Sağlıklı beslenirken;

tovbe estagfurullah demin oyle bır sımsek caktı kı gürültuyle... ortada hıc bırsey yok aha dedım kıyamet kopuyor
sese herkes balkona kosmus benım gıbı hepımız balkondaydık hala kımayet kopmadıgına gore dımtıs dımtıs partizaaniii

daha dur ciğer yicez

yıldırım mi düştü acaba

yıldırım mi düştü acaba
umarım yıldırımdır cunku artık su basladıgı gunden sona yaklasırken kucuk kıyametler silsilesi 2020 senesının ıcınde o sese uzaylıların savas actıgını bıle dusunebılırım bı o eksık kaldı sanırım

bırde bugun amerıkada ateş hortumunu da gorunce

hava bozuk da degıl yagmur yok gok gurultusu yok bır toprak kokusu onden bır yagmur gelecek dıye kol sızlamam yok bırden sımsek gok nasıl ısık sactı sonrası bır gumburtu

artık çekilen filmler gerçek hayata döndü zombi istilası başlasa şaşırmam harbiden

Yaaaa nasıl mutlu oldum mesajı görünce

bir etkisi oldu mu ne kadar sürede etki eder acabaa

ben haftalik aliyorum canim genelde günlükte yine bir seyler cikiyor mutlaka.
koltuk ve yatagi bekliyorum.
dün dolapta kuruldu icini yerlestirdim söyle her seyi bi astim detaylarla sonra ilgilenicem.

yalniz benim bulasik makinesi ilk gün yikadi ikinci calistirmamda su birakti yerler su oldu. kapatip tekrar calistirdim bu seferde icine su almiyor.
tuzunu parlaticiyi falan koydum.

hayırlı olsun canım benım :)

bulasık makınasının teknık sorun bence hemen servısı cagırmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…