• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Domino effektiyle bir bir düşüyoruz. Ben yaptım sen yapma. 😄🍬🍭
Yok o karışık olan yarım kilo, diğer cevizli de yarım kilo şeklinde 2 kutu geldi.
Ay çok fena ama öyle bir anlattınki canım çekti 🙈 porsiyon ayarlaması yapmak için sordum ona göre sipariş vereyim diye, 1 kg ise 2 kg söylerim diye hesap ediyordum 😂

Ay çok fena ama öyle bir anlattınki canım çekti 🙈 porsiyon ayarlaması yapmak için sordum ona göre sipariş vereyim diye, 1 kg ise 2 kg söylerim diye hesap ediyordum 😂
bunlar kucuk kutular fıstıklıdan daha cok almanızı tavsıye ederım bence yarım kg fıstıklı baklava yarım kg da fıstıklı karısık ısteyın şöbiyet midye fıstık dolama fıstık ezmesı karısık olsun ne varsa 2 ser tane koysunlar bırde orda fıstıkda satıyorlar yarım kg da fıstık alırsanız bombastik olur :D

bu arada 1 haftaya kafar kalır bozulmaz buzluga atarsanız da daha uzun gıder
dedem rahmetlı annemın babası olan :) ankaralı onlar antepden her sene 20 kutu baklava alır derın dondurucuya atardı :KK70: lazım oldukca cıkarırdı oda sıcaklıgına getırır veya ısıtır yerlerdı

bu arada 1 haftaya kafar kalır bozulmaz buzluga atarsanız da daha uzun gıder
dedem rahmetlı annemın babası olan :) ankaralı onlar antepden her sene 20 kutu baklava alır derın dondurucuya atardı :KK70: lazım oldukca cıkarırdı oda sıcaklıgına getırır veya ısıtır yerlerdı
Aaa hadi ya oda iyiymiş.Ama kadar almayayım alırdam yerim 🙈 ne kadar az o kadar iyi.

Bak şimdi pişman oldum yaa. Şeker sonuçta, iyi değil. Benim günahıma Nisa girdi o video ile senin günahına ben girdim :D :D

Bence yol yakınken geri dön. 1 kilo fıstıklı alırsan kargoyla 200 e gelecek nerdeyse, sağlıklı şeyler al o paraya. Çok kaliteli zeytin yağları var mesela. Bugün indirimde son gün :D

kızlar yağlı kahve ifi bozuyor mu?
Bambino, bi göz attım, Internette bozar diyen de var, bişey olmaz diyen de. Bozmaz diyenin argümanı yağ insülin direncini etkilemez diye...ama If de ki amaç sindirilecek bişey almaman sanki. Ayran olmuyorsa, yağ da olmaz düşününce.
Bana şu yorum mantıklı geldi:. Fitekran adlı siteden.

İntermittentfasting sırasında ne tip içecekler tüketmeliyim?

İntermitent fasting yaparken açlık penceresinde bildiğiniz üzere içecek tüketimine izin veriyoruz. Buradaki amaç vücudu hidrate etmek. Dikkat etmeniz gereken nokta ise besleyici içerikteki içeceklerin tüketilmemesi.

İçmeyi plandığınız içecekte üç makro besinden (karbonhidrat, protein, yağ) herhangi biri varsa o içeceği tüketememelisiniz.

Bambino, bi göz attım, Internette bozar diyen de var, bişey olmaz diyen de. Bozmaz diyenin argümanı yağ insülin direncini etkilemez diye...ama If de ki amaç sindirilecek bişey almaman sanki. Ayran olmuyorsa, yağ da olmaz düşününce.
Bana şu yorum mantıklı geldi:. Fitekran adlı siteden.

İntermittentfasting sırasında ne tip içecekler tüketmeliyim?

İntermitent fasting yaparken açlık penceresinde bildiğiniz üzere içecek tüketimine izin veriyoruz. Buradaki amaç vücudu hidrate etmek. Dikkat etmeniz gereken nokta ise besleyici içerikteki içeceklerin tüketilmemesi.

İçmeyi plandığınız içecekte üç makro besinden (karbonhidrat, protein, yağ) herhangi biri varsa o içeceği tüketememelisiniz.
bana gore ayran da olur :D bardaga gıren 2 yemek kasıgı yogurt ne bozacak dedım oglen 2 bardak ıctım canım bırseyler atıstırmak ıstedıgınde acıkcası

bana gore ayran da olur :KK70: bardaga gıren 2 yemek kasıgı yogurt ne bozacak dedım oglen 2 bardak ıctım canım bırseyler atıstırmak ıstedıgınde acıkcası
Canım senin If lik bi durumun yokki, yakacak yağın mı kaldı. :KK70:. Gerçi bizim böcüüğün de yok. If yapması gereken benim 😂
Benim de böyle bir niyetim yok ama Çoruhlu'nun izinden gidip 17 den sonra yememeyi adet haline getirsem çok mutlu olacağım. Bunu yapınca gerçekten çok daha iyi uyanıyorum, bir de vücut kötü hücreleri uyku sırasında temizliyor diyor ya, insta da yorumlara bakıyorum, 5 ten sonra yemeyi bıraktım, şu geçti, bundan kurtuldum diye acayip güzel yorumlar var.

Canım senin If lik bi durumun yokki, yakacak yağın mı kaldı. :KK70:. Gerçi bizim böcüüğün de yok. If yapması gereken benim 😂
Benim de böyle bir niyetim yok ama Çoruh lunun izinden gidip 17 den sonra yememeyi adet haline getirsem çok mutlu olacağım. Bunu yapınca gerçekten çok daha iyi uyanıyorum, bir de vücut kötü hücreleri uyku sırasında temizliyor diyor ya, insta da yorumlara bakıyorum, 5 ten sonra yemeyi bıraktım, şu geçti, bundan kurtuldum diye acayip güzel yorumlar var.
ben 3 senedır yapıyorum if canım alıstım bır kere , ogun dısına cıksam bagırsaklarımı mıdemı kırlenmıs hıssedıyorum :D

Back