• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

ama oldu şimdi bu Nisaa yaa. Bekle beni Anteepp! Aklım gitti etleree , baklavayaa off off
:kk77:

Antepe gelince biri bana ama yaa gluteen, oldu mu şimdi bunca şeker falan dermiş, sakın sakın :KK70: :KK70: Burada seyrederken gözüm döndü, orada olsam herşeyden tatmadan asla dönemem. :KK70:
Asıl tatmazsan günah olur samsonum

günaydııınnnn
nörüyonuz kızlar

neler yediniz içtiniz .resim yok mu.
ben yine otcul ve yumurtacıl ve yoğurtcul besleniyorum bu aralar .
Ojgeldin demirlekem daha sık uğra

Valla ben bu aralar şerbetli tatlıya sardıydım zaten mesajlarımdan da bellidir iki lafımdan biri baklava katmerdi nisam saolsun seslenmedi pek ama daha devam etsem baklava oklavasıyla kovalardı beni :D sizde de oluyor mu bilmiyorum kızlar bir dönem belli şeyi canım çok istiyor o dönem o şeyi sık yiyorum sonra kendiliğinden geçiyor. Tatlı da böyleydi benim için allahtan tıka basa yemedim, bi de öğün niyetine yedim tatlıyı hevesim geçene kadar, akşamına yemek yemedim. Ertesi gün kahvaltıya kadar olan süre 18 saate yaklaşmıştı bu dönemde, 2 kilo verdim son bir aydır, 53.5 oldum. Kastan mı yağdan mı bilmiyorum yumurtayı eti çok yerim inşallah yağdan gitmiştir :))

Bİ de nisam dün nizipten antepfıstığı geldi çok mesudum, sabah kahvaltıda rahat 200 gr yemişimdir fazlası da vardır belki. Yanına brokoli haşladım, yoğurtlu kereviz salatası, biber salatalık yeşil zeytin yedim. Bu enerjiyle temizlik yapacam şimdi.

Ojgeldin demirlekem daha sık uğra

Valla ben bu aralar şerbetli tatlıya sardıydım zaten mesajlarımdan da bellidir iki lafımdan biri baklava katmerdi nisam saolsun seslenmedi pek ama daha devam etsem baklava oklavasıyla kovalardı beni :KK70: sizde de oluyor mu bilmiyorum kızlar bir dönem belli şeyi canım çok istiyor o dönem o şeyi sık yiyorum sonra kendiliğinden geçiyor. Tatlı da böyleydi benim için allahtan tıka basa yemedim, bi de öğün niyetine yedim tatlıyı hevesim geçene kadar, akşamına yemek yemedim. Ertesi gün kahvaltıya kadar olan süre 18 saate yaklaşmıştı bu dönemde, 2 kilo verdim son bir aydır, 53.5 oldum. Kastan mı yağdan mı bilmiyorum yumurtayı eti çok yerim inşallah yağdan gitmiştir :))
canım haklısın . gelemedim .
bu ara işler çoktu.
şimdi işler biraz yavaşladı şükür .
çocuklar ile savaş halinde yaşıyorum .
zor çocuklar hepsi.
havalar soğudu . dışarıda geçen süre azaldı.
o nedenle de eve tıkılmaya başladık yavaştan . bu da hepimizi geriyor tabi.
kilon çok iyi canım .
sağlıklı beslendiysen ki öyledir .
kastan gitmemiştir.
ve az da olsa spor yaparsan kaslarını korursun diye düşünüyorum .

Bİ de nisam dün nizipten antepfıstığı geldi çok mesudum, sabah kahvaltıda rahat 200 gr yemişimdir fazlası da vardır belki. Yanına brokoli haşladım, yoğurtlu kereviz salatası, biber salatalık yeşil zeytin yedim. Bu enerjiyle temizlik yapacam şimdi.
afiyet olsun canım .
otcul beslenmeye geçmişsin gibi görünüyor .
ben de biraz öyleyim .
sabah patatesli omlet yaptım çocuklara. taze fasülyeyi tencereye akşamdan hazırladım . domates soğan fasülye .
sabah da pişirdim . ve işe geldim kahve içiyorum.
eve dönünce yiycem bi şeyler . ya menemen . ya fasülye.
akşama da bunlardan mı yerim . başka bi şey mi bilmiyorum . genelde canım ne istiyorsa onu yiyorum .
bitter . mutlaka her gün yiyorum .

canım haklısın . gelemedim .
bu ara işler çoktu.
şimdi işler biraz yavaşladı şükür .
çocuklar ile savaş halinde yaşıyorum .
zor çocuklar hepsi.
havalar soğudu . dışarıda geçen süre azaldı.
o nedenle de eve tıkılmaya başladık yavaştan . bu da hepimizi geriyor tabi.
kilon çok iyi canım .
sağlıklı beslendiysen ki öyledir .
kastan gitmemiştir.
ve az da olsa spor yaparsan kaslarını korursun diye düşünüyorum .
Allah kolaylık versin canım zordur tabi her birinin derdi de bitmiyordur biz üç kardeş öyleydik en azından :)) evden eğitime devam mı okullar kademeli açılacakmış gerçi

afiyet olsun canım .
otcul beslenmeye geçmişsin gibi görünüyor .
ben de biraz öyleyim .
sabah patatesli omlet yaptım çocuklara. taze fasülyeyi tencereye akşamdan hazırladım . domates soğan fasülye .
sabah da pişirdim . ve işe geldim kahve içiyorum.
eve dönünce yiycem bi şeyler . ya menemen . ya fasülye.
akşama da bunlardan mı yerim . başka bi şey mi bilmiyorum . genelde canım ne istiyorsa onu yiyorum .
bitter . mutlaka her gün yiyorum .
Otu da eti de tatlıyı da acıyı da severiz evelallah 🤓

