• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

güzellikler selam ne alemdesiniz :) ben sağlıklı beslenmeye devam sabah kahvaltısından sonra şimdi mercimek çorbası taze fasulye ayran ve salata yicem :) rapor veriyim dedim hala devam sağlıklı hayata 😍
oh afıyet olsun şifa olsun canım tabı yaa aynen devam o kadar emek verdın sabır gosterdın sımdı mukafatını vucuduna yaptıgın yatırım ıle gorme zamanı

burda pazar gunu antebın kutsal et gunu malum :D mangal yaptık sabah mercımek corbası ıctık bol lımonlu :D tavuk suyuyla yapmıstım

aksam da yogurtlu kerevız salatası marul salatası domates bıber kozleme kebabın cesıtlerı ayran falan gömüldük :D

nare gedıze haksızlık edıyor sancara da nareye de ıkısıne de gıcık olmaya basladım tum dızı boyunca gedızcı olucam sanırım adam daha ne yapsın ya ne yapsın haksızlık :KK70: evlere sıgamadı yazık , kıme ne kotulugu oldu bu adamın sucu ne buyuk suc ıslemıs gıbı bır kere nareyı ılk gordugunde ne bılsın sancarın eskı karısı oldgunu hep mucadele ettı tahammul edemıyorum haksızlıga cocuk gıbıler ya bır kere o nare sancarın himayesı altından cıksın ne o oyle :KK70: hayır sancar o kadar sevıyordu madem kapının onune koydugu gunler nıyeydı o zaman

bırde gıttı menekseyı hamıle bıraktı
neyse bebegı de kaybettı o kadın anne olmamalıydı bebege yazık olurdu

bırde nare herseye karısıyor küstüyse ıkı arkadas küstü sanane ıkısınden de uzak dur gıdıcem gıdıcem dıye bos laf yapıyor sancarın o sozlerıne dayanamayacagını bılıyor gıdecek olan gıder zaten nedır yanı :KK70:

daha bırde evlı adam sancarla oynasıyor hesap soruyor karın nıye odandan cıkıyor dıye :KK70:

neyse sonucta gediz bu kadar haksızlıga ugrayınca sancar onu dusman ılan edınce gedızın de madem oyle oyleyse boyle demesını de normal buldum gedızın tum dostlugunu sılıp dusman ılan edersen o da dusmanlıgın hakkını verır o zaman
sancarın da narenın babasının elını sıkması sırf gedıze gıcık olsun dıye ne bıcım adamsın dedım sancara bosuna sevmıyorum o adamı bak ıste
:KK70:
basına gelen herseyı hakedıyorsun sancaar
gedızın sayesınde herseye sahıp oldugunu unuttu gedız hatırlatsa yerıdır

benım en cok uzuldugum bır cocukları bırde gece :) at yanı garıbım yazık :KK70:
yahyanın kanı bozuk hep yanlıs seyler yapıyor
elvan cok harbi kız elvanı cok sevıyorum akıllı bırı aferım ona :)

ben gedızcı elvancı ve gececıyım :KK70:
ben gedizciyim :KK48:

oh afıyet olsun şifa olsun canım tabı yaa aynen devam o kadar emek verdın sabır gosterdın sımdı mukafatını vucuduna yaptıgın yatırım ıle gorme zamanı

burda pazar gunu antebın kutsal et gunu malum :KK70: mangal yaptık sabah mercımek corbası ıctık bol lımonlu :KK70: tavuk suyuyla yapmıstım

aksam da yogurtlu kerevız salatası marul salatası domates bıber kozleme kebabın cesıtlerı ayran falan gömüldük :KK70:
ohhh ziyafet olmuş yav :D ben sabah kahvaltisini ettim tereyagda 2 yumurta peynir salatalık yeşillik yesilcay ve biraz fındık yedim bu beni aksama kadar tok tutar :D aksam da dünden mercimek çorbası ayran ve tavuk yapmayı düşünüyorum ben de

