Sağlıklı beslenirken;

Valla bana yetmiyor bunlar nisam bi de benim gözüm hakkaten aç, tabağı dolu dolu görmeyince aç kalacağım korkusu sarar beni geçen işyerinde bi arkadaş sen niye az yemek görünce bu kadar stres oluyon ya dedi bana

Ben sabahları 1 ufak kase yeşil zeytin (bitti gerçi ), 1 iri domates, 2-3 salatalık, 2-3 biber, olursa peynir ama şart değil bana, bir veya iki de yumurta (bu şart ) yiyorum. Üşenmezsem ceviz de kırıyorum. Birkaç saat götürüyor işte beni :))

Tabii ki.Karataya uygun olcak di mi
saglıklı beslenmeye dair ne varsa olur
benım beslenme seklım karatay+if karısımı bırsey yanı karatayın beslenmesını benımsedım ve sadece 2 ögün yıyorum
ama burda kendıne gore beslenme seklı olusturan bırsuru arkadasımız var herkes faydalansın ısterım o yuzden saglıklı olsun da ne olursa olsun dıyorum :)

Salatalık domatesi tepeleme dolduruyorum bi de
ben sabah yerken aksamı da dusunuyorum
yedıgım taze fasulye 400 gr dı
ıcınde 2 domates rendesı 2 yemek salca 1 kuru sogan 3 dıs sarımsak bol baharat ve 2 yemek kasıgı zeytınyagı var
aksam sebze yıyeceksem sabah sebzeyı daha az tutuyorum yoksa ıcımden dısımdam sebze tohumları fışkıracak yakında

yoksa bılırsın benım tabaklar dolusunca semız otu salatalarım nohut salatalarım zeytın pıyazlarım olur sabahları normalde

sende ye valla dolu dolu sebzenı ıyı yapıyorsun afıyet sıfa olsun oh :) yıyenden zarar gelmez

tarifte soya sos var ama domates sos daha güzel yakışır.Şöyle: zeytinyağında kabak,soğan sarımsak soteleniyor sonra domates sos karabiber eklenip biraz daha soteleniyor.Alınca susam karıştırılıyor yeşil zeytin de yakışabilir yine haşlanmış baklagil de olur nohut,mercimek vs ve üstüne yoğurt

sabah
mantarlı omlet
3 dılım peynır
7 zeytın
yarım domates
1 salatalık
1 bıber
yedım

oglen fıltre kahve yanında 7 badem

aksam da tavuk baget haslarım
boool yesıllıklı salata yaparım
tavuk salata cacık yerım
4 bud yerım ben affetmem
salatayıda öküzdoyuran boyutda yaptıgımı bılıyorsunuz zaten

Çok sevindim canım ya!! maşallah sana, tat koku da geri geldi mi? Daha ne kadar karatinada kalacaksın net bişey var mı?
Tat koku da birkaç gündür geldi samsonum, şu anda şükür hiçbir şeyim yok. Karantina bu haftasonu bitiyor ama ben kendim bir hafta daha izin kullanacağım tedbir olsun diye. tekrar bir test yapmayabilirler çünkü

Canım samsonncum
Burda da çok yaygınmış korona..bizim pek çevremiz olmadığı için öyle duyuyoruz. Büyük kuzum kreşe başladı dün, onun oryantasyonuyla meşgulüm. Ev işi: hiç bitmiyor o kadar yoruluyorum ki, gece yatarken bile bişeyler yiyorum ama kilo alamıyorum:/

Sen nasılsın? Ne var ne yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…