afıyet olsun canım cok ıyı yapmıssın şifa olsun :KK68:
ben orucum bugun :) sesım ıcıme kactı o yuzden :KK70: susuzluk malum zor gelıyor
canının sureklı bırsey ıstedıgınde karsı koyamıyorsan ye gıtsın zaten canım vucudun ona ıhtıyacı vardır cunku

afıyet olsun canım cok ıyı yapmıssın şifa olsun :KK68:
ben orucum bugun :) sesım ıcıme kactı o yuzden :KK70: susuzluk malum zor gelıyor
canının sureklı bırsey ıstedıgınde karsı koyamıyorsan ye gıtsın zaten canım vucudun ona ıhtıyacı vardır cunku
Ya Mevlit kandilii diye mi? Allah kabul etsin canım! Dua da bizi de unutma :KK36:

Ben perşembe sanıyordum ya. :KK64:

günaydııınnnn
nörüyonuz kızlar

neler yediniz içtiniz .resim yok mu.
ben yine otcul ve yumurtacıl ve yoğurtcul besleniyorum bu aralar .
Yoğun talep üzerine kahvaltı fotom :D

brkf.jpg

Ya Mevlit kandilii diye mi? Allah kabul etsin canım! Dua da bizi de unutma :KK36:

Ben perşembe sanıyordum ya. :KK64:

Yoğun talep üzerine kahvaltı fotom :KK70:

Eki Görüntüle 2711873
oh afıyet olsuuun şifa olsun canım

ya suan utanarak yazıyorum yarın sanıyordum mevlıd kandılını bugun oldugunu bugun gordum ben buyuk bır yemın etmıstım sinirle :KK43: ama buyuk bır yemın hem gunluk hayatımın gıdısatını etkıleyecek hemde o yemınımın donusu olmasın dıye agır bır sozde soyleyerek yemın ettım 3 hafta gectı ustunden ettıgım yemınden dolayı uzgunum ve pısmanım yanı cok pısmanım hem o sınırle ettıgım soz hemde agırlassın dıye sozume ekledıgım cumle sebebıyle
kefaret sebebıyle 3 gun oruc tutucam 3 gun tut dıyorlar ama ben 1 hafta tutarım :KK70: oyle uzuldum oyle ıcıme sınmedı oyle pısman oldum kı
dun gece nıyet ettım allahtan cok tovbe ısteyerek cok ozur dıleyerek :) tutucam ,aklım oyle kefaretını odemeye gıtmıskı ben kandılı unuttum gorunce hay allah dedım yanı bır hatayı duzeltmeye kalkıyorum ama onunda bır edebı var yanı keske daha dıkkatlı olsaydım ısterdım kı kandıl ıcın ozel tutayım dua edeyım ıste bır akıl tutulmasıdır gıdıyor bende hayırlısı :KK70:

ya suan utanarak yazıyorum yarın sanıyordum mevlıd kandılını bugun oldugunu bugun gordum ben buyuk bır yemın etmıstım sinirle :KK43: ama buyuk bır yemın hem gunluk hayatımın gıdısatını etkıleyecek hemde o yemınımın donusu olmasın dıye agır bır sozde soyleyerek yemın ettım 3 hafta gectı ustunden ettıgım yemınden dolayı uzgunum ve pısmanım yanı cok pısmanım hem o sınırle ettıgım soz hemde agırlassın dıye sozume ekledıgım cumle sebebıyle
kefaret sebebıyle 3 gun oruc tutucam 3 gun tut dıyorlar ama ben 1 hafta tutarım :KK70: oyle uzuldum oyle ıcıme sınmedı oyle pısman oldum kı
dun gece nıyet ettım allahtan cok tovbe ısteyerek cok ozur dıleyerek :) tutucam ,aklım oyle kefaretını odemeye gıtmıskı ben kandılı unuttum gorunce hay allah dedım yanı bır hatayı duzeltmeye kalkıyorum ama onunda bır edebı var yanı :KK70: ısterdım kı kandıl ıcın ozel tutayım dua edeyım ıste bır akıl tutulmasıdır gıdıyor ben de hayırlısı :KK70:
Ooo ne güzel işte, bir taşla iki kuş olmuş canım. ;)

Rabbim duanı kabul eylesin. Oruç, ne niyetle olursa olsun, en müthiş ibadetlerden biri bence. Nefsi bastırıp, ruha söz hakkı vermenin en kestirme yolu. :KK200:

dun gece nıyet ettım allahtan cok tovbe ısteyerek cok ozur dıleyerek :) tutucam ,aklım oyle kefaretını odemeye gıtmıskı ben kandılı unuttum gorunce hay allah dedım yanı bır hatayı duzeltmeye kalkıyorum ama onunda bır edebı var yanı :KK70: ısterdım kı kandıl ıcın ozel tutayım dua edeyım ıste bır akıl tutulmasıdır gıdıyor ben de hayırlısı :KK70:
Ooo ne güzel işte, bir taşla iki kuş olmuş canım. ;)

Rabbim duanı kabul eylesin. Oruç, ne niyetle olursa olsun, en müthiş ibadetlerden biri bence. Nefsi bastırıp, ruha söz hakkı vermenin en kestirme yolu. :KK200:

Ooo ne güzel işte, bir taşla iki kuş olmuş canım. :KK66:

yaaa canım sagolasın :KK68: hepımızın kandılı de mubarek olsun dualarımız kabul olsun ınsallah :KK19::KK200:

Back