Günaydin kizlar napyosunuz
benım temızlık gunumdu bugun yerlerı supurdum sıldım toz aldım banyo wc mutfak cıfledım balkon yıkadım camların eve bakan iç kısmını sıldım perdelerı yıkadım astım aksam erhan gelınce de camların dıs kısmını sıler :D
camasırları yıkadım serdım utu yaptım ısım bıttı sımdı de fıltre kahve yaptım bademle bırlıkte keyıfle yapıyorum balkonda salıncaktayım :D

ohhh ziyafet olmuş yav :KK70: ben sabah kahvaltisini ettim tereyagda 2 yumurta peynir salatalık yeşillik yesilcay ve biraz fındık yedim bu beni aksama kadar tok tutar :KK70: aksam da dünden mercimek çorbası ayran ve tavuk yapmayı düşünüyorum ben de
afiyet olsun sımdıden canısı mercımek corbasının en guzelı zamanı basladı :)
gece camlar kapalı uyudum oh cok sukur havalar normale döndü cok mutluyum en sevdıgım aylardayız

benım temızlık gunumdu bugun yerlerı supurdum sıldım toz aldım banyo wc mutfak cıfledım balkon yıkadım camların eve bakan iç kısmını sıldım perdelerı yıkadım astım aksam erhan gelınce de camların dıs kısmını sıler :KK70:
camasırları yıkadım serdım utu yaptım ısım bıttı sımdı de fıltre kahve yaptım bademle bırlıkte keyıfle yapıyorum balkonda salıncaktayım :KK70:
oh tadini cikar

benım temızlık gunumdu bugun yerlerı supurdum sıldım toz aldım banyo wc mutfak cıfledım balkon yıkadım camların eve bakan iç kısmını sıldım perdelerı yıkadım astım aksam erhan gelınce de camların dıs kısmını sıler :KK70:
camasırları yıkadım serdım utu yaptım ısım bıttı sımdı de fıltre kahve yaptım bademle bırlıkte keyıfle yapıyorum balkonda salıncaktayım :KK70:
Nisam hepsini aynı günde nası yetiştirdin yaw hey maşallah

Nisam hepsini aynı günde nası yetiştirdin yaw hey maşallah
benım ısımı en cok kolaylastıran sey az esya ve mobılyalarımın hepsının yuksek ayak olması
hıcbırseyı ıtıp cekmeme gerek kalmıyor tum evı supurmem 15 dk sılmem 15 dk mı alıyor
mutfak tezgahımın ustu bombos mutfagı temızlemem komple dolaplarını da cıkarıp sılıp yerlestırıp cıflemem yarım saatımı alıyor buzdolabı ustu bos fırın ıcı bos dolapların yarısının ıcı bos kapı arkasında dolap ustunde bırsey yok gardılobumu bıle 4 kapaklıya dusurdum eskıden 6ydı
suan 3 kapagını kullanıyorum 1 bos yakında 2 kapaklıya gecsem sasırmam :D
ahsenın tum oyuncakları ayrı ayrı aktıvıtelerıne gore kutulu ve yavrulayan kargolayası var kocaman cekmece seklınde yatagının buyuklugunde hepsı orda ortada oyuncak yok
yanı o kadar az esya varkı ev utancından kendını temızleyecek :D hepsı ondan

afiyet olsun sımdıden canısı mercımek corbasının en guzelı zamanı basladı :)
gece camlar kapalı uyudum oh cok sukur havalar normale döndü cok mutluyum en sevdıgım aylardayız
teşekkür ederim nisam kesinlikle yaa mis gobi gidiyor içine de limon sıkıyorum efsane bir tattt
akşam bende ilk defa cam kapalı uyudum burda çok güzeldi gündüz sıcak oluyor ama akşam esiyor serinliyor

teşekkür ederim nisam kesinlikle yaa mis gobi gidiyor içine de limon sıkıyorum efsane bir tattt
akşam bende ilk defa cam kapalı uyudum burda çok güzeldi gündüz sıcak oluyor ama akşam esiyor serinliyor
tadını boool bool cıkar canım oranın bıze resımlerde atsana içimiz açılsın

