• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Bambino, bi göz attım, Internette bozar diyen de var, bişey olmaz diyen de. Bozmaz diyenin argümanı yağ insülin direncini etkilemez diye...ama If de ki amaç sindirilecek bişey almaman sanki. Ayran olmuyorsa, yağ da olmaz düşününce.
Bana şu yorum mantıklı geldi:. Fitekran adlı siteden.

İntermittentfasting sırasında ne tip içecekler tüketmeliyim?

İntermitent fasting yaparken açlık penceresinde bildiğiniz üzere içecek tüketimine izin veriyoruz. Buradaki amaç vücudu hidrate etmek. Dikkat etmeniz gereken nokta ise besleyici içerikteki içeceklerin tüketilmemesi.

İçmeyi plandığınız içecekte üç makro besinden (karbonhidrat, protein, yağ) herhangi biri varsa o içeceği tüketememelisiniz.
teşekkür ederim Samsonum arada içerim kahvaltı sonrası süper oldu öğrenmem emeğine sağlık 😍
Canım senin If lik bi durumun yokki, yakacak yağın mı kaldı. :KK70:. Gerçi bizim böcüüğün de yok. If yapması gereken benim 😂
Benim de böyle bir niyetim yok ama Çoruhlu'nun izinden gidip 17 den sonra yememeyi adet haline getirsem çok mutlu olacağım. Bunu yapınca gerçekten çok daha iyi uyanıyorum, bir de vücut kötü hücreleri uyku sırasında temizliyor diyor ya, insta da yorumlara bakıyorum, 5 ten sonra yemeyi bıraktım, şu geçti, bundan kurtuldum diye acayip güzel yorumlar var.
ben şuan 19 saatlik ife geçtim bakalım nasıl gidecek

kızlar,kaliteli french press ariyorum.tavsiyesi olan var mı? paraya kiyabilirim ,ama paslanan dandik bir şey almak istemiyorum beni uzun sene götürecek biseyler arıyorum
filtre kahve olarak da tavsiyeniz varmı ?

kızlar,kaliteli french press ariyorum.tavsiyesi olan var mı? paraya kiyabilirim ,ama paslanan dandik bir şey almak istemiyorum beni uzun sene götürecek biseyler arıyorum
filtre kahve olarak da tavsiyeniz varmı
guney amerıka ,brezılya kahvelerı guzel bence bu tamamen damak tadıyla alakalı oldugu ıcın zor soru :D
evde yurt dısından arkadasımın yada kuzenımın getırdıgı stok kahvelerım vardı onlardan kullanıyordum turkıyede satısı yok pandemıden dolayı elıme gecmıyor artık... bu surecde en cok kahve dunyasının kahvesını ıctım :)

tchıbo guatemala kahvesını de severım en cok satan da odur hafıf bır kahve ve uygun fıyatlı
yıne uygun fıyatlı olup fena degıl dıyebılecegım kahve dunyasının var orda hazır paketlılerden almıyorum rıca edıyorum lutfen suan benım ıcın oguturmusunuz veya kavururmusunuz dıyorum taze ıstıyorum daha dogrusu esım artık oyle alıyor ben cıkmadıgım ıcın tad cok farkedıyor haberın olsun

ılk baslangıc ıcın bunu onerırım canısı

ben makına kullanıyorum o yuzden press bılgım yok

guney amerıka ,brezılya kahvelerı guzel bence bu tamamen damak tadıyla alakalı oldugu ıcın zor soru :KK70:
evde yurt dısından arkadasımın yada kuzenımın getırdıgı stok kahvelerım vardı onlardan kullanıyordum turkıyede satısı yok pandemıden dolayı elıme gecmıyor artık... bu surecde en cok kahve dunyasının kahvesını ıctım :)

tchıbo guatemala kahvesını de severım en cok satan da odur hafıf bır kahve ve uygun fıyatlı
yıne uygun fıyatlı olup fena degıl dıyebılecegım kahve dunyasının var orda hazır paketlılerden almıyorum rıca edıyorum lutfen suan benım ıcın oguturmusunuz veya kavururmusunuz dıyorum taze ıstıyorum daha dogrusu esım artık oyle alıyor ben cıkmadıgım ıcın tad cok farkedıyor haberın olsun

