• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

bunlar Uzungöl e giderken yol telefonum kamera hiç canlı net çekmiyor efsaneydi filmlerde böyle ormanlık yoldan geçerler ya aynı öyleydi yemyeşil
Uzungölu de atayım harikaydı tertemiz :)Eki Görüntüle 2702856 Eki Görüntüle 2702856 Eki Görüntüle 2702857 Eki Görüntüle 2702854 Eki Görüntüle 2702854 Eki Görüntüle 2702855 Eki Görüntüle 2702856 Eki Görüntüle 2702857
aaa bızım burda rum kaleye benzıyor
agacların kokusu geldı kız
:D ben kokulara taktım sanırım
yosun da kokuyor :D yagmur yagmıs da arkasından toprak kokuyor ya o da var
mis gıbı oh
serınmıydı hava

aaa bızım burda rum kaleye benzıyor
agacların kokusu geldı kız
:D ben kokulara taktım sanırım
yosun da kokuyor :D yagmur yagmıs da arkasından toprak kokuyor ya o da var
mis gıbı oh
serınmıydı hava
ben de şu sıra kokulara fena taktım biliyor musun :D kokulara sardım aynı böyle
hava ne sıcak ne soğuktu hafif rüzgar hafif serinlik aynı şey gibi hani soğuk su içersin bı ferahlama gelir ya sürekli histeydi :D

bu konu delırtcek benı

bu konu delırtcek benı
ahahah Sabah Sabah okudum bende

Şeker yerine ne kullanıyirsunuz, bal kullanılabilir mi?
hıc seker kullanmıyorum :) sadece kışın hasta oldugumda bazen ıhlamur ıcerken 1 cay kasıgı bal kullanıyorum veya hakıkı sahlebı tatlandırmak ıcın 1 tatlı kasıgı kadar bal kullanıyorum

gercek bal bulmak zor hale geldı kı meyve gıbı kontrollu tuketılmesı gerektıgını dusunuyorum balında

hıc seker kullanmıyorum :) sadece kışın hasta oldugumda bazen ıhlamur ıcerken 1 cay kasıgı bal kullanıyorum veya hakıkı sahlebı tatlandırmak ıcın 1 tatlı kasıgı kadar bal kullanıyorum

gercek bal bulmak zor hale geldı kı meyve gıbı kontrollu tuketılmesı gerektıgını dusunuyorum balında
Haklısınız, arılara zaten kesme şeker veriyolar. Hakikisini nerden bulucaz en iyisi kesmek. Motive oldum ben de balı da keseyim bari. Bugün başladım ben de fazla bi kilom yok ama rahat hareket edemiyorum hem de sağlıklı hissetmiyorum. Teşekkürler :)

Haklısınız, arılara zaten kesme şeker veriyolar. Hakikisini nerden bulucaz en iyisi kesmek. Motive oldum ben de balı da keseyim bari. Bugün başladım ben de fazla bi kilom yok ama rahat hareket edemiyorum hem de sağlıklı hissetmiyorum. Teşekkürler :)
:KK68: kolaylıklar dılıyorum

Şeker yerine ne kullanıyirsunuz, bal kullanılabilir mi?
Şeker iyi bişey demiyorum ama ben kullanıyorum şeker, çay kahveye atmam çocukluğumdan beri ama meyve bal vs yerim her gün olmasa da, güzel tatlı buldum mu affetmem :)) ama ardından dengeliyorum tabi, %100 olmasa da genel beslenme alışkanlığım sağlıklı denebilir.

Şeker iyi bişey demiyorum ama ben kullanıyorum şeker, çay kahveye atmam çocukluğumdan beri ama meyve bal vs yerim her gün olmasa da, güzel tatlı buldum mu affetmem :)) ama ardından dengeliyorum tabi, %100 olmasa da genel beslenme alışkanlığım sağlıklı denebilir.
Ben bal yiyince de kendimi iyi hissetmiyorum, sanırım şeker iyi gelmiyor. Yorgun, halsiz, bitkin oluyorum. Kafein de öyle. Mesela bi kahve keyfim olsun diyorum mesela içiyorum, çarpıntıdan günüm kötü geçiyor. Alışmışız bir kere şekere. Tamamen kesebiliyorum iradem kuvvetli ama arıyorum işte.

Ben bal yiyince de kendimi iyi hissetmiyorum, sanırım şeker iyi gelmiyor. Yorgun, halsiz, bitkin oluyorum. Kafein de öyle. Mesela bi kahve keyfim olsun diyorum mesela içiyorum, çarpıntıdan günüm kötü geçiyor. Alışmışız bir kere şekere. Tamamen kesebiliyorum iradem kuvvetli ama arıyorum işte.
İşte herkes kendini vücudunu bilir, iyi gelmediğini hissedince azaltıyor insan kendi kendine. Ben çocukluktan tatlıyı severim ondan belki kesmek istemedim, bugün şöbiyet yedim mesela hiç uyku halsizlik yapmadı çok da mutluydum yedim diye gözümün aç olduğundandır belki de :D ama ikindiye yakın yedim ve bugün yediğim son şeydi, üstüne 6 km yürüdüm ve yarın kahvaltıya kadar min 16 saat bişey yemem. Ama mesela o kadar sevdiğim bişey olmasaydı tatlı veya bahsettiğin gibi rahatsızlıklar verseydi yemezdim. Kahve ise daha kolay vazgeçebileceğim bişey, günlerdir içmiyorum örneğin. Kimi de disiplinlidir yok üstüne spor aralıklı oruç angaryalar yerine baştan yemez, bkz nisa :) ama nisa güzel yemeklerin membaında yaşıyor zamanında hepsine doymuş benim daha gözüm aç ondan yiyorum, ben iyi bir örnek değilim yani :D

İşte herkes kendini vücudunu bilir, iyi gelmediğini hissedince azaltıyor insan kendi kendine. Ben çocukluktan tatlıyı severim ondan belki kesmek istemedim, bugün şöbiyet yedim mesela hiç uyku halsizlik yapmadı çok da mutluydum yedim diye gözümün aç olduğundandır belki de :KK70: ama ikindiye yakın yedim ve bugün yediğim son şeydi, üstüne 6 km yürüdüm ve yarın kahvaltıya kadar min 16 saat bişey yemem. Ama mesela o kadar sevdiğim bişey olmasaydı tatlı veya bahsettiğin gibi rahatsızlıklar verseydi yemezdim. Kahve ise daha kolay vazgeçebileceğim bişey, günlerdir içmiyorum örneğin. Kimi de disiplinlidir yok üstüne spor aralıklı oruç angaryalar yerine baştan yemez, bkz nisa :) ama nisa güzel yemeklerin membaında yaşıyor zamanında hepsine doymuş benim daha gözüm aç ondan yiyorum, ben iyi bir örnek değilim yani :KK70:
Eskiden herşeyi yerdik bir şey olmazdı şimdi neyse siyaset yapmak istemiyorum :)))

Back