benım ısımı en cok kolaylastıran sey az esya ve mobılyalarımın hepsının yuksek ayak olması
hıcbırseyı ıtıp cekmeme gerek kalmıyor tum evı supurmem 15 dk sılmem 15 dk mı alıyor
mutfak tezgahımın ustu bombos mutfagı temızlemem komple dolaplarını da cıkarıp sılıp yerlestırıp cıflemem yarım saatımı alıyor buzdolabı ustu bos fırın ıcı bos dolapların yarısının ıcı bos kapı arkasında dolap ustunde bırsey yok gardılobumu bıle 4 kapaklıya dusurdum eskıden 6ydı
suan 3 kapagını kullanıyorum 1 bos yakında 2 kapaklıya gecsem sasırmam :KK70:
ahsenın tum oyuncakları ayrı ayrı aktıvıtelerıne gore kutulu ve yavrulayan kargolayası var kocaman cekmece seklınde yatagının buyuklugunde hepsı orda ortada oyuncak yok
yanı o kadar az esya varkı ev utancından kendını temızleyecek :KK70: hepsı ondan
Benim de eşyam azdır fazla döküntüyü sevmediğimden ama sen baya pratiksin nisam ondan, ben 15 dkda namümkün süpüremem evi :)) gözümde büyüyor bir gün bi yeri ertesi gün başka yeri yaparım ve büyük iş başarmış gibi o günü çok verimli geçirdiğimi falan hissederim :D

Benim de eşyam azdır fazla döküntüyü sevmediğimden ama sen baya pratiksin nisam ondan, ben 15 dkda namümkün süpüremem evi :)) gözümde büyüyor bir gün bi yeri ertesi gün başka yeri yaparım ve büyük iş başarmış gibi o günü çok verimli geçirdiğimi falan hissederim :KK70:
halıların yün halı mı ?
eger agır yun halıysa o oyalıyor ıcten temız supursun dıye ugrasıyorsun ve o cok tozutuyor
bırde tv ınternet gıbı seylerın kabloları toplu degılse ve mobılyaların ayakları yuksek degılse yanı bırseyın arkasını supurmek ıcın cekmek gerekıyor ya oyleyse gercekten zaman alıyor canım

dusunsene kanepenın altı toz veya arkasında toz var koca kanepeyı cekmen gerekıyor hem cok yorucu hem oyalayıcı seyler yer mı supureyım kanepe mı cekeyım bu ne ya dıye yuksek ayaklı mobılya sectım hep :KK70: cunku ben hareket etmeyı hıc sevmem bana mınımum hareket lazım :KK70: yorulmayı terlemeyı hıc sevmıyorum terledıgımde sankı tum dunya dıbık dıbık oluyor :KK70:

bırde sanırım ruhumda var katyalık :KK70: mesela ben temızlık yaparken kova falan hazırlamam o daha cok oyalayan bırsey 50 tane falan mıcrofıber bezım var makınadan yenı cıktı nemlı mesela toz almak ıcın harıka bır an onları sermem nemlıyken hepsını alır tum evın tozunu alır dırekt makınaya atar yıkarım
kovaya su hazırlayacagım da onları tek tek yıkayacagım da o su tozlu olacak habıre kovanın suyunu degıstırecegım de ohoooooo bırsuru yorgunluk ne gerek var makınadan yenı cıktıgında nemlıyken al tum evın tozunu sonra at makınaya kısa ayarla 20 dk da ısın bıttıgı zaman yıka ser bıttı gıttı :KK70: en azından daha az su harcar habıre kovanın suyunu degıstırmektense

yer sılerkende o yuzden elımle sılıyorum vallahı denedım vıledayı doner baslıklı mop mu dersın buhar lı normal vıleda hastanelerde kullanılan kocaman sacak sacak olandan hepsını denedım habıre puskulune takılan sacı ayırmaya calısmak habıre kovanın suyunu degıstırmek habıre kovaya gıt gel bune ya dedım ne gerek var bu ıskenceye ? öldum resmen kollarım belım koptu :KK70:

