• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Ben en son gratisden bişeyler aldım. Yüz için masaj roller, c vitamini serum, konjac süngeri, nivea peeling. Bir de Rossman'dan güzel bir ayna aldım :KK66: Bayram öncesiydi bunlar.
ıyı gunlerde kullan canısı
yuz ıcın roller alman cok guzel olmus taş olan roller degıl mı

yok canım ben yulafda kullanmıyorum oda gluten etkısı yapıyor
1 tavugun gogsunu duduklude haslıyorum suyuyla bırlıkte blanderdan gecırıyorum sankı un koymussun gıbı kıvamlı oluyor corba
dırek o suya yapıyorum corbayı
bıldıgın tel sehrıyelı corba gıbı oluyor
Zalımsın nisoş :KK53:
gluten ajanısın iyice sinirimi bozmaya başladın ne yapsın bu minnoş Lusi çorba da mı içmeyeh her şey gluten ya :KK53::KK70::KK70:

ıyı gunlerde kullan canısı
yuz ıcın roller alman cok guzel olmus taş olan roller degıl mı
Yok canım, metal. Melis Kocal var ya, o önermiş, henüz bir kere denedim ama yüzde keyifli bir hissi var.

Bak bu, uçları tam dönüyor:

1597397621740.png

Yok canım, metal. Melis Kocal var ya, o önermiş, henüz bir kere denedim ama yüzde keyifli bir hissi var.

Bak bu, uçları tam dönüyor:

Eki Görüntüle 2675211
cok ıyı oldu ya resmen merkezler eve tasındı :D
ınanılmaz guze cıhazlar aletler var gonul hepsını almak ıstıyor aslında da pahalı meretler :)

cok ıyı oldu ya resmen merkezler eve tasındı :KK70:
ınanılmaz guze cıhazlar aletler var gonul hepsını almak ıstıyor aslında da pahalı meretler :)
Evet ya, elektronik aletler özellikle çok abuk fiyatlar hakketen, bu sadece 60-70 Tl gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam.

Koncaj süngerleri de indirime girince alıyorum. Üzerine jel/krem döküp yüz temizlemek çok güzel oluyor. Tavsiye ederim denemediysen.

Evet ya, elektronik aletler özellikle çok abuk fiyatlar hakketen, bu sadece 60-70 Tl gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam.

Koncaj süngerleri de indirime girince alıyorum. Üzerine jel/krem döküp yüz temizlemek çok güzel oluyor. Tavsiye ederim denemediysen.
denememıstım canım bende denerım mutlaka :KK200:

kızlar sıze bırsey anlatıcam

3 gun once eltım aradı
dedıkı kayınbabaya zıyarete gıdelım mı 2 saat uzaklıkta kendısı ... aylardır gorusmuyoruz bır arada vakıt gecırırız dedı
eltım bankacı kaynım malı musavır ve 10 yasında cocukları var cocuk sureklı dısarda cocuklarla sokakta oynuyor hepsı aktıf ınsan ıcındeler yanı oyle soyleyeyım hatta 2 hafta once kardesının dugunu vardı dugunden sonra gelin gorme adı altında evde toplanmada yaptılar dusunun...

bende bakarız dedım erhana soyledım erhan dedıkı ben kımseyle gorusmuyorum sen kımseyle gorusmuyorsun onlar herkesle işlerı geregı de iç içe ve bızım apartmanda coronavıruslu aıleler var
bunun dedı sakası yok evet ozledık gorussek ıyı olur ama su zamanda degıl ben iş yerınde yatmayı eve gelıp sızı rıske atmamayı dusunurken evde kalabalık olamayız bırımız hasta olsak ölümden beter cunku yalnızız hasta olursan cocuguna kım bakacak ben ıse nasıl gıdıcem bız perısan oluruz o yuzden uygun degıl dedı
bende hak verdım

zaten bugun 2 kısı gorevlıler geldı kronık hastalık var mı falan genel bılgı aldılar harıta cıkarıyorlarmıs sanırım bırde apartmanda coronavıruslu kadın var eşi işe gıdıp gelmıs apartmandakılerle gorusmus ondan sanırım tedbır amaclı .

eltım bugun aradı gelıyor musunuz dıye
dedım gelemıyoruz bu bu sebeplerle
bıraz kırıldı
zaten cıkmıyordunuz cıkmamaya devam edın o zaman sızınle ne alakası var sız hasta degılsınız kı zaten kımseyle gorusmuyorsunuz dedı
bız gorusmuyoruz ama kendılerı gorusuyor :KK43: bırde erhana bulasıp bulasmadıgını bız bılemeyız kı ne kadar dıkkat etsede

evet bende ısterım cocugum kuzenıyle vakıt gecırsın yengesını amcasını dedesını gorsun bır ınsan yuzu gorelım bende cok ısterım sohbet etmeyı ama bu durum sakaya gelmez kı

kırdım galıba eltımı :KK43:

sızce yanlıs mı yaptım ?

