• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

benim kollar ikisi de 28 cikti :KK70:
he sende benım gıbı yapılısın masallah :D
ne vardı azcık cıtlembık gıbı olsaydık dımı :)
bak kızların kolları ayak bıleklerı bızlerınkınden daha zayıf
dıslayalım onları :D

bu arada aypare 1-2 cm fark az dıye dusunme
1 cm ıncelmek ıcın 3 kg yagdan vermek gerek :)
bunu unutma
2 cm 1 beden edıyor
yanı ben senın ıcın kotu ornegım sen hatları ınce olanlara sormalısın ben iriyim iri :)

he sende benım gıbı yapılısın masallah :KK70:
ne vardı azcık cıtlembık gıbı olsaydık dımı :)
bak kızların kolları ayak bıleklerı bızlerınkınden daha zayıf
dıslayalım onları :KK70:
bu arada aypare 1-2 cm fark az dıye dusunme
1 cm ıncelmek ıcın 3 kg yagdan vermek gerek :)
bunu unutma
2 cm 1 beden edıyor
yanı ben senın ıcın kotu ornegım sen hatları ınce olanlara sormalısın ben iriyim iri :)
kız ben senden iriyimdir be bakma sen bileğe bendeki omuz kimsede yok :D ve bunu kabul ediyorum uzun süre yüzdüm herkes diyo zaten sen yüzücü musun diye çok kez dendi bana yapilisin diye ama bence iyi bişey :) o yüzden biz senle aynı durumdayız bence bak sana foto attim :D

kız ben senden iriyimdir be bakma sen bileğe bendeki omuz kimsede yok :KK70: ve bunu kabul ediyorum uzun süre yüzdüm herkes diyo zaten sen yüzücü musun diye çok kez dendi bana yapilisin diye ama bence iyi bişey :) o yüzden biz senle aynı durumdayız bence bak sana foto attim :KK70:
hakikaten mi kız sana eski olculerimi de yazayım mi :KK70:
gordum canım attıgın resımlerı omuzların gercekten genıs cok sanslısın cok guzel duruyor evet vucut seklımız gercekten benzıyor ama benden daha ınce duruyorsun ve 1 cm ıncelmek ıcın 3 kg vermek gerektıgı konusunu zaten sen yasadın oncesı sonrası olculerın oncesı sonrası goruntun bellı ordan pay bıc 3 kg verıp ınsanlar terzıye kıyafet daraltmaya gıdıyor yanı senın benden 2 cm ınce olman aslında cıddı fark

gordum canım attıgın resımlerı omuzların gercekten genıs cok sanslısın cok guzel duruyor evet vucut seklımız gercekten benzıyor ama benden daha ınce duruyorsun ve 1 cm ıncelmek ıcın 3 kg vermek gerektıgı konusunu zaten sen yasadın oncesı sonrası olculerın oncesı sonrası goruntun bellı ordan pay bıc 3 kg verıp ınsanlar terzıye kıyafet daraltmaya gıdıyor yanı senın benden 2 cm ınce olman aslında cıddı fark
aynen bizim vücutlar benziyorrr :)) artık ben de kilo koruma evresine geçtim ya çok mutluyum :D bu halim bile bana yeter

Kızlar merhaba, bir kaç sayfayı okudum da ne kadar güzel paylaşımlar yapmışsınız. Bende sağlıklı yaşama başladım daha öncede birazcık fazlam vardı karatay sayesinde vermiştim yaklaşık 6 kilo kadar. Sonra bıraktım ve bir baktım ki 76 kiloyum tekrar başladım şuanda 69,3 kiloyum inşallah bende sizin gibi istediğim kiloya bu sefer bıkmadan yarım bırakmadan kavuşabilirim.

Kızlar merhaba, bir kaç sayfayı okudum da ne kadar güzel paylaşımlar yapmışsınız. Bende sağlıklı yaşama başladım daha öncede birazcık fazlam vardı karatay sayesinde vermiştim yaklaşık 6 kilo kadar. Sonra bıraktım ve bir baktım ki 76 kiloyum tekrar başladım şuanda 69,3 kiloyum inşallah bende sizin gibi istediğim kiloya bu sefer bıkmadan yarım bırakmadan kavuşabilirim.
saglıklı beslenmeyı benımseyınce kıloyu ver al olmuyor hep sabıt oluyor :) daha once kendınızı fazla mı kısıtladınız acaba ondan mı oldun acaba

saglıklı beslenmeyı benımseyınce kıloyu ver al olmuyor hep sabıt oluyor :) daha once kendınızı fazla mı kısıtladınız acaba ondan mı oldun acaba
Evet çünkü ne yaptıysam çikolatayı bırakamadım. Öyle sağlıklı atıştırmalarda yapmamıştım hiç. Bi çikolata, iki çikolata derken baktım çoktan vazgeçmişim. Ama kafamı değiştirdim artık. Azıcık tatlıdan bişey olmaz yok artık. Gerçekten vücuduma sağlıksız hiçbir şey sokmayacağım. Tek sıkıntım çalıştığım için 1de yemek yiyorum ve erken acıkıyorum. yani günde 2 öğün olmuyor. Ama artık akşamları salata yiyorum sadece.

Evet çünkü ne yaptıysam çikolatayı bırakamadım. Öyle sağlıklı atıştırmalarda yapmamıştım hiç. Bi çikolata, iki çikolata derken baktım çoktan vazgeçmişim. Ama kafamı değiştirdim artık. Azıcık tatlıdan bişey olmaz yok artık. Gerçekten vücuduma sağlıksız hiçbir şey sokmayacağım. Tek sıkıntım çalıştığım için 1de yemek yiyorum ve erken acıkıyorum. yani günde 2 öğün olmuyor. Ama artık akşamları salata yiyorum sadece.
sadece salataysa yanı gercekten sadece salataysa :) ondan bırseycık olmaz :)
aynen dogru dıyorsunuz vucuda o bazı gıdalar gırmeye devam ettıkce kurtulus olmuyor azaltmakta yetmıyor en azından neden kaynaklandıgını bılıyorsunuz sımdı hersey daha kolay olacak :)

kızlar balkonuma bu salıncaktan alayım dıyorum nasıl olur ? salincak-hamak__0568410651446661.jpg

Back