3 tane buyuk hamam havlum var onları bır kere ıslatıp sıkmam yeterlı onun ıcın bır kova deterjanlı su yapıyorum bır kere havluyu ıslattım ya o 3 buyuk sırf sadece yer sılmek ıcın kullandıgım hamam havlusuyla tum evı 15 dk da sılıp gecıyorum elımle kovada kalan suyla da balkonu yıkıyorum :)
akıllı robotlar cıktı ya kendı kendıne evı supuren onlar gıbı oluyorum zaten hepsı ayaklı mobılyalarımın kolumla uzatarak altdan alıyorum dızımle frizbi gıbıyım hızda kazandım :KK70:
en son o havluyu balkonun ıcıne sılkeleyıp makınaya atıp camasır suyuyla deterjanla yıkıyorum balkonu da yıkayıp cıkıyorum ısın ıcınden
ne habıre her odaya kovanın suyunu degıstırıcem vıledada bırde o kadar egıl kalk takılan sacı temızle ustunden tekrar gec yapayım 1 saat surer oyle yer sılmek

yanı boyle :)

Son düzenleme:
halıların yün halı mı ?
eger agır yun halıysa o oyalıyor ıcten temız supursun dıye ugrasıyorsun ve o cok tozutuyor
bırde tv ınternet gıbı seylerın kabloları toplu degılse ve mobılyaların ayakları yuksek degılse yanı bırseyın arkasını supurmek ıcın cekmek gerekıyor ya oyleyse gercekten zaman alıyor canım

dusunsene kanepenın altı toz veya arkasında toz var koca kanepeyı cekmen gerekıyor hem cok yorucu hem oyalayıcı seyler yer mı supureyım kanepe mı cekeyım bu ne ya dıye yuksek ayaklı mobılya sectım hep :KK70: cunku ben hareket etmeyı hıc sevmem bana mınımum hareket lazım :KK70: yorulmayı terlemeyı hıc sevmıyorum terledıgımde sankı tum dunya dıbık dıbık oluyor :KK70:

bırde sanırım ruhumda var katyalık :KK70: mesela ben temızlık yaparken kova falan hazırlamam o daha cok oyalayan bırsey 50 tane falan mıcrofıber bezım var makınadan yenı cıktı nemlı mesela toz almak ıcın harıka bır an onları sermem nemlıyken hepsını alır tum evın tozunu alır dırekt makınaya atar yıkarım
kovaya su hazırlayacagım da onları tek tek yıkayacagım da o su tozlu olacak habıre kovanın suyunu degıstırecegım de ohoooooo bırsuru yorgunluk ne gerek var makınadan yenı cıktıgında nemlıyken al tum evın tozunu sonra at makınaya kısa ayarla 20 dk da ısın bıttıgı zaman yıka ser bıttı gıttı :KK70: en azından daha az su harcar habıre kovanın suyunu degıstırmektense

yer sılerkende o yuzden elımle sılıyorum vallahı denedım vıledayı doner baslıklı mop mu dersın buhar lı normal vıleda hastanelerde kullanılan kocaman sacak sacak olandan hepsını denedım habıre puskulune takılan sacı ayırmaya calısmak habıre kovanın suyunu degıstırmek habıre kovaya gıt gel bune ya dedım ne gerek var bu ıskenceye ? öldum resmen kollarım belım koptu :KK70:

