Sağlıklı beslenirken;

Günaydın! Hayırlı cumalar kızlar

Çok şükür canım valla! Bence de 1 hafta daha uzatman iyi olur. Hem evin tadını çıkar bu arada, hem de çok güzel beslenerek bağışıklık depolarını yeniden doldur

Oy canım, küçük çocuklarla hiç bitmez iş, tahmin ediyorum. Ama parçalama kendini ya, olduğu kadar, olmayan hafta sonunu, eşin yardımını beklesin Ben de iyiyim şükür, yaramaz bişey yok. Hayırlısıyla bi de şu yağmurlar gelse süper olacak
ben köyüme gidiyorum köyümü özledim
Ben köyümün nesine geldimmm, meleşir kuzular sesine geldimm

bir türkiyeye havasi alip döndüm carsamba günü - cok iyi geldi
Ben de gördüm ben dee! Deniz, kum, müziiikk Kız ne geziyon hakkaten, 2. Türkiye seyahati mi oldu bu yaz?

Corona biter, Euro tekrar 4-5 e dönerse ben de gezicem ama biraz yaşş gibii

caktirma

her seferinde test yapip dönüyorum, korkuyorda degilim dönemezsem isimden olursam diye
Ay Allah korusan canım yaa. Avrupalılar zıbıttı iyice...baksana shengen vizesi almak bize imkansız. Kapılar kapandı falan bişeyi bahane ederler, sıkıntı olur sonra. Bu kadar gezme yeter bu sezon, artık bi dahaki bahara plan yap inşallah

bidahaki bahari görürmüyüz ki bu coronadan belki yine heryer kapanir.
otelde full rus vardi kimse mesafe falan tinlamiyor valla - gerildim resmen. tabi kendi ülkelerine dönerken onlardan kimse test falan istemiyor ondan rahatlar

YAĞmurlar neden gelsin samsonnum:/ ortalık serinlesin diye mi?
Yaaa benim eşim bu ay sonuna kadar evde, o da bi hayli iş yapıyor ama organize değiliz bir de kızları alıp bir iki saat bana müsade etse, ben bütün işi halledicem..yerleşemedik bile eve hala:/ adam çocuk bakmaktan imtina ettiği için mutfağa kaçıyor sürekli, bize 10 çeşit yemek yapıyor günde
Büyük kreşe alılırsa bi umut, evi düzene sokarım diyorum ama..bakalım

canısı benı nerde bıraktıysan hala aynı yerdeyım kostur kostur hergun temızlık evın ıcınde hep bır kosusturmaca
demın dustan cıktım kısısel bakımımı yaptım lazer epılasyon , sac maskesı cılt maskesı manıkur pedıkur , vucut masajı ve yag bakımı vs... kendımı sımarttım
7 ay sonra ılk kez yarın dısarı cıkıcam ahsenle bırlıkte oda nereye ofıse ne buyuk degısıklık degıl mı aksam ustu ofıse gıdıp orda kedımız var onu sevıp mıncıklayıp yıcem sonra da 1 saat kadar yuruyus yolunda yuruyus yaparım tabıkı maskeyı hıc cıkarmadan ordan eve gecerım

kedımızı 1 aylıkken sahıplenmıstık gecen gun kactı gıttı daha 3 bucuk aylık... 2 gun gelmedı erhan eve gelmedı sabahladı ofıste belkı gelır dıye o kadar uzulduk kı uzuntuden vucudumda sıvılce gıbı bırsey doktum ucuk cıkardım ya araba carptıysa ya ölduyse dıye aklım cıktı

meger bızım esseekk bayagı uzak bır yerde tostcu varmıs oralarda gezıyormus perperısan bellıkı 2 gundur ac
ofısımızın yanında bır ofıs var komsu ... o gormus tutmus almıs getırmıs sagolsun ... yemek verdı erhan kıtlıktan cıkmıs gıbı mama yemıs yavrum erhanın kolunda uyuyor saatlerdır kıpırdayamıyorum uyanır dıye dıyor korkudan gozumuzun onunden ayıramıyoruz sımdı pazar da nobet tutalım dedık gezmeye cıksın havalansın bıraz basında bekleyelım yıne kacmasın zilli

boyle yanı bızde

Ah yavrummm ne de tatlı, akıllıymış
Ben de bugün çıldırmış gibi temizlik yaptım. Eşim normalde hergün evde, bugün çok uzağa toplantıya gitti sabah erkenden..küçüğü sırtıma taktım, büyüğe de iş verdim, yanımda takıldı. Apartmanın çamaşırhanesini bile yıkadım Normalde eşim ben yaparım diye her işe atlıyor benden önce, çocuklardan kaçmak için. Eşi olmayan 100 çorabın eşi çamaşırhaneden çıktı ben maske olayına falan giremiyorum yaaa:/ yatarken kuşburnu yağı sürebilirsem yüzüme canıma minnet
Kedicik çok tatlıymış
7 aydır ciddi ciddi hiç çıkmadın mı bu arada sen

S Skinkeyrlover hoşgeldin
Sen yenisin galiba
Sen kimsin, kimlerdensin

Ben Mohsenn Namjoo gillerin Nobaharisiyim
Şaka şaka:) nickname im bir şarkı adı, onu yazdım
Ben iki çocuk anası, bir derbederim
Çok tatlısınız ve çok zevklisiniz şarkıyı çok beğendim.Sizin nickname şakanız gibi ben de Winston Smith'im demiyeyim.Çünkü:Olmak istemezdim ya da şimdiki dünyanın çok da bir farkı yok 1984 romanından hepimiz birer Winston'ız belki de.Aşkolsun derbeder haliniz buysa.Kimsin deyince kendimi nasıl tanımlarım diye düşündüm biraz ne desem diye.Üniversite sınavı dönemi 49 kilodan 67ye çıktığım bir dönem olmuştu ondan sonra sağlıklı beslenmeye merak saldım ben de buraya da yolum öyle düştü.Okumayı,bisiklet sürmeyi,sevdiğim insanlarla sohbet etmeyi,cilt bakımını seven bir kişiyim diyebilirim sanırım.Hoş buldum.

100 corap mıııı
aman allahım

yok canım hııııcc cıkmadım
maskeyı ıhmal etme canım ya aman dıkkat et colugun cocugun var allah korusun

Çok teşekkür ederim öncelikle
Süpper süpper Nisacım ve topic i çok iyi bir rehber bu konuda çok güzel bir yere gelmişsin
1984’ü okumuştum ama ismi unutmuştum. Dünya pek iyi bir yere gitmiyor ne yazık ki

100 corap mıııı
aman allahım

yok canım hııııcc cıkmadım
maskeyı ıhmal etme canım ya aman dıkkat et colugun cocugun var allah korusun
Mübalağa yaptım rakamda ama çok vardı walla
Bizim burda mesafe sıkıntısı yok Nisam, Almanlar zaten hep sosyal mesafeliler kendiliğinden..korona öncesinde de adamlara 10 metre(mübalağa:gerçeği 2 m) den fazla yaklaşamıyordun. Evimiz müstakil sayılır, arka kapıdan(bahçe) girip çıkıyoruz hep. İnşallah koronaya bulaşmadan atlatırız şu süreci hepimiz

Evet,gerçekten Nisa hanım müthiş.Hem çok şey öğrendim ve önemlisi uygulanabilir şeyler olması sanırım.Konudaki herkes öyle aslında.Hepiniz çok tatlısınız.Dünyanın durumu karışık doğru ama güzel şeyler de oluyor,olacaktır diye motive ediyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…