• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

benzetmeye bak yaa :KK70: olsun olsun sevdiysen ondan devam et ben sevmedigim halde kendimi leslieye zorladım bir ara nasıl nefret ettiysem şimdi onunden geçmiyorum :KK70:
benım asla oturmamam uzanmamam lazım benı ayakta tutmalılar popom yer gorsun dırekt yatış mood :D

Pilates demek zaten incelmek demek bide tabi dirençli oluyorsum yorulmak yok sıkılaşiyorsun ben çok seviyorum ya
ay keske ben yatsam bırı bacagımı tutup şöyle şöyle yapsa kendı kendıne olsa pilates
cok rahat ve rahatlatıcı gorunuyor ama ıste o bacagı kaldırmak mesele :D

Ay leslie de ayrı severim hele bi 15 dk lık fast i bar çok eglenceli 2 sefer yapiyordum evdeyken anlamıyordum ne zaman yaptim bitti bi canım çekmiyor değil :KK53:
bak 15dk yapabilirim onda sorun olmaz :D
Pilates demek zaten incelmek demek bide tabi dirençli oluyorsum yorulmak yok sıkılaşiyorsun ben çok seviyorum ya
bende 2,5kg bielk ağırlığı var onu takip yapıyordum ama şimdi birden ağır gelir 1kg ile başlayayım ben de yapicemmm yaa özendim:D :D

ay keske ben yatsam bırı bacagımı tutup şöyle şöyle yapsa kendı kendıne olsa pilates
cok rahat ve rahatlatıcı gorunuyor ama ıste o bacagı kaldırmak mesele :KK70:
Valla totom çıkıyor yaparken üst üste hareketleri yapıyoruz biz artık sürekli giden kişiler olduğumuzdan hareket bittiginde kas ağrısı acayip oluyor 🤣

Kızlarr okuya okuya geldim, herkese gelen 3 kg bildirim için şimdiden kusura bakmayın :))

Ölçülerden konuşmuşsunuz kızlar benim basen asla incelmiyor, yıllardır düz 100 cm :KK53: yani 99-101 falan oluyor ama aşağısına inmiyor, annem ve halalarımdan bana miras :olamaz: mesela üst bacağım da ölçünce kalın çıkar basenden dolayı, allahtan diz kapağına doğru inceliyor da kütük gibi durmuyorum :) ama 36 beden rahat giyiyorum 100 cmle giyemem gibi geliyor halbuki :)) göğüs 85 bel 65, buradan gözünüzde canlandırabilirsiniz koca popomu :D

Nisam bir de tavuklu çorba tarifi vermişsin harika bişey gibi hissediyorum yarın deneyeceğim muhakkak.

Elti olayı geçmiş ama gitmemekle iyi etmişsin, bu dönemde alınanlar kırılanlar illa ki olacaktır bu tepkileri göze almak gerek. Şahsen iş dolayısıyla eve kapanmam mümkün değil ama zaruri işler dışında ben de sokakları işgal etmemeliyiz fikrindeyim senin gibi. Sadece haftada 3-4 yürüyüşe çıkıyorum onda da tenha parkurda yürüyorum.

Back