Ay leslie de ayrı severim hele bi 15 dk lık fast i bar çok eglenceli 2 sefer yapiyordum evdeyken anlamıyordum ne zaman yaptim bitti bi canım çekmiyor değilLeslie hiç sevmiyorumama pilates tam benlik
benım asla oturmamam uzanmamam lazım benı ayakta tutmalılar popom yer gorsun dırekt yatış moodbenzetmeye bak yaaolsun olsun sevdiysen ondan devam et ben sevmedigim halde kendimi leslieye zorladım bir ara nasıl nefret ettiysem şimdi onunden geçmiyorum
Pilates demek zaten incelmek demek bide tabi dirençli oluyorsum yorulmak yok sıkılaşiyorsun ben çok seviyorum yazaten ben nisaya foto atmıştım sadece bacak kismim kaldı ,verilecek öyle kilomda pek yok, pilates yapayım akşamları serinde
ay keske ben yatsam bırı bacagımı tutup şöyle şöyle yapsa kendı kendıne olsa pilatesPilates demek zaten incelmek demek bide tabi dirençli oluyorsum yorulmak yok sıkılaşiyorsun ben çok seviyorum ya
bak 15dk yapabilirim onda sorun olmazAy leslie de ayrı severim hele bi 15 dk lık fast i bar çok eglenceli 2 sefer yapiyordum evdeyken anlamıyordum ne zaman yaptim bitti bi canım çekmiyor değil
bende 2,5kg bielk ağırlığı var onu takip yapıyordum ama şimdi birden ağır gelir 1kg ile başlayayım ben de yapicemmm yaa özendimPilates demek zaten incelmek demek bide tabi dirençli oluyorsum yorulmak yok sıkılaşiyorsun ben çok seviyorum ya
12 de gidiyorum 1 e 10 kala falan bitiyor 50 dk gibi süruyor bazen bi saat ısınmayada bağlı tabikaç dk senin pilates bibi
ben haftada 5 gün 30dk yapsam yeterli olur heralde dimi bir bilene sorayım
Valla totom çıkıyor yaparken üst üste hareketleri yapıyoruz biz artık sürekli giden kişiler olduğumuzdan hareket bittiginde kas ağrısı acayip oluyoray keske ben yatsam bırı bacagımı tutup şöyle şöyle yapsa kendı kendıne olsa pilates
cok rahat ve rahatlatıcı gorunuyor ama ıste o bacagı kaldırmak mesele
biraz daha arttirayim ben süreyi o zaman12 de gidiyorum 1 e 10 kala falan bitiyor 50 dk gibi süruyor bazen bi saat ısınmayada bağlı tabi
Wauwww kizim çok fena iyi olmuşsun.
Olmuşum dimiWauwww kizim çok fena iyi olmuşsun.
Sok geçirdim
Olmusum ne demek la.Olmuşum dimi
Ne bileyim. Burdan 1.10 gözüküyo@__BADE__ @vivelamour burda var fotolarımhangi sayfadaydı acaba
nemesis 183 lük boyunla bana hava atmaz mısın bende 168 69 um bi kerem
Dur buyutecimi alayim geliyorumgit la burdan
Sağol canım kiskananlar çatlasın mesela nemesisBibi yawrem inan çok degismissin.
Çok hoşuma gitti.
Baya baya vermişsin.
Azmin için takdir ettim çok.
Her şey gibi sporun da oturarak hatta mümkünse yatarak yapılanı makbuldür.platesde yere yatıyorlar yayattıgım zaman dırekt yatıyorum ben kolumun ustune dırekt yatıyorum spor yalan oluyor
kedılerın kendını bır anda yere atışı gıbıyım
yatana kadar sarfettiğim spor sayılır mıHer şey gibi sporun da oturarak hatta mümkünse yatarak yapılanı makbuldür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?