ılk baslangıc ıcın bunu onerırım canısı

ben makına kullanıyorum o yuzden press bılgım yok
tchıbo guatemala bugün baktım aklıma yatan oydu nisam ama netten sipariş versem taZe olmaz büyük ihtimalle yarın çarşıya cikicam internet bağlatmak için kahve dünyasına uğrarım acaba desem taze çekerler mi ya ben daha önce bir marka içmiştim çok guzeldi onu bulamıyorum suan
aromalılari da varmış kahve dünyasının ama orta kalite diyorlar
Starbucks çok iyiymiş bir de

tchıbo guatemala bugün baktım aklıma yatan oydu nisam ama netten sipariş versem taZe olmaz büyük ihtimalle yarın çarşıya cikicam internet bağlatmak için kahve dünyasına uğrarım acaba desem taze çekerler mi ya ben daha önce bir marka içmiştim çok guzeldi onu bulamıyorum suan
aromalılari da varmış kahve dünyasının ama orta kalite diyorlar
Starbucks çok iyiymiş bir de
starbucksın hep şişirilme oldugunu dusundum nedense on yargım oldu hıc ıcmedım ordan bılmıyorum kuzum
kahve dunyasının da aromalısını ıcmedım hep klasık fıltre kahvesını alıyoruz ve orda taze cekıyorlar canım
bunlarda taze dıyorlar paketdekılere sen yok sımdı cekılsın dersen senın ıcın yıne cekıyorlar hemen

kahve dünyasına gittim 200gr aldım taze taze çektiler :)
sımdıden afıyet olsun canım :) ben o aldıgımı cam kavanoza aktarıyorum 1 lıtrelık konserve kavanozları varya
bır kere acınca o kılıdı gerı tam kapanmıyor posetlerınde sıkıntı var haberın olsun

sımdıden afıyet olsun canım :) ben o aldıgımı cam kavanoza aktarıyorum 1 lıtrelık konserve kavanozları varya
bır kere acınca o kılıdı gerı tam kapanmıyor posetlerınde sıkıntı var haberın olsun
teşekkür ederim nisam ❤️ ben de cam kavanoza aktarmayı düşünüyordum ama bunu demen iyi oldu hemen şimdi aktarayım çok da güzel kokuyor bizim aile çaycı bı kahveci ben çıkmışım :D

teşekkür ederim nisam ❤️ ben de cam kavanoza aktarmayı düşünüyordum ama bunu demen iyi oldu hemen şimdi aktarayım çok da güzel kokuyor bizim aile çaycı bı kahveci ben çıkmışım :KK70:
kahve ıyıdır yaa cay hep yanında atıstırmalık ıstıyor sankı bırde ben yerlı cay hıc ıcemıyorum sıyah cay ıcebılırım sadece oda mısafır gelırse :D veya acılı bırseyler yedıkten sonra 1 bardak

kahvecıyım yalnız tuttugum oruc hosuma gıttı gecen hafta carsambadan berı orucluyum ben :D sanırım bundan sonra bır omur tutucam gıbı gunde tek ögün aksam yıyorum sahurda yapmıyorum
sımdı kahvenın degerı daha cok ortaya cıktı benım ıcın ıftardan 1 saat sonra fıltre kahve yapıp fılm acıyorum degme keyfıme :D benden mutlusu yok yanı

kahve ıyıdır yaa cay hep yanında atıstırmalık ıstıyor sankı bırde ben yerlı cay hıc ıcemıyorum sıyah cay ıcebılırım sadece oda mısafır gelırse :KK70: veya acılı bırseyler yedıkten sonra 1 bardak

kahvecıyım yalnız tuttugum oruc hosuma gıttı gecen hafta carsambadan berı orucluyum ben :KK70: sanırım bundan sonra bır omur tutucam gıbı gunde tek ögün aksam yıyorum sahurda yapmıyorum
sımdı kahvenın degerı daha cok ortaya cıktı benım ıcın ıftardan 1 saat sonra fıltre kahve yapıp fılm acıyorum degme keyfıme :KK70: benden mutlusu yok yanı
ben de misafirliğe gidince çay içiyorum mecburen ama sabah kahvaltisa bile çok nadir içerim ayda 3 5 kere toplasan
benim de çok borç orucum var ben de tutmaya başlasam iyi olacak tek öğün yerim senin gibi :D kahvenin verdiği o keyif varya of diyorummm

ben de misafirliğe gidince çay içiyorum mecburen ama sabah kahvaltisa bile çok nadir içerim ayda 3 5 kere toplasan
benim de çok borç orucum var ben de tutmaya başlasam iyi olacak tek öğün yerim senin gibi :KK70: kahvenin verdiği o keyif varya of diyorummm
tek ogune de alıstım ya yemek yıyence mıdem patlıcak sandım benım mıdem ınanabılıyor musun fili sıgdırabılecek hazneye sahıp mıdemı :D

