Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
60 gıbı duruyorssssuuunnnnYa dimi bi sayfa 20 mesaj oldu oku oku bitmiyor sıkılıyorum evet erimişsin diyor görenler ama çok da kilo kaybetmiyorum artık 68 civarıyım ama spor işte![]()
daha da zayıflamış ve güzelleşmişsinGene de iki yakınlarda çektiğim foto attırayım![]()
Ay bide 2 sene de anca indim düşün bi bakıyorum ameliyat olanlar 6 ayda veriyor bütün kilolarısen hep amelıyat oldum kılo verdım dıyorsun bence kendıne haksızlık edıyorsun
amelıyat olan amelıyata ragmen daha az kılo verıp tum hayatını tehlıkete atacak sekılde kısa surede eskı alıskanlıklarına donup yıne cok kılo alan cok fazla ınsan var
senın insulın ıle ılgılı bır sorunmus bellıkı ve amelıyatda ona ıyı gelmıs
baya bayagı bayagı bıldıgın tekbılı bırden tum ıradenle kılo verdın kızım ne amelıyatla kılo verdımıemegını hıc etme
tebrik ederim cidden azminiiAy bide 2 sene de anca indim düşün bi bakıyorum ameliyat olanlar 6 ayda veriyor bütün kilolarıhala dikkat ediyorum katı sıvı kesinlikle karıştırmıyorum gazlı birşey icmiyorum midem büyümesin diye soda bile :) sporu zaten biliyorsun kışa daha bi üstüne düşücen az kas yapmam lazım
![]()
helal olsun sanaAy bide 2 sene de anca indim düşün bi bakıyorum ameliyat olanlar 6 ayda veriyor bütün kilolarıhala dikkat ediyorum katı sıvı kesinlikle karıştırmıyorum gazlı birşey icmiyorum midem büyümesin diye soda bile :) sporu zaten biliyorsun kışa daha bi üstüne düşücen az kas yapmam lazım
![]()
atom karınca gıbı valla sureklı salondatebrik ederim cidden azminii
hangi sporları yapıyorsun![]()
ben de baslicamhelal olsun sana
sende saglıklı yasama gectın ve daha guzelı sporu da ekledın cok cok guzel goruyorum storylerını ben hep kanepe koltuk bır saga don bır sola sporu yaparkensen hep pilates style
atom karınca gıbı valla sureklı salonda![]()
Pilates düzenli hafta da 3 gün bi aksilik olmazsa 2 gunde ağırlık calısıyordum ama bu covidden sonra onu yapmadim daha inş. Onuda düzene sokucam tekrartebrik ederim cidden azminii
hangi sporları yapıyorsun![]()
pilates salonda aletli mi yapıyorsunPilates düzenli hafta da 3 gün bi aksilik olmazsa 2 gunde ağırlık calısıyordum ama bu covidden sonra onu yapmadim daha inş. Onuda düzene sokucam tekrar![]()
Ay 2 ay evde bezdim yahelal olsun sana
sende saglıklı yasama gectın ve daha guzelı sporu da ekledın cok cok guzel goruyorum storylerını ben hep kanepe koltuk bır saga don bır sola sporu yaparkensen hep pilates style
atom karınca gıbı valla sureklı salonda![]()
valla bibi sayesınde sanırım ben 1 haftadır leslie yapıyorumben de baslicamçok motive oldum bibinin resimleri görünce
![]()
Yok canım düZ pilates hoca eşliğinde aletlide var da hem ayrı bir ücreti var hem şu anda gerek duymuyorum salonda aletlerle ağırlık çalısması yapıyordum kol bacak işte Allah ne verdiysepilates salonda aletli mi yapıyorsun
bende bilek ağırlığı var onları takip yapayım ben de![]()
Leslie hiç sevmiyorumvalla bibi sayesınde sanırım ben 1 haftadır leslie yapıyorum![]()
![]()
sureklı hareket eden bibi yan gelıp yatan ben en son eh be dedım kalktım leslie yaptım ınsan gore gore gaza gelıyor herekete gecıyor gercekten tesvık edıyor
bırde yuruyusde yapıyor sadece salona baglı da kalmıyor hep hareket halınde
bibi ne var ne yok her bı gordugumu anlattım kusuruma bakma amagercekten tesvık edıyorsun napım
![]()
goruyorum canım saglıklı sosyal mesafelı enerık hareketlı super gıdıyorsunAy 2 ay evde bezdim yabide sahil gezmelerimiz var görüyorsundur oda çok iyi geliyor bana sabahlara kadar oturuyoruz denize karşı
cumartesi klasiğimiz oldu resmem
bir ara ölçülerini de paylaş bizle bibiYok canım düZ pilates hoca eşliğinde aletlide var da hem ayrı bir ücreti var hem şu anda gerek duymuyorum salonda aletlerle ağırlık çalısması yapıyordum kol bacak işte Allah ne verdiyse![]()
platesde yere yatıyorlar yaLeslie hiç sevmiyorumama pilates tam benlik
![]()
Anlat anlat sevinirim anca valla öyle olabildiğince aktif olmaya özen gosteriyorum bu sıcaklar olmasa bu kadar otobuse binmiyorum bile en son bi karantinadan önce bi yürûmüsüm iZmiri sahil boyu diyeyim sen anla hasta oldumvalla bibi sayesınde sanırım ben 1 haftadır leslie yapıyorum![]()
![]()
sureklı hareket eden bibi yan gelıp yatan ben en son eh be dedım kalktım leslie yaptım ınsan gore gore gaza gelıyor herekete gecıyor gercekten tesvık edıyor
bırde yuruyusde yapıyor sadece salona baglı da kalmıyor hep hareket halınde
bibi ne var ne yok her bı gordugumu anlattım kusuruma bakma amagercekten tesvık edıyorsun napım
![]()
benzetmeye bak yaaplatesde yere yatıyorlar yayattıgım zaman dırekt yatıyorum ben kolumun ustune dırekt yatıyorum spor yalan oluyor
kedılerın kendını bır anda yere atışı gıbıyım![]()