aaa bızım burda rum kaleye benzıyorbunlar Uzungöl e giderken yol telefonum kamera hiç canlı net çekmiyor efsaneydi filmlerde böyle ormanlık yoldan geçerler ya aynı öyleydi yemyeşil
Uzungölu de atayım harikaydı tertemiz :)Eki Görüntüle 2702856 Eki Görüntüle 2702856 Eki Görüntüle 2702857 Eki Görüntüle 2702854 Eki Görüntüle 2702854 Eki Görüntüle 2702855 Eki Görüntüle 2702856 Eki Görüntüle 2702857
ben de şu sıra kokulara fena taktım biliyor musunaaa bızım burda rum kaleye benzıyor
agacların kokusu geldı kız
ben kokulara taktım sanırım
yosun da kokuyoryagmur yagmıs da arkasından toprak kokuyor ya o da var
mis gıbı oh
serınmıydı hava
severim bende ama Burda hava hep kararmis oluyor kisin ve hic günes görmüyoruz bu yüzdenayy en sevdıgım
ayy ben cok severım cokseverim bende ama Burda hava hep kararmis oluyor kisin ve hic günes görmüyoruz bu yüzden
evet evet rahattı:)) hiç sorun çıkmadı çok kolay buldum her yeri erken gitmiştim terasta oturdum yanıma biseyler koymuştum onları falan yedim sonra da kapıya gittim rahat geçti suzyimaypare ackerman ne yaptin ucakla rahat gidebildin mi? bir sorun cikmadi degil mi?
cok sevindimevet evet rahattı:)) hiç sorun çıkmadı çok kolay buldum her yeri erken gitmiştim terasta oturdum yanıma biseyler koymuştum onları falan yedim sonra da kapıya gittim rahat geçti suzyim
ahahah Sabah Sabah okudum bendeEvlenmek üzere olan abimin iğrenç cinsel yaşantısı
Gay transeksüel iğrenç demiyorum, lütfen doğru anlayın. Elbette iğrenç değil. bak bu da konu başlığın : Evlenmek üzere olan abimin iğrenç cinsel yaşantısı konuya dönecek olursak, evet cinsel yönelimi ya da tercihleri sadece abini ilgilendirir, "eğer bekar boşta bir adam olsaydı" ama...www.kadinlarkulubu.com
bu konu delırtcek benı
öyle deme cekilmiyorayy ben cok severım cokburda gunesten o kadar nefret ettım kı bundan sonrakı omrumu grı havada gecırebılırım
hıc seker kullanmıyorum :) sadece kışın hasta oldugumda bazen ıhlamur ıcerken 1 cay kasıgı bal kullanıyorum veya hakıkı sahlebı tatlandırmak ıcın 1 tatlı kasıgı kadar bal kullanıyorumŞeker yerine ne kullanıyirsunuz, bal kullanılabilir mi?
Haklısınız, arılara zaten kesme şeker veriyolar. Hakikisini nerden bulucaz en iyisi kesmek. Motive oldum ben de balı da keseyim bari. Bugün başladım ben de fazla bi kilom yok ama rahat hareket edemiyorum hem de sağlıklı hissetmiyorum. Teşekkürler :)hıc seker kullanmıyorum :) sadece kışın hasta oldugumda bazen ıhlamur ıcerken 1 cay kasıgı bal kullanıyorum veya hakıkı sahlebı tatlandırmak ıcın 1 tatlı kasıgı kadar bal kullanıyorum
gercek bal bulmak zor hale geldı kı meyve gıbı kontrollu tuketılmesı gerektıgını dusunuyorum balında
Haklısınız, arılara zaten kesme şeker veriyolar. Hakikisini nerden bulucaz en iyisi kesmek. Motive oldum ben de balı da keseyim bari. Bugün başladım ben de fazla bi kilom yok ama rahat hareket edemiyorum hem de sağlıklı hissetmiyorum. Teşekkürler :)
Şeker iyi bişey demiyorum ama ben kullanıyorum şeker, çay kahveye atmam çocukluğumdan beri ama meyve bal vs yerim her gün olmasa da, güzel tatlı buldum mu affetmem :)) ama ardından dengeliyorum tabi, %100 olmasa da genel beslenme alışkanlığım sağlıklı denebilir.Şeker yerine ne kullanıyirsunuz, bal kullanılabilir mi?
Ben bal yiyince de kendimi iyi hissetmiyorum, sanırım şeker iyi gelmiyor. Yorgun, halsiz, bitkin oluyorum. Kafein de öyle. Mesela bi kahve keyfim olsun diyorum mesela içiyorum, çarpıntıdan günüm kötü geçiyor. Alışmışız bir kere şekere. Tamamen kesebiliyorum iradem kuvvetli ama arıyorum işte.Şeker iyi bişey demiyorum ama ben kullanıyorum şeker, çay kahveye atmam çocukluğumdan beri ama meyve bal vs yerim her gün olmasa da, güzel tatlı buldum mu affetmem :)) ama ardından dengeliyorum tabi, %100 olmasa da genel beslenme alışkanlığım sağlıklı denebilir.
İşte herkes kendini vücudunu bilir, iyi gelmediğini hissedince azaltıyor insan kendi kendine. Ben çocukluktan tatlıyı severim ondan belki kesmek istemedim, bugün şöbiyet yedim mesela hiç uyku halsizlik yapmadı çok da mutluydum yedim diye gözümün aç olduğundandır belki deBen bal yiyince de kendimi iyi hissetmiyorum, sanırım şeker iyi gelmiyor. Yorgun, halsiz, bitkin oluyorum. Kafein de öyle. Mesela bi kahve keyfim olsun diyorum mesela içiyorum, çarpıntıdan günüm kötü geçiyor. Alışmışız bir kere şekere. Tamamen kesebiliyorum iradem kuvvetli ama arıyorum işte.
Eskiden herşeyi yerdik bir şey olmazdı şimdi neyse siyaset yapmak istemiyorum :)))İşte herkes kendini vücudunu bilir, iyi gelmediğini hissedince azaltıyor insan kendi kendine. Ben çocukluktan tatlıyı severim ondan belki kesmek istemedim, bugün şöbiyet yedim mesela hiç uyku halsizlik yapmadı çok da mutluydum yedim diye gözümün aç olduğundandır belki deama ikindiye yakın yedim ve bugün yediğim son şeydi, üstüne 6 km yürüdüm ve yarın kahvaltıya kadar min 16 saat bişey yemem. Ama mesela o kadar sevdiğim bişey olmasaydı tatlı veya bahsettiğin gibi rahatsızlıklar verseydi yemezdim. Kahve ise daha kolay vazgeçebileceğim bişey, günlerdir içmiyorum örneğin. Kimi de disiplinlidir yok üstüne spor aralıklı oruç angaryalar yerine baştan yemez, bkz nisa :) ama nisa güzel yemeklerin membaında yaşıyor zamanında hepsine doymuş benim daha gözüm aç ondan yiyorum, ben iyi bir örnek değilim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?