• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Nisam basen nereden ölçülür yaw, internette gösterilen yerin daha aşağısından ölçüyorum ben çünkü aşağısı daha geniş benim. Nette tarif edilen kısım belin yaklaşık bir karış aşağısı, ben 4 parmak daha aşağıdan ölçüyorum yaklaşık

Nisam basen nereden ölçülür yaw, internette gösterilen yerin daha aşağısından ölçüyorum ben çünkü aşağısı daha geniş benim. Nette tarif edilen kısım belin yaklaşık bir karış aşağısı, ben 4 parmak daha aşağıdan ölçüyorum yaklaşık
ust bacak ölçün kac miho onu da ölçüver be :D

Kızlarr okuya okuya geldim, herkese gelen 3 kg bildirim için şimdiden kusura bakmayın :))

Ölçülerden konuşmuşsunuz kızlar benim basen asla incelmiyor, yıllardır düz 100 cm :KK53: yani 99-101 falan oluyor ama aşağısına inmiyor, annem ve halalarımdan bana miras :olamaz: mesela üst bacağım da ölçünce kalın çıkar basenden dolayı, allahtan diz kapağına doğru inceliyor da kütük gibi durmuyorum :) ama 36 beden rahat giyiyorum 100 cmle giyemem gibi geliyor halbuki :)) göğüs 85 bel 65, buradan gözünüzde canlandırabilirsiniz koca popomu :KK70:

Nisam bir de tavuklu çorba tarifi vermişsin harika bişey gibi hissediyorum yarın deneyeceğim muhakkak.

Elti olayı geçmiş ama gitmemekle iyi etmişsin, bu dönemde alınanlar kırılanlar illa ki olacaktır bu tepkileri göze almak gerek. Şahsen iş dolayısıyla eve kapanmam mümkün değil ama zaruri işler dışında ben de sokakları işgal etmemeliyiz fikrindeyim senin gibi. Sadece haftada 3-4 yürüyüşe çıkıyorum onda da tenha parkurda yürüyorum.
canım sen basenı yanlıs olcuyorsun yanı senın basen 100 se benım 250 olmam gerek :KK70: çitlembik gibi kızsın aslaaaa 100 basen yok senın mumkun degıl 92 desen anlarım belkı olabılır ama 100 asla

havalar bıraz serınlesın ahsenle sabahları cok erken saatde cıkıp evın cevresınde yuruyus yolunda bır tur atıp eve gecıcem cunku ahsen artık cok uzuluyor elıyle koluyla mımıklerıyle konusmasını gormen lazım kıyamıyorum artık ona ne sabırlı evladım varmıs vallahı benden olgun ben olsam agzımdan tukuruk saça saça aglardım yeter 6 ay oldu dıye :KK70:

denedıkten sonra yorumunu yaz corbanın canım :)
unnamed.jpg bak canısı 3 no varya yerı tam orası basenın

canım sen basenı yanlıs olcuyorsun yanı senın basen 100 se benım 250 olmam gerek :KK70: çitlembik gibi kızsın aslaaaa 100 basen yok senın mumkun degıl 92 desen anlarım belkı olabılır ama 100 asla

havalar bıraz serınlesın ahsenle sabahları cok erken saatde cıkıp evın cevresınde yuruyus yolunda bır tur atıp eve gecıcem cunku ahsen artık cok uzuluyor elıyle koluyla mımıklerıyle konusmasını gormen lazım kıyamıyorum artık ona ne sabırlı evladım varmıs vallahı benden olgun ben olsam agzımdan tukuruk saça saça aglardım yeter 6 ay oldu dıye :KK70:

Eki Görüntüle 2676791 bak canısı 3 no varya yerı tam orası basenın
ama basen en geniş yer, diğer yerlere basene göre daha az çıkıyor hep bende zaten

Eki Görüntüle 2676791 bak canısı 3 no varya yerı tam orası basenın
Yanlış ölçüyorumdur belki de nisam zaten fazla anlamam ölçü almaktan, çünkü 36 bedene rahat giriyorum çoğu markada kilo da çok yok benim, demek ki ölçülerin normali bu diyordum :)) atayım size resimleri kızlar bi bakın biraz eski bu resimler ama yine aynı ölçülerdeyim, tlfda pek foto yok

kızlar sıze bırsey anlatıcam

3 gun once eltım aradı
dedıkı kayınbabaya zıyarete gıdelım mı 2 saat uzaklıkta kendısı ... aylardır gorusmuyoruz bır arada vakıt gecırırız dedı
eltım bankacı kaynım malı musavır ve 10 yasında cocukları var cocuk sureklı dısarda cocuklarla sokakta oynuyor hepsı aktıf ınsan ıcındeler yanı oyle soyleyeyım hatta 2 hafta once kardesının dugunu vardı dugunden sonra gelin gorme adı altında evde toplanmada yaptılar dusunun...

bende bakarız dedım erhana soyledım erhan dedıkı ben kımseyle gorusmuyorum sen kımseyle gorusmuyorsun onlar herkesle işlerı geregı de iç içe ve bızım apartmanda coronavıruslu aıleler var
bunun dedı sakası yok evet ozledık gorussek ıyı olur ama su zamanda degıl ben iş yerınde yatmayı eve gelıp sızı rıske atmamayı dusunurken evde kalabalık olamayız bırımız hasta olsak ölümden beter cunku yalnızız hasta olursan cocuguna kım bakacak ben ıse nasıl gıdıcem bız perısan oluruz o yuzden uygun degıl dedı
bende hak verdım

zaten bugun 2 kısı gorevlıler geldı kronık hastalık var mı falan genel bılgı aldılar harıta cıkarıyorlarmıs sanırım bırde apartmanda coronavıruslu kadın var eşi işe gıdıp gelmıs apartmandakılerle gorusmus ondan sanırım tedbır amaclı .

eltım bugun aradı gelıyor musunuz dıye
dedım gelemıyoruz bu bu sebeplerle
bıraz kırıldı
zaten cıkmıyordunuz cıkmamaya devam edın o zaman sızınle ne alakası var sız hasta degılsınız kı zaten kımseyle gorusmuyorsunuz dedı
bız gorusmuyoruz ama kendılerı gorusuyor :KK43: bırde erhana bulasıp bulasmadıgını bız bılemeyız kı ne kadar dıkkat etsede

evet bende ısterım cocugum kuzenıyle vakıt gecırsın yengesını amcasını dedesını gorsun bır ınsan yuzu gorelım bende cok ısterım sohbet etmeyı ama bu durum sakaya gelmez kı

kırdım galıba eltımı :KK43:

sızce yanlıs mı yaptım ?
Tabi ki hayır, asıl onun düşünüp biz bu kadar aktifiz, kayinbabayi riske atmayalım demesi lazım.
Bi de gelmis laf sokuyor. Ayrıca eşin çok haklı. Kim gelip bakacak size Allah korusun bulaşsa. Aylardır bu kadar özen, evden çıkmama boşa mıydi?

Back