• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Merhaba kizlar konuyla alakasiz ama siz belki yardimci olabilirsiniz diye dusundum saclarim dokuluyor saclarim hep dokulur benim ama sorunum incelmis olarak gordugum sac telleri gormeye basladim bu da moralimi alt ust etti korkuyorum incelip ölürse diye simdilik bi acilma azalma soz konusu degil hastaneye gitmek istiyorum ama su korona belasi malum napacam bilmiyorum saclarimi kaybetmek istemiyorum.
canım bence ılk once cıldıyeye gıtmek gerek kan tahlılı yapılsın
bunun dısında hele kı su zamanda ve mevsım ıtıbarıyle de cok ıhtıyac duyarsın vıtamın takvıyesıde almalısın
taze kuruyemıs cevız badem kabak cekırdegı yemelısın
bol su ıcmelısın
et ve sebze yemelısın
sectıgın sampuan ve kullandıgın kremın varsa bakım maskesının sac tıpıne uygun oldugundan emın olmalısın
yanı hepsı bır butun
tek basına hıc bırsey cozmez

canım bence ılk once cıldıyeye gıtmek gerek kan tahlılı yapılsın
bunun dısında hele kı su zamanda ve mevsım ıtıbarıyle de cok ıhtıyac duyarsın vıtamın takvıyesıde almalısın
taze kuruyemıs cevız badem kabak cekırdegı yemelısın
bol su ıcmelısın
et ve sebze yemelısın
sectıgın sampuan ve kullandıgın kremın varsa bakım maskesının sac tıpıne uygun oldugundan emın olmalısın
yanı hepsı bır butun
tek basına hıc bırsey cozmez
Evet bi randevu alip dogru cildiyeye gitmeliyim cok korkuyorum saclarimi kaybederim diye

Evet bi randevu alip dogru cildiyeye gitmeliyim cok korkuyorum saclarimi kaybederim diye
allah korusun ya kotu dusunmeyın ama gecıktırmeyın belkı vıtamın depoları bostur belkı yogun stres vardı suyun ph ı bıle etkıler :)

yaa hepımız bırımızız cok memnunum buraya geldıgın ıcın :)
kılo vermeyı zorlastıran etkenlere ragmen kılo vermek ısteyen ve verenlere ekstra saygı duyuyorum ben yanı bır duz yolda yurumek var bırde yokus cıkmak var kesınlıkle aradakı fark cok buyuk ve adına cok mutluyum 7 kg cok guzel ve buyuk bır rakam bırde en onemlısı daha once de yapmıssın yıne yaparsın bunu bılıyorsun en azından

tabıkı kılo verecegıne ve ıstedıgın kılonunda altına dusecegıne emınım hep oyle oldu buraya gelenler farazi soyluyorum kendıme sınır 65-75 ıste 60 koyuyorum dıyorlar hepsıne dıyorum daha da altına ıneceksın bak gor ve hepsı de daha altına ındı :) cunku kılo verdıkce veresı gelıyor ınsanın o rahatlıgı gorunce

en saglıklı yolu secmıssın ustelık ıkı ogun yıyerek duzene gırmıssın dıyete cok karsıyım ben cunku saglıklı ve dengelı beslenmek bır omur surdurulebılır en azından
Çok teşekkür ederim güzel desteğin için 😊 inşallah olucak inanıyorum.Sizlerdende öğreneceğim çok şey var.Daha önce bu yolda yürümüş insanların tecrübeleri önemli.Umarım bu sefer kalıcı olarak verip bir daha bu sorunla uğraşmam

Merhaba kizlar konuyla alakasiz ama siz belki yardimci olabilirsiniz diye dusundum saclarim dokuluyor saclarim hep dokulur benim ama sorunum incelmis olarak gordugum sac telleri gormeye basladim bu da moralimi alt ust etti korkuyorum incelip ölürse diye simdilik bi acilma azalma soz konusu degil hastaneye gitmek istiyorum ama su korona belasi malum napacam bilmiyorum saclarimi kaybetmek istemiyorum.
Canım bence de demir+c ve çinko takviyesi al. Kadınlarda kan değerleri %90 düşük zaten. Benim de değerlerim hep yerlerde ve dökülür saçlarım.

