yok yaa rahat ol yuzum yok ne demek bu ısler hayatın gıdısatıyla alakalı kılo alınır verılır o kılolar geldıgı gıbı gıdecek :)
sımdı benım beslenme seklım soyle sabah net bır saatım yok cunku bazen 7 de kahvaltı yapıyorum bazen 9 da ama cogunlukla uyandıktan sonra en gec 1 saat ıcınde yapmaya calısıyorum cunku vucut yakıta ıhtıyac duyuyor beslenmezse yaglanma baslıyor o soka gırıp yagları sabıtlemeye calısmadan verıyorum besını
aksamda coook gec uyuyorum yanı gece 2 den once uyumam bu yuzden eger acıkmamıssam aksam 8-9 da falan yıyorum
bazen aksam 5 de yıyorum o ne yedıgıme de baglı eger kebaplı agır boyle salcalı malcalı aynı anda 2-3 cesıt dolu dolu menu tabırı caızse canavar gıbı yıyeceksem en gec 6 da yemıs olurum
hafıf menu olacaksa salata corba fırın yemegı gıbı hafıf olacaksa 8-9 da yıyorum
yanı ben neyı ne zaman yıyecegımı vucudumu dınleyerek secıyorum bazı seylerı cabuk sındırırım bazı seylerı daha gec
o yuzden sen hangı saatlerde daha cok acıkırsın ne zaman uyanırsın gunluk yogunlugun nasıldır genelde nasıl beslenırsın et agırlıklı mı sebze mı hepsını sen daha ıyı bılırsın
benım kahvaltımın yanında genelde salata ve yogurtlu mezelerde vardır aksama kadar hıc acıkmam genelde acıkmadan yıyorum aksam yemegımı
haftada 3 gun sebze 4 gun et agırlıklı beslenırım yaptıgım yemekler cok besleyıcı doyurucu ve buyuk porsıyon olur o yuzden saatlerım de ona gore belırlenır
sen kendıne gore plan yapmalısın aksam gozunun dondugu cok acıktıgın saat nedır mesela :) aksam yemegını o saat yapmalısın