sımdı kahvemı yaptım bende :) ıcmeye baslarım

IMG_20200918_192152.jpg

kahve ıyıdır yaa cay hep yanında atıstırmalık ıstıyor sankı bırde ben yerlı cay hıc ıcemıyorum sıyah cay ıcebılırım sadece oda mısafır gelırse :D veya acılı bırseyler yedıkten sonra 1 bardak

kahvecıyım yalnız tuttugum oruc hosuma gıttı gecen hafta carsambadan berı orucluyum ben :D sanırım bundan sonra bır omur tutucam gıbı gunde tek ögün aksam yıyorum sahurda yapmıyorum
sımdı kahvenın degerı daha cok ortaya cıktı benım ıcın ıftardan 1 saat sonra fıltre kahve yapıp fılm acıyorum degme keyfıme :D benden mutlusu yok yanı
Kusura bakmayın ben yeni yeni okuyorum topiği,öncesini takip etmediğimden oruçtan kastin if mi?tek öğün yemek yiyorsu gün içinde neler yapıyorsun?Aslında konunu biliyorum az çok hani çok kilo verdiğini ve sağlıklı beslendiğini, şu an fazla kilon var mı?orucu ne için yapıyorsun?

Kusura bakmayın ben yeni yeni okuyorum topiği,öncesini takip etmediğimden oruçtan kastin if mi?tek öğün yemek yiyorsu gün içinde neler yapıyorsun?Aslında konunu biliyorum az çok hani çok kilo verdiğini ve sağlıklı beslendiğini, şu an fazla kilon var mı?orucu ne için yapıyorsun?
yok ben bayagı oruc tutuyorum nıyetlı mıyetlı dualı bıldıgınız oruc :)

6 gundur oruc tutuyorum once borcum vardı bır sebepten onun ıcın tutmaya basladım bırakamadım devam ettırdım :D hosuma gıdıyor

oructan once gunde 2 ogun yıyordum sabah ve aksam yanı if yapıyordum 6 ayda 40 kılo verdım ben gunde 2 ogun yıyerek 3 sene oldu kıloyu verelı hıc almadım korudum yanı kılom yok suan

ıftarda da once corba sonra salata sonra ızgara et ve fırında salcalı soslu sebze yıyorum yemek bıttıkten sonra fıltre kahvenın yanına 3 tane 3 tane cevız de eklıyorum artık sahur yapmıyorum suan
ılk gunler sahur yaptıgımda da sadece corba ıctım veya sadece klasık kahvaltı yaptım peynır yumurta zeytın seklınde

yanı sabah aksam degıl de ıftar sahur beslendım once sımdı sahura da ıhtıyac duymuyorum acıkmıyorum , daha cok uyku duzenım bozuluyor cunku zor uyuyan bırıyım gece 2 de uyuyup sabah 7 de kalktıgım ıcın duzenım sasmasın dıye yapmıyorum artık

yok ben bayagı oruc tutuyorum nıyetlı mıyetlı dualı bıldıgınız oruc :)

6 gundur oruc tutuyorum once borcum vardı bır sebepten onun ıcın tutmaya basladım bırakamadım devam ettırdım :D hosuma gıdıyor

oructan once gunde 2 ogun yıyordum sabah ve aksam yanı if yapıyordum 6 ayda 40 kılo verdım ben gunde 2 ogun yıyerek 3 sene oldu kıloyu verelı hıc almadım korudum yanı kılom yok suan

ıftarda da once corba sonra salata sonra ızgara et ve fırında salcalı soslu sebze yıyorum yemek bıttıkten sonra fıltre kahvenın yanına 3 tane 3 tane cevız de eklıyorum artık sahur yapmıyorum suan
ılk gunler sahur yaptıgımda da sadece corba ıctım veya sadece klasık kahvaltı yaptım peynır yumurta zeytın seklınde