Birde bıttım sabunundan çok fayda görenleri duyuyorum hep son zamanlar. Ben de alıcam ama gerçeğini bulmak lazım, içeriğinde bıttım oranı çok olmalıymış, satılanların çoğuna sadece azıcık koklatıyorlar.

kahve ıyıdır yaa cay hep yanında atıstırmalık ıstıyor sankı bırde ben yerlı cay hıc ıcemıyorum sıyah cay ıcebılırım sadece oda mısafır gelırse :KK70: veya acılı bırseyler yedıkten sonra 1 bardak

kahvecıyım yalnız tuttugum oruc hosuma gıttı gecen hafta carsambadan berı orucluyum ben :KK70: sanırım bundan sonra bır omur tutucam gıbı gunde tek ögün aksam yıyorum sahurda yapmıyorum
sımdı kahvenın degerı daha cok ortaya cıktı benım ıcın ıftardan 1 saat sonra fıltre kahve yapıp fılm acıyorum degme keyfıme :KK70: benden mutlusu yok yanı
Hemen çayı savunmayaa geldim ben. I :KK200: Tea :D Evet, sade çay yanına atıştırmalık istiyor, ya da güzel bir yemeğin üzerine sindirmek için süper, ama dediğin gibi mide tamamen boşsa filtre kahve gibi gitmiyor bence de, zaten aç olan mideyi kazındırıyor...

Ama diğer yandan öyle aromalı çaylar varki akıllara ziyan kızlar. Ben seyahatlerimde hep alırım. Evde var şu an mesela, turunçgil + bergamot aromalı çay, nane ve çikolata aromalı siyah çay, pekan turta aromalı siyah çay, salatalık aromalı yeşil çayım bile var :D :D Bunlar asla yanında bişey istemiyor ve o çay keyfi başka.
Şimdi Türkiye de popüler olmaya başladı, görüyorum aromalı çay satan siteler.

Hemen çayı savunmayaa geldim ben. I :KK200: Tea :KK70: Evet, sade çay yanına atıştırmalık istiyor, ya da güzel bir yemeğin üzerine sindirmek için süper, ama dediğin gibi mide tamamen boşsa filtre kahve gibi gitmiyor bence de, zaten aç olan mideyi kazındırıyor...

Ama diğer yandan öyle aromalı çaylar varki akıllara ziyan kızlar. Ben seyahatlerimde hep alırım. Evde var şu an mesela, turunçgil + bergamot aromalı çay, nane ve çikolata aromalı siyah çay, pekan turta aromalı siyah çay, salatalık aromalı yeşil çayım bile var :KK70: :KK70: Bunlar asla yanında bişey istemiyor ve o çay keyfi başka.
Şimdi Türkiye de popüler olmaya başladı, görüyorum aromalı çay satan siteler.
bergamot denemıstım hıc sevemedım maalesef dıgerlerını hıc denemedım bılmedıgım yabancı tatlara cok on yargılı bır ınsanım ben :D denemek lazım

bergamot denemıstım hıc sevemedım maalesef dıgerlerını hıc denemedım bılmedıgım yabancı tatlara cok on yargılı bır ınsanım ben :KK70: denemek lazım
Aaaa güzeli denk gelmemiştir belki. BETA Bergamot çok güzel meselaa.

Benim de en çok sevdiğim şeydir yeni tatlar denemek. Yurt dışında market gezmeye bayılıyorum mesela :KK70:

Aaaa güzeli denk gelmemiştir belki. BETA Bergamot çok güzel meselaa.

Benim de en çok sevdiğim şeydir yeni tatlar denemek. Yurt dışında market gezmeye bayılıyorum mesela :KK70:
ay beta ıctım bırde :D sevmedım
aromatık seylerı sevmıyorum sanırım kahvede de sevmem almam mesela :)
onyargı kotu bırsey ya hıc bılmem marketden sunu da deneyeyım dıye bırsey aldıgımı :)

DİKKAT DİKKAT BUNDAN SONRAKİ YAZİLAR SEFİRİN KİZİYLA İLGİLİ SPOİLER İCERİR SON BOLUMU İZLEMEYEN LÜTFEN OKUMASİN :D :D

*
*
*
*
*
*
*

ay aptal Gediz ne amaçla sattı Sancari be..Ne asalak herif.. Gavruk acaba kaldırmış mıdır akını belgi müge falan arayıp haber vermiştir

#
#
#
#
#
#

DİKKAT DİKKAT BUNDAN SONRAKİ YAZİLAR SEFİRİN KİZİYLA İLGİLİ SPOİLER İCERİR SON BOLUMU İZLEMEYEN LÜTFEN OKUMASİN :KK70: :KK70:

*
*
*
*
*
*
*

ay aptal Gediz ne amaçla sattı Sancari be..Ne asalak herif.. Gavruk acaba kaldırmış mıdır akını belgi müge falan arayıp haber vermiştir

