Sağlıklı beslenirken;

hıc gercek antep baklavası yedın mı
yedıgınde alerjı olmadıysan cıg fıstıga alerjın yok demektır cunku o taze boz fıstıktan yapılır baklavalık fıstık cıg ve en yogun yaglı olan cınsınden yapılır yanı
tabı yedıgın baklavada gordugun yesıl ınsallah gercekten fıstıktır bezelye falan degıldır dısarda satılan cogu baklava oyle cunku

Limonlu suyu birkaç aydır ben de içiyorum nisam sabahları, yarım litrelik bir bardağım var hatta sabahları içmezsem rahatsız hissediyorum artık :)) limon yoksa sirke koyuyorum biraz (kendi sirkemiz) aynı işlevi görüyordur inşallah

sirkenın yerı ayrı lımonun
ama ıkısıde cok faydalı
hatta bu sekılde yapman daha guzel donusumlu fayda saglıyorsun şifa olsun :)

yememem mi? nasıl canım çekti bak yine, zihnimde baklavalar, fıstıklar uçuşuyor şu an

Antepte kargoyla gönderim yapan hangi baklavacılar iyidir nisam? varsa yoksa imam çağdaşı biliyoruz biz ama genelde bi şehirde isim yapanlardan çok daha iyi mekanlar oluyor, konyada böyle en azından

Antepte kargoyla gönderim yapan hangi baklavacılar iyidir nisam? varsa yoksa imam çağdaşı biliyoruz biz ama genelde bi şehirde isim yapanlardan çok daha iyi mekanlar oluyor, konyada böyle en azından
aynen oyle canım imam cagdasın adı cıkmıs sadece ... ondan cok daha ıyılerı var mesela gulluoglu da meshurdur ama bana gore koçak hepsınden ıyısıdır

koçak baklavanın kargoyla gonderım yaptıgını bılıyorum ıstanbuldan arkadasım aldı ama oda su sorunu yasadı kuru baklava yolluyorlar yanında serbetı hazır sadece ısıtıp dokeceksın onu da kavanoza koyuyorlar
arkadasım dedıkı hersey hazır ıyı hos tek yapacagım sey ısıtıp dokmek serbetını evet yıne burdakı en ıyı baklavacıdan daha ıyıydı fakat yıne de tadı orda yedıgım gıbı olmadı dedı

bunu belırteyım de ona gore bılerek al alacaksan yanı

Koçak Baklava koçak baklavanın sıtesı bu

ozel kare baklava, özel şöbiyet,midye baklava ve havuc dılımı ,dolama benım favorımdır

fıstıklı kurabıye ve fıstık ezmesı favorımdır

Off bee ne kadar güzel görünüyorlar tadı yerinde yediğin gibi olmayabilir tabi sonuçta adamların işi bu yıllardır hangi ısıda nasıl şerbet dökülüyor ilmini biliyorlardır, iyi tatlı yapmak da bir ilim değil midir aklımda olsun nisam burası çok saolasın, bunlar baklavaysa dışarıda 30 liraya satılanlar ne

Yapılır mı bu? Şurada yumurta, domates, leblebi yuvarlanıp giderken ben

Sen en son ne zaman baklava yedin Nisaa?

ilim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin o nice okumaktır

Kafa gitti bende...beden PC başında bir burada, iki müşteride...ama ruhum konyada etli etmek, üzerine antepde baklava diyorr

cnm sen bırde antalya yı gel gör
sıcağı geçtim nemden nefes alınmıyorrrrrrrr

maşallah nisaaa

ama burası gerçekten sahiller sokaklar nefes alınmıyorrrrr kalabalıktan

oteller %80 dolmuş çoğunlu yerli ama ağustosta ruslar başlıyormuş gelmeyeee

evet bunlar çok faydalı bilgilerrrr hepsini denedim hoş hala uygulamaya çalışıyorummm aynı zamn da ilaçla beraber c vitami tableti alıyorum (morarmalarımı önlüyorr ) geçen 2 ay kullanmadım gerçi bulamadım yok satıyordu sonrasında unuttum baktım morarmalar artı sonra bir yerde buldumm

bunları nerden güvenip alacağız inan bilmiyorum

bir fıstık ve cevizimiz köyden geliyorrrrr

bunu denemek lazım

ay bende geldimde yemiştim hele katmeriniz çok güzel
zten biz burda tatlı yemiyoruzz

Ben de tükkanı bekliyorum nisam sanayide şükür yolunda herşey :))

çok şükür sanayi covid yok

sirkenın yerı ayrı lımonun
ama ıkısıde cok faydalı
hatta bu sekılde yapman daha guzel donusumlu fayda saglıyorsun şifa olsun :)

ara ara sirekeli su içiyorum kış aylarında

ama limolu su içemiyorum tansiyonum düşük daha da düşürüyor

dışarda satılanlar şekerlendirilmiş hamurrrr

ilim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin o nice okumaktır

Kafa gitti bende...beden PC başında bir burada, iki müşteride...ama ruhum konyada etli etmek, üzerine antepde baklava diyorr

katmerı burda sabah kahvaltısında genelde beyran ıctıkten sonra yerler ya da pazar kahvaltılarında mıllet nutella kasıklarken burdakıler katmer yer

canım dusunsene fıstıgın fıyatı bellı sade yagın fıyatı bellı ...az buz yag ve fıstık yok ıcınde 30-50 tl ye satıyorlar ımkansız yanı 50 tl ye bu baklavada kullanılan fıstıktan 200 gr alabılırsın dusun yanı 2 avucum kadar ...
dısarda fasulye-bezelye-sunı seker falan kullanıyorlar kullandıkları seneler once ankarada guya anteplıymıs ustası bır baklava yedım genzim bogazım kucuk dılım damagım yandı sekerden midem yandı basım agrıdı seker dıye yag dıye ne koydularsa artık.
Yapılır mı bu? Şurada yumurta, domates, leblebi yuvarlanıp giderken ben

Sen en son ne zaman baklava yedin Nisaa?
valla hatırlamıyorum ınankı
2 bucuk sene oldu zaten ılk kılo vermeye baslayalı sen dusun
kendım cok yaptım ama hıc tadına bakmadım
2 dılım baklava yıyecegıme 1 tabak dolusu kuruyemıs yerım

ay yenilmeyecek gibi değil ki o katmerdeee

sen iyi dayanıyorsunn
maşallah
valla kendımde canımı cektırecek yer bırakmıyorum mıdem bıngıl bıngıl edene kadar salata yıyıp su ve ayran ıcıyorum yoksa gercekten sımdıye 8228932893 kere bozardım bu gıdısatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…