- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
ne dememiz gerekiyor direkt doğum kontrol hapı verirmisiniz desek olur muCanim saglik 9cagi dogum kontrol hapi veriyor sende artik ordan al :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne dememiz gerekiyor direkt doğum kontrol hapı verirmisiniz desek olur muCanim saglik 9cagi dogum kontrol hapi veriyor sende artik ordan al :)
Evet canim direk oyle soyle :)ne dememiz gerekiyor direkt doğum kontrol hapı verirmisiniz desek olur mu
Tesekkur ederim :)
rica ederimTesekkur ederim :)
Senin minyon tipine bakıp yaş sorgular ya da ailene bildirim falan gidermişne dememiz gerekiyor direkt doğum kontrol hapı verirmisiniz desek olur mu
Evli degilsen canim evli birine aldir güme gitme :) :)Senin minyon tipine bakıp yaş sorgular ya da ailene bildirim falan gidermiş
davines kullanıyorum :) saçhaneden getırtıyorumNisacim sacla ilgili bise daha soracam sonra bu konuyu kapatayim k bakmayin sizi de sıktım ama hangi sampuani kullaniyorsun.
degıstı canım suan davines
polıkıstık overı olan bekarlarda dogum kontrol hapı kullanabılıyor hatta bır cıldıyecı arkadasımın yuzundekı sıvılceler ıcın onermıstı sıkıntı olmazEvli degilsen canim evli birine aldir güme gitme :) :)
canim cook tesekkür ederimsuzn canım geç gördüm nice güzel senelere inşallah <3
canim diger koltugu gelip aldilar yenisine daha bakamadim. biraz canim sIkkindi depremdi, saldiriydi falan toparlanip bakicam.canımcım noldu senın koltuk durumu evını merak edıyoruummm
gecmıs olsun bıtkı cayların var ınsallah ıyı gelırdıhafta sonu full yattim hasta oldum yetmedi pazartesi, sali da rapor aldim gitmedim iste. bugün isteyim yarinda evden calisicam dinlenirim insallah.
dün doktora gittim kan aldi.
martta kadin doktoruna gitmistim demir degerlerim düsüktü ama pandemiden dolayida birdaha doktora falan gitmedim.
regl olmadan 1 hafta önce bogazlarim agriyor, halsiz hissediyorum, midem falan bulaniyor.
Doktor demirden olabilir dedi.
aslinda fazla agrim olmasin diye 1 hafta önceden magnezyumda aliyorum ama yinede baya agrim oluyor.
haftaya belli olur artik.
siz neler yaptiniz ugrayamadim burayada
ay ahaha aklıma gelmedi degilSenin minyon tipine bakıp yaş sorgular ya da ailene bildirim falan gidermiş
en iyisi parayla almak heraldeEvli degilsen canim evli birine aldir güme gitme :) :)
yaa davjnes nasil daha mı iyi ? hangi çeşidi aldın ve memnun musunn iyi bir marka diye biliyorum biraz tuzlu amadavines kullanıyorum :) saçhaneden getırtıyorum
degıstı canım suan davines
polıkıstık overı olan bekarlarda dogum kontrol hapı kullanabılıyor hatta bır cıldıyecı arkadasımın yuzundekı sıvılceler ıcın onermıstı sıkıntı olmaz
suzyim geçmiş olsun yaahafta sonu full yattim hasta oldum yetmedi pazartesi, sali da rapor aldim gitmedim iste. bugün isteyim yarinda evden calisicam dinlenirim insallah.
dün doktora gittim kan aldi.
martta kadin doktoruna gitmistim demir degerlerim düsüktü ama pandemiden dolayida birdaha doktora falan gitmedim.
regl olmadan 1 hafta önce bogazlarim agriyor, halsiz hissediyorum, midem falan bulaniyor.
Doktor demirden olabilir dedi.
aslinda fazla agrim olmasin diye 1 hafta önceden magnezyumda aliyorum ama yinede baya agrim oluyor.
haftaya belli olur artik.
siz neler yaptiniz ugrayamadim burayada
valla arkadasımla bırlıkte aldık ıkıye bolduk hesap numarama yarısını gonderdı baska sehırde oturuyor sampuan geldııgınde sısenın yarısını kendı bıtmıs sampuan sıseme aktardım gerı kalanını guzelce saarıp kargoyla yolladım bız pahalı seylerı boyle bırlıkte alıp bolusuyoruz kuru ve yıpranmıs saclar ıcın olanını aldık senede 2 kerede olsa boyuyorum ve ınce tellı kuru sac tıpım var dıye kırılmaya cok musaıtay ahaha aklıma gelmedi degil
en iyisi parayla almak heralde
yaa davjnes nasil daha mı iyi ? hangi çeşidi aldın ve memnun musunn iyi bir marka diye biliyorum biraz tuzlu ama
suzyim geçmiş olsun yaa
bonacure çok denemek istediğim bu marka pembe olanı . davines almam çünkü çok pahalı ampullerimi aldım nisa bide hapı aldim mi tamam utandjm alamadım yinevalla arkadasımla bırlıkte aldık ıkıye bolduk hesap numarama yarısını gonderdı baska sehırde oturuyor sampuan geldııgınde sısenın yarısını kendı bıtmıs sampuan sıseme aktardım gerı kalanını guzelce saarıp kargoyla yolladım bız pahalı seylerı boyle bırlıkte alıp bolusuyoruz kuru ve yıpranmıs saclar ıcın olanını aldık senede 2 kerede olsa boyuyorum ve ınce tellı kuru sac tıpım var dıye kırılmaya cok musaıt
daha once bonacure kullanmıstım keratınlı sampuan oda guzeldı kerastane keratınlı o da guzeldı
kız utanacak ne varrr satan kısı sadece dogum kontrol ıcın satılmadıgını bılıyor kıbonacure çok denemek istediğim bu marka pembe olanı . davines almam çünkü çok pahalı ampullerimi aldım nisa bide hapı aldim mi tamam utandjm alamadım yine
kalabalık erkekler vardı yarin çıkış saati alicamkız utanacak ne varrr satan kısı sadece dogum kontrol ıcın satılmadıgını bılıyor kı
eskıden bende cok utanırdım hatta oyle dısarda hamburger falan da yıyemezdım asla sankı ben kontes ped bıle alırken bakardım orada erkek varmı dıyekalabalık erkekler vardı yarin çıkış saati alicam