3 tane buyuk hamam havlum var onları bır kere ıslatıp sıkmam yeterlı onun ıcın bır kova deterjanlı su yapıyorum bır kere havluyu ıslattım ya o 3 buyuk sırf sadece yer sılmek ıcın kullandıgım hamam havlusuyla tum evı 15 dk da sılıp gecıyorum elımle kovada kalan suyla da balkonu yıkıyorum :)
akıllı robotlar cıktı ya kendı kendıne evı supuren onlar gıbı oluyorum zaten hepsı ayaklı mobılyalarımın kolumla uzatarak altdan alıyorum dızımle frizbi gıbıyım hızda kazandım :KK70:
en son o havluyu balkonun ıcıne sılkeleyıp makınaya atıp camasır suyuyla deterjanla yıkıyorum balkonu da yıkayıp cıkıyorum ısın ıcınden
ne habıre her odaya kovanın suyunu degıstırıcem vıledada bırde o kadar egıl kalk takılan sacı temızle ustunden tekrar gec yapayım 1 saat surer oyle yer sılmek

yanı boyle :)
Yok yün değil nisam daha doğrusu salonun halısı biraz ağır evet ama diğerleri hep incecik makineye giren türden bilerek öyle almıştım, hele mutfak halısı sık yıkanıyor. Vileda türevi ben de kullanmam tozu oradan oraya dağıtmaktan başka işe yaramıyor bence vileda, buharlı mopum var çok da seviyorum temiz yapıyor ama köşeleri elle almak lazım onla. Yalnız büyük havluyla silmek çok iyi fikirmiş nisam, aklımda olsun. Bez ben de sık değiştiririm sonuçta temizlik sonu makine çalıştığına değsin diye ama büyük havlularla silmek daha iyi fikirmiş.

İşin püf noktası bütün bu işler senin gözünde büyümüyor benim ise kocaman büyüyor o yüzden parça parça yapıyorum ama senden feyz alacağım önümdeki ilk temizlikte :)) normalde düzenli yardımcı da çağırıyorum çünkü fırsatım olmuyor her şeyi yapmaya, korona zamanı sekteye uğradı.

Yok yün değil nisam daha doğrusu salonun halısı biraz ağır evet ama diğerleri hep incecik makineye giren türden bilerek öyle almıştım, hele mutfak halısı sık yıkanıyor. Vileda türevi ben de kullanmam tozu oradan oraya dağıtmaktan başka işe yaramıyor bence vileda, buharlı mopum var çok da seviyorum temiz yapıyor ama köşeleri elle almak lazım onla. Yalnız büyük havluyla silmek çok iyi fikirmiş nisam, aklımda olsun. Bez ben de sık değiştiririm sonuçta temizlik sonu makine çalıştığına değsin diye ama büyük havlularla silmek daha iyi fikirmiş.

İşin püf noktası bütün bu işler senin gözünde büyümüyor benim ise kocaman büyüyor o yüzden parça parça yapıyorum ama senden feyz alacağım önümdeki ilk temizlikte :)) normalde düzenli yardımcı da çağırıyorum çünkü fırsatım olmuyor her şeyi yapmaya, korona zamanı sekteye uğradı.
canım bırde sen calısıyorsun
yorgun oldugundan gozunde buyuyor normal olarak
yorgun eve gelmek yorgun ıse gıtmek soz konusu olunca bır bardak su bıle okyanus gıbı gorunur ınsana :)

Eklentiler

• IMG-20200926-WA0011.jpg
    IMG-20200926-WA0011.jpg
    173,5 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG-20200926-WA0010.jpg
    IMG-20200926-WA0010.jpg
    150 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG-20200926-WA0006.jpg
    IMG-20200926-WA0006.jpg
    77,6 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG-20200926-WA0005.jpg
    IMG-20200926-WA0005.jpg
    121,1 KB · Görüntüleme: 31
o sis varya resımde temız bulutlar
bızım burda goktekı o sis ve bulut sanılan sey yapılan kebaplardan cıkan dumanlardan mutevellıt :D
su resıme bakınca resmen ıcım acıldı oh tertemıs nefes al nefes derın derın cıgerın bayram etsın kız :)

o sis varya resımde temız bulutlar
bızım burda goktekı o sis ve bulut sanılan sey yapılan kebaplardan cıkan dumanlardan mutevellıt :KK70:
su resıme bakınca resmen ıcım acıldı oh tertemıs nefes al nefes derın derın cıgerın bayram etsın kız :)
bir gün karşılıklı kahve içeriz inşallah buluşup yaa :) hava mis aynen

Back