- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.877
- 548
Gençlikteydi onlar fiyuuuEskiden herşeyi yerdik bir şey olmazdı şimdi neyse siyaset yapmak istemiyorum :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gençlikteydi onlar fiyuuuEskiden herşeyi yerdik bir şey olmazdı şimdi neyse siyaset yapmak istemiyorum :)))
iyi tatlı bulunca bende affetmem genel beslenme biçimi sağlık üstüne olunca kiloya da etkisi 0 oluyor dengelekdikten sonra :) çikolata abur cubur cart curt yemeye değer görmüyorum eskiden çöplük muamalesi yapmışım mideyeGençlikteydi onlar fiyuuu
Aynen çikolata gofret vs yediğim çok nadirdir canım hiç istemez çünkü, dediğin gibi çer çöp gibi geliyor halbuki şöbiyet öyle miiyi tatlı bulunca bende affetmem genel beslenme biçimi sağlık üstüne olunca kiloya da etkisi 0 oluyor dengelekdikten sonra :) çikolata abur cubur cart curt yemeye değer görmüyorum eskiden çöplük muamalesi yapmışım mideye
burda porsiyonu aştığım şey sadece et- çiğ fındık bademdi![]()
valla sobiyet baklava da anteptekiler diyor ya yediğiniz baklava değil ondan sonra soğuma geldi bana hiç aramıyorum 1 sene olcakAynen çikolata gofret vs yediğim çok nadirdir canım hiç istemez çünkü, dediğin gibi çer çöp gibi geliyor halbuki şöbiyet öyle mi![]()
Canımm, ben de özlüyorum uzak kalsam. Yazmasam bile mutlaka okuyor, gelişmleri kaçırmıyorum hiçayyy cok guzel koktu afıyet olsun baalımm
ozlendın kız
ıyı yapmıssın arada bır vucuda enerjı yuklemek gerek
ben bu 2 gundur elmaya cok sardım normalde meyve yemem bılırsın gunde 2 tane yıyorum canım cok ıstıyor ıhtıyacım var demek kı hele bırde yarın olsun yarında ısteyecek mı bakalımCanımm, ben de özlüyorum uzak kalsam. Yazmasam bile mutlaka okuyor, gelişmleri kaçırmıyorum hiç
Evet ya, doğru şeyleri yiyince gerçekten farkı hemen görüyorsun. Bir de hafif bi mideyle uyumak çok güzel.
Suzy'e hediyeni gördüm bu arada!! Çok cicii, sen mi yaptın yoksa yine?![]()
ben bu 2 gundur elmaya cok sardım normalde meyve yemem bılırsın gunde 2 tane yıyorum canım cok ıstıyor ıhtıyacım var demek kı hele bırde yarın olsun yarında ısteyecek mı bakalım
evet canım ben yaptım buyuk ıhtımal en gec ctesı kargoya da verıcem![]()
masum masumda uzun sure tatlı yemeyınce duyarlılıgım arttı heraldeAştın kendini canım yaa. Maşallah vallaÇok şık, ve usta işi görünüyorduuu.
Ya elma benim favori meyvem, ben de resmen aş eriyordum ne zamandır. Geçen markette görünce sert sulu sevinçten 4 köşe oldumAma her türünü yiyemiyorum maalesef, bunlarda azıcık kaşıntı yaptı gibi...sonra kaderlerinde yulaflı tart olmak varmış
Kardeşim bayıldıı.
Sen ye, şifa olsun. Senin temiz beslenme sitilinle 2 elmacık sana hiç bişey yapmaz. Hem elma şeftali, kayısı, üzüm gibi değil. Çok daha masum.![]()
Töbee yarabbii. Fazla arınmanın zararlarımasum masumda uzun sure tatlı yemeyınce duyarlılıgım arttı heralde
cok sekerlı geldı ve kac gundur delı gıbı uyuyorum yıyıp yıyıp uyuyorumkalktıgımda ensem terlemıs oluyor
ve ıcım yanıyor su ıcıyorum sankı 1 tepsı baklava yedım
yok ya oglen de uyuyorum aksam da hatta gece deTöbee yarabbii. Fazla arınmanın zararlarıYapmaz elma öyle şey dicem, sen yine evde rahat durmuyor çok iş yapıyorsundur. Bir de havalar nasıl orada? Burada 2 gün buz, 3 gün yanıyor.. hiç anlamadan çarpıyor.
Deli gibi uyuyorum dediğin de 5 saat olmasın sakın?![]()
Onun da fotosunu isteriz coktan mideye indirmediysenevet gitmeden bir waffle yemeye gideyim bari ama dimi hakettim![]()
sadece ekmek ve abur cubur keserek yağlardan cok guzel kurtulmussunuz cook sevındımmKolayca kilo almayışıma güvenerek ve "aman bir daha mı geleceğiz dünyaya, istediğimi yerim,içerim kime ne" diyerek canım ne istiyorsa yedim. Annemin "kızım bak, yediğine içtiğine dikkat et, kilo almaya başladın." demesine hiç aldırmadım. Durumun ciddiyetinin hiç farkında değildim ta ki pandemi sonrasında tartıda neredeyse 80'i görene kadar. Aynı beslenme düzenine devam edersem, kilolu hatta obez sınıfına girecektim. Buna dur demeliydim. Sadece ekmek ve abur cuburu keserek, canım tatlı isterse bitter çikolata yiyerek 1.5 ayda 6-7 kilo verdim. Hayatımın hiçbir döneminde kendimi o kadar enerjik, o kadar güzel hissetmemiştim. Kilo vermenin en kilit noktası kararlılık bana kalırsa. Eski beslenme düzenine dönünce verdiğim kiloları geri aldım. Yazdıklarınız bana umut ışığı oldu. Yarından tezi yok başlamalı :)
Anneeem, yok yok bundaaa. Gocumaaan
bugün yine sağlıklı beslenmeye devam![]()