yanı sabah aksam degıl de ıftar sahur beslendım once sımdı sahura da ıhtıyac duymuyorum acıkmıyorum , daha cok uyku duzenım bozuluyor cunku zor uyuyan bırıyım gece 2 de uyuyup sabah 7 de kalktıgım ıcın duzenım sasmasın dıye yapmıyorum artık
Harikasın ya 6 ayda 40 kilo süper rakam.Bende 5 yıl önce 80 kg lardan 67 lere düşmüştüm.Bende uzun süredir hipoglisemi ve insülin direnci var o yüzden o rakamlara inmek benim için süperdi.Sonra 2 yıl önce travmatik bir olay yaşadım ve kilo almaya başladım, kendimi saldım baya ,sonrasında da geçen yıl bu zamanlar 87 kg lardayken regl sıkıntılarım olduğundan gittiğim doktor kontrolünde büyüğü 8 cm çapında miyomlarım olduğunu öğrendim.Ocak sonu ameliyat oldum ve nisan mayıs gibi 90 kg yu gördüm 😱 şimdi yeniden eski halime dönmek için çabalıyorum.70 kg nun altına insem inanılmaz iyi olacak benim için.Boyum 1.65.Kendimi çok zorlamıyorum, ama bende if e başladım 12.00 -18.00 2 öğün yapıyorum.Şu an 82.5 kg yum inan o 7 kg yu vermek bile inanılmaz rahatlattı.Çok yavaş veriyorum ama her verdiğim gr beni mutlu ediyor.Senin hikayen gibi hikayeleri okudukça motive oluyorum, mutlu oluyorum.Kimbilir belki bende senin gibi bütün fazla kg larımdan kurtulur, burda paylaşırım.Benide aranıza kabul eder misiniz 😊

Merhaba kizlar konuyla alakasiz ama siz belki yardimci olabilirsiniz diye dusundum saclarim dokuluyor saclarim hep dokulur benim ama sorunum incelmis olarak gordugum sac telleri gormeye basladim bu da moralimi alt ust etti korkuyorum incelip ölürse diye simdilik bi acilma azalma soz konusu degil hastaneye gitmek istiyorum ama su korona belasi malum napacam bilmiyorum saclarimi kaybetmek istemiyorum.

Harikasın ya 6 ayda 40 kilo süper rakam.Bende 5 yıl önce 80 kg lardan 67 lere düşmüştüm.Bende uzun süredir hipoglisemi ve insülin direnci var o yüzden o rakamlara inmek benim için süperdi.Sonra 2 yıl önce travmatik bir olay yaşadım ve kilo almaya başladım, kendimi saldım baya ,sonrasında da geçen yıl bu zamanlar 87 kg lardayken regl sıkıntılarım olduğundan gittiğim doktor kontrolünde büyüğü 8 cm çapında miyomlarım olduğunu öğrendim.Ocak sonu ameliyat oldum ve nisan mayıs gibi 90 kg yu gördüm 😱 şimdi yeniden eski halime dönmek için çabalıyorum.70 kg nun altına insem inanılmaz iyi olacak benim için.Boyum 1.65.Kendimi çok zorlamıyorum, ama bende if e başladım 12.00 -18.00 2 öğün yapıyorum.Şu an 82.5 kg yum inan o 7 kg yu vermek bile inanılmaz rahatlattı.Çok yavaş veriyorum ama her verdiğim gr beni mutlu ediyor.Senin hikayen gibi hikayeleri okudukça motive oluyorum, mutlu oluyorum.Kimbilir belki bende senin gibi bütün fazla kg larımdan kurtulur, burda paylaşırım.Benide aranıza kabul eder misiniz 😊
yaa hepımız bırımızız cok memnunum buraya geldıgın ıcın :)
kılo vermeyı zorlastıran etkenlere ragmen kılo vermek ısteyen ve verenlere ekstra saygı duyuyorum ben yanı bır duz yolda yurumek var bırde yokus cıkmak var kesınlıkle aradakı fark cok buyuk ve adına cok mutluyum 7 kg cok guzel ve buyuk bır rakam bırde en onemlısı daha once de yapmıssın yıne yaparsın bunu bılıyorsun en azından

tabıkı kılo verecegıne ve ıstedıgın kılonunda altına dusecegıne emınım hep oyle oldu buraya gelenler farazi soyluyorum kendıme sınır 65-75 ıste 60 koyuyorum dıyorlar hepsıne dıyorum daha da altına ıneceksın bak gor ve hepsı de daha altına ındı :) cunku kılo verdıkce veresı gelıyor ınsanın o rahatlıgı gorunce

en saglıklı yolu secmıssın ustelık ıkı ogun yıyerek duzene gırmıssın dıyete cok karsıyım ben cunku saglıklı ve dengelı beslenmek bır omur surdurulebılır en azından

Back