Mübalağa yaptım rakamda ama çok vardı walla
Bizim burda mesafe sıkıntısı yok Nisam, Almanlar zaten hep sosyal mesafeliler kendiliğinden..korona öncesinde de adamlara 10 metre(mübalağa:gerçeği 2 m) den fazla yaklaşamıyordun. Evimiz müstakil sayılır, arka kapıdan(bahçe) girip çıkıyoruz hep. İnşallah koronaya bulaşmadan atlatırız şu süreci hepimiz
Evet,gerçekten Nisa hanım müthiş.Hem çok şey öğrendim ve önemlisi uygulanabilir şeyler olması sanırım.Konudaki herkes öyle aslında.Hepiniz çok tatlısınız.Dünyanın durumu karışık doğru ama güzel şeyler de oluyor,olacaktır diye motive ediyorum kendimi.
Ben de köfteyi marula sarıp yedim nisam :))bugun tereyagında 2 yumurta ıle omletımı yaptım ıcıne karabıber pul bıber de serperek
yaptıgım omletın ıcıne 1 yaprak marul 1 dılım beyaz peynır 2 dılım domates ve 2-3 dılım pişmiş kasap sucugunu koyup sarrdııımm yedımomlete ekmek muamelesı yaptım dürüm amaçlı cıkarım ugruna kullandım
cok lezzetlı oldu
oh mis şifa olsun canım ellerıne saglıkBen de köfteyi marula sarıp yedim nisam :))
Bi de evdeki yulafı deperlendirmek için samsonumun elmalı tarçınlı kurabiyesinden yaptım :))Eki Görüntüle 2689917
aynen gittim geldim cok seviyorum izmiri ama bu sefer havasi cok bunaltti beni, hatta alsancakta sokakta bayilmisim
Geçmiş olsun canım tansiyonun falan mı düşmüştü?aynen gittim geldim cok seviyorum izmiri ama bu sefer havasi cok bunaltti beni, hatta alsancakta sokakta bayilmisim
tsk ederim canim. hissettim zaten midem bulandi birden tansiyonum düstü sanirim sonra bayilmisim zatenGeçmiş olsun canım tansiyonun falan mı düşmüştü?
Ben de antalyada sıcakta bayılmıştım yıllar önce :)) tuzlu ayran içerim ben gözlerim kararacak gibi oluncatsk ederim canim. hissettim zaten midem bulandi birden tansiyonum düstü sanirim sonra bayilmisim zaten
Günaydın kızlar
YAĞmurlar neden gelsin samsonnum:/ ortalık serinlesin diye mi?
Yaaa benim eşim bu ay sonuna kadar evde, o da bi hayli iş yapıyor ama organize değilizbir de kızları alıp bir iki saat bana müsade etse, ben bütün işi halledicem..yerleşemedik bile eve hala:/ adam çocuk bakmaktan imtina ettiği için mutfağa kaçıyor sürekli, bize 10 çeşit yemek yapıyor günde
Büyük kreşe alılırsa bi umut, evi düzene sokarım diyorum ama..bakalım
Ne demiş kadim insanlar tatlı bakan tatli görürEvet,gerçekten Nisa hanım müthiş.Hem çok şey öğrendim ve önemlisi uygulanabilir şeyler olması sanırım.Konudaki herkes öyle aslında.Hepiniz çok tatlısınız.Dünyanın durumu karışık doğru ama güzel şeyler de oluyor,olacaktır diye motive ediyorum kendimi.