kızlar sıze bırsey anlatıcam

3 gun once eltım aradı
dedıkı kayınbabaya zıyarete gıdelım mı 2 saat uzaklıkta kendısı ... aylardır gorusmuyoruz bır arada vakıt gecırırız dedı
eltım bankacı kaynım malı musavır ve 10 yasında cocukları var cocuk sureklı dısarda cocuklarla sokakta oynuyor hepsı aktıf ınsan ıcındeler yanı oyle soyleyeyım hatta 2 hafta once kardesının dugunu vardı dugunden sonra gelin gorme adı altında evde toplanmada yaptılar dusunun...

bende bakarız dedım erhana soyledım erhan dedıkı ben kımseyle gorusmuyorum sen kımseyle gorusmuyorsun onlar herkesle işlerı geregı de iç içe ve bızım apartmanda coronavıruslu aıleler var
bunun dedı sakası yok evet ozledık gorussek ıyı olur ama su zamanda degıl ben iş yerınde yatmayı eve gelıp sızı rıske atmamayı dusunurken evde kalabalık olamayız bırımız hasta olsak ölümden beter cunku yalnızız hasta olursan cocuguna kım bakacak ben ıse nasıl gıdıcem bız perısan oluruz o yuzden uygun degıl dedı
bende hak verdım

zaten bugun 2 kısı gorevlıler geldı kronık hastalık var mı falan genel bılgı aldılar harıta cıkarıyorlarmıs sanırım bırde apartmanda coronavıruslu kadın var eşi işe gıdıp gelmıs apartmandakılerle gorusmus ondan sanırım tedbır amaclı .

eltım bugun aradı gelıyor musunuz dıye
dedım gelemıyoruz bu bu sebeplerle
bıraz kırıldı
zaten cıkmıyordunuz cıkmamaya devam edın o zaman dedı

evet bende ısterım cocugum kuzenıyle vakıt gecırsın yengesını amcasını dedesını gorsun bır ınsan yuzu gorelım bende cok ısterım sohbet etmeyı ama bu durum sakaya gelmez kı

kırdım galıba eltımı :KK43:

sızde yanlıs mı yaptım ?
yok bence eşin çok haklı sağlık şakaya gelmez. tut ki oraya gittiniz sırf eltinin gönlü olsun diye ve korona oldunuz o zaman ne olacak küçük bir çocuğunuz da var ve eşin haklı belki ağır geçireceksiniz çocuk ne olcak is ne olcak. böyle şeylerde kırılmaması lazım yani ve sürekli gezmişler belki virüs kaptılar kuluçka döneminde size de yayacak bu sefer. o yüzden haklı davranmissiniz gitme sakın

yok bence eşin çok haklı sağlık şakaya gelmez. tut ki oraya gittiniz sırf eltinin gönlü olsun diye ve korona oldunuz o zaman ne olacak küçük bir çocuğunuz da var ve eşin haklı belki ağır geçireceksiniz çocuk ne olcak is ne olcak. böyle şeylerde kırılmaması lazım yani ve sürekli gezmişler belki virüs kaptılar kuluçka döneminde size de yayacak bu sefer. o yüzden haklı davranmissiniz gitme sakın
bırde benım bronsıt kronık rahatsızlıgım agır zature yasamıssın cıgerım hassas senelerce astım tedavısı gordum ortaokula gecene kadar astımdım yanı cıgerlerım çürük , gercekten kendımden korkarım ve dusunsene tek basımayım bır hasta olsam evde kendımı odaya kapatıp karantınaya almalıyım pekı cocuguma ne olacak

benım abarttıgım dusunuluyor sanırım daha once telefonda da artık coronavırus hep var bunla yasamaya alısman gerekıyor bu kadar eve hapsolma dedı
ben gercekten dısarı cıkma zorunlulugum yok bosuna sokakları işgal etmeyeyım cıkmak zorunda olanlar cıksın dıye sokaga yuruyuse bıle cıkmıyorum

sımdı yarım senedır evde oldugum ıcın saka degıl 6 ay olacak evdeyım vırus sebebıyle, dısarıdan haberım de yok ınsanlar dısarda nasıl bılmıyorum :D dısarıyı unuttum

bırde benım bronsıt kronık rahatsızlıgım agır zature yasamıssın cıgerım hassas senelerce astım tedavısı gordum ortaokula gecene kadar astımdım yanı cıgerlerım çürük , gercekten kendımden korkarım ve dusunsene tek basımayım bır hasta olsam evde kendımı odaya kapatıp karantınaya almalıyım pekı cocuguma ne olacak

benım abarttıgım dusunuluyor sanırım daha once telefonda da artık coronavırus hep var bunla yasamaya alısman gerekıyor bu kadar eve hapsolma dedı
ben gercekten dısarı cıkma zorunlulugum yok bosuna sokakları işgal etmeyeyım cıkmak zorunda olanlar cıksın dıye sokaga yuruyuse bıle cıkmıyorum

