• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Valla yemedim samsonum denk gelmedi hiç, kaldı ki mezeyi de tahini de çok severim. Buradaki suriyeli mahallesine dalayım bir belki güzelinden satarlar :))) gerçi ne işim olur temiz temiz yapayım evde saolasın samsonum tam da kış mezesiymiş heee besleyici besleyici
Şu ikisine büyük marketlerde denk gelirsen al canım. Kendin yaparsan da tat olarak beklemen gereken şey bu. Azcık reklam oldu ama, diğer satılan paketli humuslar bişeye benzemiyor. ;)

1605704493494.png

Migroslarda var mıdır samsonum bana en yakın o
Ben de migrostan aldım hep kuzu, ama hepsinde olmuyor bazen denk geliyorum. Ben :KK200: Macro center, o da buralar da yok, daha zengin semtlerde :D Girersen soğuk dolap reyonuna bak

File'de farklı bir versiyonu var her zaman. O bunun kadar iyi değil, ama gideri var yine.

Ben de migrostan aldım hep kuzu, ama hepsinde olmuyor bazen denk geliyorum. Ben :KK200: Macro center, o da buralar da yok, daha zengin semtlerde :D Girersen soğuk dolap reyonuna bak

File'de farklı bir versiyonu var her zaman. O bunun kadar iyi değil, ama gideri var yine.
Konyada macrocenter ne gezer :( benim ordaki migros avm içinde nispeten büyük gidince bakayım bi 😍

Konyada macrocenter ne gezer :KK43: benim ordaki migros avm içinde nispeten büyük gidince bakayım bi 😍
ay aman bunun için avm'ye falan girme canım yaa şu dönem. Evde de müthiş oluyor. Sen yap, bişey eksik dersen limonu, kimyonu arttırarak dene.

Bir gurme olarak damak tadına çok iyidir eminim. :rolleyes:

Akşam yemeğimin sofistikeliğine bakın arkadaşlar. :KK70: Fırında baharatlanmış lahana ve rokalı domatesli yumurta, çok zahmetli oldu yine bu akşam

Eki Görüntüle 2723147
afıyet olsun canım fırında kara lahanayı ılk defa goruyorum duyuyorum nasıl bırsey tadı sadece baharat mı ekledın nıye boyle bırsey yaptın :D

afıyet olsun canım fırında kara lahanayı ılk defa goruyorum duyuyorum nasıl bırsey tadı sadece baharat mı ekledın nıye boyle bırsey yaptın :KK70:
:KK70: :KK70:

İnstagramda liveofevren diye bir kız var, müthiş yemekler yapıyor. Geçen beyazlahanadan su böreği yapmış, sana atacaktım unuttum bak.

Nerde ben de öyle kompleks şeyleri deneyecek hamaratlık :KK70: fırın lahanayı da ondan gördüm, ama tabii benimkine hiç benzemiyor. Tadı desen, yanmamış yerleri müthiş lezzetliydi. :KK70: Ben bu sebzeyi de hatır hutur yiyemem bu soğukta ya...turşusunu yaparım diye almıştım, ona da üşendim. Sen yap ama, acayip b12 deposuymuş turşusu. Geçen de yarısını buharda haşladım, o da güzel yendi bence :KK70:

:KK70: :KK70:

İnstagramda liveofevren diye bir kız var, müthiş yemekler yapıyor. Geçen beyazlahanadan su böreği yapmış, sana atacaktım unuttum bak.

Nerde ben de öyle kompleks şeyleri deneyecek hamaratlık :KK70: fırın lahanayı da ondan gördüm, ama tabii benimkine hiç benzemiyor. Tadı desen, yanmamış yerleri müthiş lezzetliydi. :KK70: Ben bu sebzeyi de hatır hutur yiyemem bu soğukta ya...turşusunu yaparım diye almıştım, ona da üşendim. Sen yap ama, acayip b12 deposuymuş turşusu. Geçen de yarısını buharda haşladım, o da güzel yendi bence :KK70:
samsonnn.
instagrama baktım da öyle birini bulamadım . tam adı nedir acaba.

ben de sebze manyağı olduğumdan . :confused:

1605776057330.png

5 kök zencefil. 2 bütün limon . 2 bardak su.
smothi mak. çektim .
buzdolabuna koydum .
kullanmak istedikçe süzüyorum . öyle kullanıyorum . posalı olarak duruyor dolapta
2 yemek kaşığı içiyoruz ev halkı.
içmeden önce bal ile karıştırıyorum . çok acı çünkü.

Eki Görüntüle 2723601 n

ara öğün .
salatam
1 greyfurt . 1 salatalık . mor lahana turşusu . kısa süreli yapılan turşu vardı. almanca bi adı vardı sanki.
marul . beyaz lahana. zeytin yağı . nar eksisi
Coleslaw mu? ama o hep beyaz lahanadan sanki

Off, resimlerin müthiş! Sağlık fışkırıyor menülerinden. Acıktığım görünce, daha kahvaltı da yapmadım ben.

Back