Şifa olsun Mihocaaan! Bunun muzlu versiyonunda dene evde olgunlaşan muz olursaa. 2 malzeme ile müthiş kurabiye oluyor yine. Bazen yarısını kakaolu yapıyorum, bazen de şekersiz çikolata falan batırıyorum ortasına. Ben de geçen gün banana bread yaptım kardeşime yulafla. O da çok severek yedi kahvaltıda.Ben de köfteyi marula sarıp yedim nisam :))
Bi de evdeki yulafı deperlendirmek için samsonumun elmalı tarçınlı kurabiyesinden yaptım :))
Ya Allah korusun canım, ne kadar tehlikeli, yalnız değildin di mi? Benim bir arkadaşımda bisiklet sürerken bayılmış, gözümü bi açtım başımda asker çocuklar, gölgede uzanıyordum diyor. Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizitsk ederim canim. hissettim zaten midem bulandi birden tansiyonum düstü sanirim sonra bayilmisim zaten
ayy ne guzel
bızım burda hala herkes can cıger kuzu sarması şaşkınlıkla ızlıyorum balkondan dısarı bugun mangal partısı var malum bugun antebın kutsal et gunu her pazar herkes sabahtan geceye kebap yapar
dunde kadınlar toplandı kofte yogurdular hep bırlıkte yedıler corona 300-500 300-500 eglenıyordu
yalnizdim markete bile giremedim o Kadar kötü oldumBen de antalyada sıcakta bayılmıştım yıllar önce :)) tuzlu ayran içerim ben gözlerim kararacak gibi olunca
canım cok gecmıs olsun allah korumus resmen ıyıkı bırsey olmamıs sanaaynen gittim geldim cok seviyorum izmiri ama bu sefer havasi cok bunaltti beni, hatta alsancakta sokakta bayilmisim
gunaydın canısııGünaydın kızlar
tabı yaaaa ınsallah canım gecsın korona ınsallah da gelırsın bol keyıf yemeler ıcmeler ve sohbet ederız bende cok ıstıyorumGünaydım Mihoooo! Günaydın topiğimizin güzel hatunlarıı
He kuzuyuu Eylül'ü yarıladık buralar hal Temmuz mubarek... Eskiden Ağuston 10 dedi mi Sonbaharın gelişi kendini hissettirmeye başlardı. Bir de malum, kış da kışlığını yapmadı hiç. İstanbul'un hali fena. Susuz kalabiliriz bu gidişle. Normalde de kış olsun, yaz olsun mevsim geçişlerini severim ben. Rabbim vatanın 4 mevsim halini korusun çocukluğumuzdaki gibii
Ne demiş kadim insanlar tatlı bakan tatli görürO senin tatlılığın yani.
Şifa olsun Mihocaaan! Bunun muzlu versiyonunda dene evde olgunlaşan muz olursaa. 2 malzeme ile müthiş kurabiye oluyor yine. Bazen yarısını kakaolu yapıyorum, bazen de şekersiz çikolata falan batırıyorum ortasına. Ben de geçen gün banana bread yaptım kardeşime yulafla. O da çok severek yedi kahvaltıda.
Ya Allah korusun canım, ne kadar tehlikeli, yalnız değildin di mi? Benim bir arkadaşımda bisiklet sürerken bayılmış, gözümü bi açtım başımda asker çocuklar, gölgede uzanıyordum diyor. Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi
Güler misin ağlar mısın bizim millette ki kafayaama şu korona bi bitsin, benim hayalimde Antep! Halt etmiş Paris! Gelsin kebaplar, mezeler, Koçak baklavalar, Mado dondurmalar, en 5 gün parti yapıcam inşallah
tsk ederim nisacim iyiyim cok sükür bir seyim yokcanım cok gecmıs olsun allah korumus resmen ıyıkı bırsey olmamıs sana
ıyı mısın sımdı nasılsın
gunaydın canısıı
tabı yaaaa ınsallah canım gecsın korona ınsallah da gelırsın bol keyıf yemeler ıcmeler ve sohbet ederız bende cok ıstıyorum
Ahhh çok kötü olmuş bu:/// çok geçmiş olsuntsk ederim canim. hissettim zaten midem bulandi birden tansiyonum düstü sanirim sonra bayilmisim zaten
tsk ederim ama gecti gitti. sükür bir sey olmadi bana.Ahhh çok kötü olmuş bu:/// çok geçmiş olsuneylül başında daha sıcakmış, biz ağustos başındayken 40 üstünü görmüştük:/
kııızzz nerdesın seeen yamerhabaaa kızlar .
ancak gelebildim .
nasılsınız .
hiç bildirim de gelmedi burdan . bi etiketleyeydiniz gari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?