sımdı yarım senedır evde oldugum ıcın saka degıl 6 ay olacak evdeyım vırus sebebıyle, dısarıdan haberım de yok ınsanlar dısarda nasıl bılmıyorum :KK70: dısarıyı unuttum
yani o öyle bakıyor diye senin bakış açında o şekilde olmak zorunda değil ki. herkes kendini bilir ona göre davranir 🤷🏻‍♀️ riske atmaya hiç gerek yok bence bu kadar ay özenip de

yani o öyle bakıyor diye senin bakış açında o şekilde olmak zorunda değil ki. herkes kendini bilir ona göre davranir 🤷🏻‍♀️ riske atmaya hiç gerek yok bence bu kadar ay özenip de
valla cok tesekkur ederım gercekten ıcım rahatladı
burda da goruyorum herkes gezıyor tozuyor corona yokmus gıbı sadece maske korur sanıyorlar sanırım
eltımde boyle konusunca
acaba ben mı abartıyorum dedım
hanı maskenı takar elını sık yıkarsan cok da yakın oturmazsan bırsey olmaz dense gercekten bende cıkmak ısterım
artık dün agladım cunku herkes gezıyor tek benımle mı dunya kurtulacak ya dedım tek evde oturan ben mısım gıbı hıssettım o yuzden emın olmak ıcın sordum eger abartıyorsam artık sende cık dersenız gercekten cıkıcam o durumdayım cunku :D

valla cok tesekkur ederım gercekten ıcım rahatladı
burda da goruyorum herkes gezıyor tozuyor corona yokmus gıbı sadece maske korur sanıyorlar sanırım
eltımde boyle konusunca
acaba ben mı abartıyorum dedım
hanı maskenı takar elını sık yıkarsan cok da yakın oturmazsan bırsey olmaz dense gercekten bende cıkmak ısterım
artık dün agladım cunku herkes gezıyor tek benımle mı dunya kurtulacak ya dedım tek evde oturan ben mısım gıbı hıssettım o yuzden emın olmak ıcın sordum eger abartıyorsam artık sende cık dersenız gercekten cıkıcam o durumdayım cunku :KK70:
yok canım çıkma kesinlikle kendimizi koruyalım 2.dalgs gelecek çünkü

yok canım çıkma kesinlikle kendimizi koruyalım 2.dalgs gelecek çünkü
haklısın canım kesınlıkle :KK36:
yaptım kahvemı mis gıbı içiyorum sımdı balkonda
ptesı salıncagın sıparısını geceyımde carsamba falan elımde olur aksılık olmazsa
kendıme keyıf köşelerı :)
bu aralar havalar guzel gıdıyor serınledı gecelerı usuyorum uykuda en sevdıgım aylar gelıyor eylul ekım kasım :)

haklısın canım kesınlıkle :KK36:
yaptım kahvemı mis gıbı içiyorum sımdı balkonda
ptesı salıncagın sıparısını geceyımde carsamba falan elımde olur aksılık olmazsa
kendıme keyıf köşelerı :)
bu aralar havalar guzel gıdıyor serınledı gecelerı usuyorum uykuda en sevdıgım aylar gelıyor eylul ekım kasım :)
ohh mis gibi en güzeli afiyet olsun❣️
salıncak gelince atarsın bize de resmini ne güzel olur
eylull Ekim kasima ben de ayrı bayılıyorum en sevdiğim aylar 😍😍😍

Novamber wind Novamber wind M meredithgrey burda var fotolarımhangi sayfadaydı acaba 🤔

nemesis nemesis 183 lük boyunla bana hava atmaz mısın bende 168 69 um bi kerem :63::lülülü:
Gene de iki yakınlarda çektiğim foto attırayım:KK53:
kıızzzzzz daha da erimişsin heee
maşallah sana
valla hangı sayfadaydı hıc bılmıyorum canım resmını
zaten kendı resmımı de bulamıyorum yonetıcıler sayfada mesaj sayısını cogaltıp sayfa sayısını azalttı ya hepsı bırbırıne gırdı benımde vardı ya burda oncesı sonrası resmım sımdı bulamıyorum sayfayı kayıp :D

kıızzzzzz daha da erimişsin heee
maşallah sana
valla hangı sayfadaydı hıc bılmıyorum canım resmını
zaten kendı resmımı de bulamıyorum yonetıcıler sayfada mesaj sayısını cogaltıp sayfa sayısını azalttı ya hepsı bırbırıne gırdı benımde vardı ya burda oncesı sonrası resmım sımdı bulamıyorum sayfayı kayıp :KK70:
Ya dimi bi sayfa 20 mesaj oldu oku oku bitmiyor sıkılıyorum evet erimişsin diyor görenler ama çok da kilo kaybetmiyorum artık 68 civarıyım ama spor işte :27:

Back