• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Nisacim sacla ilgili bise daha soracam sonra bu konuyu kapatayim k bakmayin sizi de sıktım ama hangi sampuani kullaniyorsun.
davines kullanıyorum :) saçhaneden getırtıyorum
ogx mor :) en son öyleydi yani :KK70: N nscckts
degıstı canım suan davines
Evli degilsen canim evli birine aldir güme gitme :) :)
polıkıstık overı olan bekarlarda dogum kontrol hapı kullanabılıyor hatta bır cıldıyecı arkadasımın yuzundekı sıvılceler ıcın onermıstı :D sıkıntı olmaz

hafta sonu full yattim hasta oldum yetmedi pazartesi, sali da rapor aldim gitmedim iste. bugün isteyim yarinda evden calisicam dinlenirim insallah.
dün doktora gittim kan aldi.
martta kadin doktoruna gitmistim demir degerlerim düsüktü ama pandemiden dolayida birdaha doktora falan gitmedim.
regl olmadan 1 hafta önce bogazlarim agriyor, halsiz hissediyorum, midem falan bulaniyor.
Doktor demirden olabilir dedi.
aslinda fazla agrim olmasin diye 1 hafta önceden magnezyumda aliyorum ama yinede baya agrim oluyor.
haftaya belli olur artik.
siz neler yaptiniz ugrayamadim burayada

hafta sonu full yattim hasta oldum yetmedi pazartesi, sali da rapor aldim gitmedim iste. bugün isteyim yarinda evden calisicam dinlenirim insallah.
martta kadin doktoruna gitmistim demir degerlerim düsüktü ama pandemiden dolayida birdaha doktora falan gitmedim.
regl olmadan 1 hafta önce bogazlarim agriyor, halsiz hissediyorum, midem falan bulaniyor.
aslinda fazla agrim olmasin diye 1 hafta önceden magnezyumda aliyorum ama yinede baya agrim oluyor.
gecmıs olsun :( bıtkı cayların var ınsallah ıyı gelırdı

Senin minyon tipine bakıp yaş sorgular ya da ailene bildirim falan gidermiş :KK70: :KK70:
ay ahaha aklıma gelmedi degil :D
Evli degilsen canim evli birine aldir güme gitme :) :)
en iyisi parayla almak heralde:D
davines kullanıyorum :) saçhaneden getırtıyorum

degıstı canım suan davines

polıkıstık overı olan bekarlarda dogum kontrol hapı kullanabılıyor hatta bır cıldıyecı arkadasımın yuzundekı sıvılceler ıcın onermıstı :KK70: sıkıntı olmaz
yaa davjnes nasil daha mı iyi ? hangi çeşidi aldın ve memnun musunn iyi bir marka diye biliyorum biraz tuzlu ama :D
suzyim geçmiş olsun yaa

ay ahaha aklıma gelmedi degil :KK70:

en iyisi parayla almak heralde:KK70:

yaa davjnes nasil daha mı iyi ? hangi çeşidi aldın ve memnun musunn iyi bir marka diye biliyorum biraz tuzlu ama :KK70:

suzyim geçmiş olsun yaa
valla arkadasımla bırlıkte aldık ıkıye bolduk :D hesap numarama yarısını gonderdı baska sehırde oturuyor :D sampuan geldııgınde sısenın yarısını kendı bıtmıs sampuan sıseme aktardım gerı kalanını guzelce saarıp kargoyla yolladım :D bız pahalı seylerı boyle bırlıkte alıp bolusuyoruz :D kuru ve yıpranmıs saclar ıcın olanını aldık senede 2 kerede olsa boyuyorum ve ınce tellı kuru sac tıpım var dıye kırılmaya cok musaıt

daha once bonacure kullanmıstım keratınlı sampuan oda guzeldı kerastane keratınlı o da guzeldı

valla arkadasımla bırlıkte aldık ıkıye bolduk :KK70: hesap numarama yarısını gonderdı baska sehırde oturuyor :KK70: sampuan geldııgınde sısenın yarısını kendı bıtmıs sampuan sıseme aktardım gerı kalanını guzelce saarıp kargoyla yolladım :KK70: bız pahalı seylerı boyle bırlıkte alıp bolusuyoruz :KK70: kuru ve yıpranmıs saclar ıcın olanını aldık senede 2 kerede olsa boyuyorum ve ınce tellı kuru sac tıpım var dıye kırılmaya cok musaıt

daha once bonacure kullanmıstım keratınlı sampuan oda guzeldı kerastane keratınlı o da guzeldı
bonacure çok denemek istediğim bu marka pembe olanı . davines almam çünkü çok pahalı :D ampullerimi aldım nisa bide hapı aldim mi tamam utandjm alamadım yine :D

bonacure çok denemek istediğim bu marka pembe olanı . davines almam çünkü çok pahalı :KK70: ampullerimi aldım nisa bide hapı aldim mi tamam utandjm alamadım yine :KK70:
kız utanacak ne varrr satan kısı sadece dogum kontrol ıcın satılmadıgını bılıyor kı

kalabalık erkekler vardı yarin çıkış saati alicam :KK70:
eskıden bende cok utanırdım hatta oyle dısarda hamburger falan da yıyemezdım asla :D sankı ben kontes :D ped bıle alırken bakardım orada erkek varmı dıye
bır gun annem kızdı bana abartma yeter dıye :D
sen nasıl boyle rahatsın dedıgımde de bır evlen dogurda goreyım senı utanma kalıyor mu demıstı :D

gercekten yas ılerledıkce bazı seylerı yasayınca ınsan anlıyor genclıgım kendıme ezıyet ederek gecmıs :D bosuna kafa yoruyorsun ınan bana
orda 8484743847 tane erkek de olsa hıcbırsey olmazmıs aslında bunu sonra anlıyorsun ve gerıye donup baktıgında amaaan nelerı de dusunmusum boyle dıyorsun

Back