Sağlıklı beslenirken;

aman yaa yemeyın kız sunları
sunu yıyecegıne ırmık helvası kavurup yıyın bol cevızlı tereyaglı
valla ya
Tatlı krizi olan olursa süper bi Samsonn uydurması tarif vereyim. Nisa senin olmaz da, bizim gibi sıradan kullar için

Yulafı çektim, inceldii. İçine tereyağ ve bol tarçın koydum, yumaşatacak kadarda az su ile yoğurdum. İnce bir taban yaptım bunu. Üzerine kaplayacak kadar dilim elma dizdim. Karamasın diye limonladım elmaları. Sonra fırınaa.

Çıkınca da üst tabakayı bal sürdüm. Boydan boya ince bi tabaka. Çok değil.

Enfes oldu valla, seftali ile de olur .

kız buuu harıkkaaaaa
ben yaparım bundan

Çok kolay, çok uyduruk, hemencecik hazır. Çayın, kahvenin yanına turta niyetinee. Sen alasını yaparsın.
cevızde yakısır bu tarıfe ya pısırmeden once cevızı un halıne getırıp katıcaz ya da bal surdugumuz sırada ustune...
tarcında var elma da bal da cevızde eklenırse elmalı kurabıye gıbı bırsey olur
pısmeden once azıcık lımon kabugu rendesı de eklenebılır

Limon kabuğunu bi tek limonlu kekte seviyorum ben, ama limon suyu güzel oluyor hakketen. Hem meyve kararmıyor, hem de hafif bir ekşilik, freshlik oluyor.

Bir de acayip tok tok tutuyor bu. Hem tereyağ hem yulaf olduğu için.

Elbette ne demek hatta belki -söz vermeyeyim ama -öncesi-sonrası yaparak değişimi sizlerle de paylaşırım. Peki N nscckts hanım, bir şey soracaktım: ben verdiğim 6-7 kilonun büyük bir çoğunluğunun yağdan değil de su ve ödemden gittiğini düşünüyorum çünkü aynada görüntümde çok çok belirgin bir değişim görmüyordum ve aynı beden giyiyordum,sadece karın ve göbek bölgesinde incelme oldu. Yağdan vermek istiyorsak, nasıl bir yol izlemeliyiz?

yagdan gıtmesı ıcın proteın agırlıklı beslenmek saglıklı yaglardan tuketmek gunde en fazla 2 ogun beslenmek en az 2 lıtre su ıcmek gerekır :) saglıklı yaglardan kastım mesela yemek yaparken o soganlar yagda catur cutur kavrulmayacak , yemek pıstıkten sonra en son yag gezdırılecek badem kabak cekırdegı gıbı kuruyemıslerın kı taze olmak kaydıyla yenmesıne ozen gosterılecek kahvaltıda 1 avuc mesela

o degısımın olması ıcın daha erken gıden kılonun yerıne once odem olusur suan o asamada sonra vucut kendıne gelır toparlar hala odem var yanı bırden verılen kılo hop dıye gıtmez tartıda gıder de vucudun sıkılasması ıcın zamana ıhtıyacı var 2 haftaya kadar bırden bıre ıncelme gorulecek :)

''İnce bir taban yaptım'' cümlesini okuyunca "Aha! Sağlıklı bir cheescake tarifi mi geliyor yoksa?" dedim. Tatlı krizlerinin mükemmel bir kurtarıcısı gibi görünüyor verdiğiniz tarif Yalnız tereyağ ile onca çabamız güme gider mi diye düşünmedim değil

tereyagından korkmayın zaten tereyagının hepsını koyup bır oturusta yemezsınız :) saglıklı yaglar ıyıdır :)

Çarşamba dönüyorum dönünce ilk tartilicam bakalım
bence hemen tartılmamalısın hem beslenme duzenın degıstıgınden hem yoldan geldıgın ıcın 2 kg ya kadar odem olabılır bu senı yanıltır ve tum ıyı enerjın coker dondukten 1 hafta sonra tartıl bu haftayı es gec bence

temizlik ayini ahahahaha

Limon kabuğunu bi tek limonlu kekte seviyorum ben, ama limon suyu güzel oluyor hakketen. Hem meyve kararmıyor, hem de hafif bir ekşilik, freshlik oluyor.

Bir de acayip tok tok tutuyor bu. Hem tereyağ hem yulaf olduğu için.
Samsonum güzel tarifmiş bu deneyecem ben de. hoş ben sağlıklı tatlı konseptine karşıyım da bunu lezzetli diye yiyecem :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…