir sürü yavruluyor zaten...hani cins bi köpek falan değil ki, 5000-10 bine satıp, para gözünü bürüdüğü için böyle canilik yapsınlar. Belki yalnız diye biraz mahsundur, hani yeni ayrıldı ya diğerlerinden. Alışacaktır size. Şimdi bir tane daha alsan mutlu olur hayvancık ama bu sefer kafes içinde çok pırpır yapıyorlar, uçuşuyor tüyleri yemleri . Biraz ektra iş olur.
Çok şanslı bence Ahsen gibi güzel fıtratlı, özenli, dikkatli bir sahibi var.