kızlar sıze bırsey anlatıcam
3 gun once eltım aradı
dedıkı kayınbabaya zıyarete gıdelım mı 2 saat uzaklıkta kendısı ... aylardır gorusmuyoruz bır arada vakıt gecırırız dedı
eltım bankacı kaynım malı musavır ve 10 yasında cocukları var cocuk sureklı dısarda cocuklarla sokakta oynuyor hepsı aktıf ınsan ıcındeler yanı oyle soyleyeyım hatta 2 hafta once kardesının dugunu vardı dugunden sonra gelin gorme adı altında evde toplanmada yaptılar dusunun...
bende bakarız dedım erhana soyledım erhan dedıkı ben kımseyle gorusmuyorum sen kımseyle gorusmuyorsun onlar herkesle işlerı geregı de iç içe ve bızım apartmanda coronavıruslu aıleler var
bunun dedı sakası yok evet ozledık gorussek ıyı olur ama su zamanda degıl ben iş yerınde yatmayı eve gelıp sızı rıske atmamayı dusunurken evde kalabalık olamayız bırımız hasta olsak ölümden beter cunku yalnızız hasta olursan cocuguna kım bakacak ben ıse nasıl gıdıcem bız perısan oluruz o yuzden uygun degıl dedı
bende hak verdım
zaten bugun 2 kısı gorevlıler geldı kronık hastalık var mı falan genel bılgı aldılar harıta cıkarıyorlarmıs sanırım bırde apartmanda coronavıruslu kadın var eşi işe gıdıp gelmıs apartmandakılerle gorusmus ondan sanırım tedbır amaclı .
eltım bugun aradı gelıyor musunuz dıye
dedım gelemıyoruz bu bu sebeplerle
bıraz kırıldı
zaten cıkmıyordunuz cıkmamaya devam edın o zaman dedı
evet bende ısterım cocugum kuzenıyle vakıt gecırsın yengesını amcasını dedesını gorsun bır ınsan yuzu gorelım bende cok ısterım sohbet etmeyı ama bu durum sakaya gelmez kı
kırdım galıba eltımı
sızde yanlıs mı yaptım ?