#
#
#
#
#
#
ben dun de ızlemedım cunku baydı dızı sacmalamaya basladı ıyıce
:D
yıne de gedızcıyım cunku sancar en buyuk kazıgı eeeen basta attı oyle bır kazık attı kı asla affı telafısı olmayan o attıgı kazık yuzunden o kadar sıkıntı cekıldı benım hıc yumusamayan bad suratımı gormedınız :D agzıyla kus tutsa taa en basta bıtmıstır sancar benım ıcın

gedızın mutlaka bıldıgı bırsey vardır :) o cocuk daha ıyı dunyada tek sancar kalsa yok yanı onlar olmamalı

ben dun de ızlemedım cunku baydı dızı sacmalamaya basladı ıyıce
:KK70:
yıne de gedızcıyım cunku sancar en buyuk kazıgı eeeen basta attı oyle bır kazık attı kı asla affı telafısı olmayan o attıgı kazık yuzunden o kadar sıkıntı cekıldı benım hıc yumusamayan bad suratımı gormedınız :KK70: agzıyla kus tutsa taa en basta bıtmıstır sancar benım ıcın

gedızın mutlaka bıldıgı bırsey vardır :) o cocuk daha ıyı dunyada tek sancar kalsa yok yanı onlar olmamalı
yok kız işler değişti keşke devam edeydin

Canım bence de demir+c ve çinko takviyesi al. Kadınlarda kan değerleri %90 düşük zaten. Benim de değerlerim hep yerlerde ve dökülür saçlarım.

Birde bıttım sabunundan çok fayda görenleri duyuyorum hep son zamanlar. Ben de alıcam ama gerçeğini bulmak lazım, içeriğinde bıttım oranı çok olmalıymış, satılanların çoğuna sadece azıcık koklatıyorlar.
evet onu da duydum ama gercegini nasil bulacam bide Suan orjinal zeytinyagli sabun var egeden bi tanidigimiz kendi yapiyor hediye etti sence onu kullanayimmi

evet onu da duydum ama gercegini nasil bulacam bide Suan orjinal zeytinyagli sabun var egeden bi tanidigimiz kendi yapiyor hediye etti sence onu kullanayimmi
boyalı saca saf sabun onermem babam saf zeytınyaglı sabun ımaalatcısı :)
boyalı saca sabun keçe gıbı olur ph bozar sacın sabuna alısması yanında ek bakımlarla bırlıkte 1 sene surer
cıldıyeye gıdersenız sızın sacınıza uygun sampuan onerır aslında

yok kız işler değişti keşke devam edeydin
bak merak ettım sımdı :D bu aksam dızım var onu ızleyıp sonra seferın kızına devam edeyım o zaman
yıne de sancarcı olamam en fazla derım kı gedızde olmasın sancarda :D sancar kesın olmasın da gedıze karar vermek lazım :D

suzn suzn canımmm dogum gunun kutlu olsun nıce guzel yaslara ...her aldıgın yaş bır oncekınden daha guzel daha mutlu olsun ınsallah sevılıyorsun :KK200: :KK68: :KK19:
canim benim cooook tesekkür ederim beni düsündügün icin.
dün icimden kutlamak gelmedi depremden dolayi.
birde dün aksam viyanada terör saldirisi oldu silahlarla. iyi ki orada degildim. allahim dünya böyle nereye gidiyor.

boyalı saca saf sabun onermem babam saf zeytınyaglı sabun ımaalatcısı :)
boyalı saca sabun keçe gıbı olur ph bozar sacın sabuna alısması yanında ek bakımlarla bırlıkte 1 sene surer
cıldıyeye gıdersenız sızın sacınıza uygun sampuan onerır aslında
Sacimda boya yok hic boyatmadim saclarimi cildiyeye de gidecem insallah randevu alabilirsem bi yandan urkuyorum da yapacak bise yok

canim benim cooook tesekkür ederim beni düsündügün icin.
dün icimden kutlamak gelmedi depremden dolayi.
birde dün aksam viyanada terör saldirisi oldu silahlarla. iyi ki orada degildim. allahim dünya böyle nereye gidiyor.
evet ya :( 2 tane turk sıvıl catısma esnasında vıyana polısıne yardımcı olmus bırı de yaralanmıs hatta gazeteler turkler avrupaya ders verıyor dıye yazmıslar bunun ustune

dunya da kotu ınsanlar aldı basını gıdıyor o kadar coklar kı basa cıkabılecegımızı dusunmuyorum :(

Back