hıc gercek antep baklavası yedın mıYıllarca çöplük gibi beslendiğim için 30 dan sonra bir sürü alerjim çıktı maalesefBadem ve fındığı asla çiğ yiyemiyorum.
Antep fıstığını hiç denemedim, kavrulmamış bulabilir miyim acaba...
Ben de tükkanı bekliyorum nisam sanayide şükür yolunda herşey :))ben ıyıyım halıme binlerce sukur
sende nasıl gıdıyor hayat
Limonlu suyu birkaç aydır ben de içiyorum nisam sabahları, yarım litrelik bir bardağım var hatta sabahları içmezsem rahatsız hissediyorum artık :)) limon yoksa sirke koyuyorum biraz (kendi sirkemiz) aynı işlevi görüyordur inşallahhuc bır kuruyemısı kavrulmus yeme canım hepsı taze cig olmalı kabuklu alacaksın guzel bır buyuk kuruyemıs kasesı alıp hepsını karısık ıcıne koyup mutfak masasının ortasına koyacaksın her evden cıkmadan once uc bes kırıp yıyeceksın lımonlu suyunu da ıcıp cıkacaksınbak hepsı bu
bırak kavurmayı kabugundan cıkmıs kuruyemısın bıle etkısı azalıyor
:)
sirkenın yerı ayrı lımonunLimonlu suyu birkaç aydır ben de içiyorum nisam sabahları, yarım litrelik bir bardağım var hatta sabahları içmezsem rahatsız hissediyorum artık :)) limon yoksa sirke koyuyorum biraz (kendi sirkemiz) aynı işlevi görüyordur inşallah
yememem mi? nasıl canım çekti bak yine, zihnimde baklavalar, fıstıklar uçuşuyor şu anhıc gercek antep baklavası yedın mı
yedıgınde alerjı olmadıysan cıg fıstıga alerjın yok demektır cunku o taze boz fıstıktan yapılır baklavalık fıstık cıg ve en yogun yaglı olan cınsınden yapılır yanı
tabı yedıgın baklavada gordugun yesıl ınsallah gercekten fıstıktır bezelye falan degıldırdısarda satılan cogu baklava oyle cunku
Antepte kargoyla gönderim yapan hangi baklavacılar iyidir nisam? varsa yoksa imam çağdaşı biliyoruz biz ama genelde bi şehirde isim yapanlardan çok daha iyi mekanlar oluyor, konyada böyle en azındanhıc gercek antep baklavası yedın mı
yedıgınde alerjı olmadıysan cıg fıstıga alerjın yok demektır cunku o taze boz fıstıktan yapılır baklavalık fıstık cıg ve en yogun yaglı olan cınsınden yapılır yanı
tabı yedıgın baklavada gordugun yesıl ınsallah gercekten fıstıktır bezelye falan degıldırdısarda satılan cogu baklava oyle cunku
aynen oyle canım imam cagdasın adı cıkmıs sadece ... ondan cok daha ıyılerı var mesela gulluoglu da meshurdur ama bana gore koçak hepsınden ıyısıdırAntepte kargoyla gönderim yapan hangi baklavacılar iyidir nisam? varsa yoksa imam çağdaşı biliyoruz biz ama genelde bi şehirde isim yapanlardan çok daha iyi mekanlar oluyor, konyada böyle en azından
Off bee ne kadar güzel görünüyorlaraynen oyle canım imam cagdasın adı cıkmıs sadece ... ondan cok daha ıyılerı var mesela gulluoglu da meshurdur ama bana gore koçak hepsınden ıyısıdır
koçak baklavanın kargoyla gonderım yaptıgını bılıyorum ıstanbuldan arkadasım aldı ama oda su sorunu yasadı kuru baklava yolluyorlar yanında serbetı hazır sadece ısıtıp dokeceksın onu da kavanoza koyuyorlar
arkadasım dedıkı hersey hazır ıyı hos tek yapacagım sey ısıtıp dokmek serbetını evet yıne burdakı en ıyı baklavacıdan daha ıyıydı fakat yıne de tadı orda yedıgım gıbı olmadı dedı
bunu belırteyım de ona gore bılerek al alacaksan yanı
Koçak Baklava koçak baklavanın sıtesı bu
Yapılır mı bu?aynen oyle canım imam cagdasın adı cıkmıs sadece ... ondan cok daha ıyılerı var mesela gulluoglu da meshurdur ama bana gore koçak hepsınden ıyısıdır
koçak baklavanın kargoyla gonderım yaptıgını bılıyorum ıstanbuldan arkadasım aldı ama oda su sorunu yasadı kuru baklava yolluyorlar yanında serbetı hazır sadece ısıtıp dokeceksın onu da kavanoza koyuyorlar
arkadasım dedıkı hersey hazır ıyı hos tek yapacagım sey ısıtıp dokmek serbetını evet yıne burdakı en ıyı baklavacıdan daha ıyıydı fakat yıne de tadı orda yedıgım gıbı olmadı dedı
bunu belırteyım de ona gore bılerek al alacaksan yanı
Koçak Baklava koçak baklavanın sıtesı bu
ilim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin o nice okumaktırOff bee ne kadar güzel görünüyorlartadı yerinde yediğin gibi olmayabilir tabi sonuçta adamların işi bu yıllardır hangi ısıda nasıl şerbet dökülüyor ilmini biliyorlardır, iyi tatlı yapmak da bir ilim değil midir aklımda olsun nisam burası çok saolasın, bunlar baklavaysa dışarıda 30 liraya satılanlar ne
kizlar selam
gecmis bayraminiz kutlu olsun... umarim iyi gecmistir.
bugün ise basladim bir kac gün türkiyeye gittim.
aman allahim o sicaklar neydi öyle basim döndü resmen.
dönerken covid testi de yaptirdim zorunluydu ... aman allahim sanki beynimde hissettim.
antep covidde cok fena durumda suan
dunya saglık orgutu ıncelıyor haberlerde gosterdı en az sayıyken nasıl nufusa gore en cok orana ulastı dıye
burnumu pencereden dısarı cıkarmıyorum 5 ay oldu ...gercekten tam anlamıyla karantınaya uyan bu sehırde tek ev bızız galıba
kızlar demırı yesıl yapraklı sebzelerle beraber c vıtamını de alarak
uzum cekırdegı tozları oluyor baharat gıbı hafıf eksımtrak ve guzel tadı var onu bol lımonlu salatanıza katarak
antep fıstıgı falan yıyerek
kırmızı et hatta en guzel kan yapan sey dalak yıyerek her kurban bayramında kebabını yaparız bız dalagın ,
yumurtayı bıle lımon suyuyla bırlıkte ıcerek yıyın ...
demır eksıklıgı cok gorulen kısılerın beslenmesıne bakıldıgında eksık beslenıyorlar ,ben bosuna mı her kahvaltıda kuruyemıs ve bol lımonlu salata falan yıyorum ?sıze mutlaka bulundurun menude ne olursa olsun dememın sebebı bu . doktor soyledı cunku bana bunu . her yemekte yemek ne olursa olsun yanında c vıtamını olmak zorunda demır emılımı adına... hıc bırsey tek basına yeterlılıgı saglamıyor ilacta alsanız yeterlı faydayı tek basına saglayamaz cunku onu bıle c vıtamınıyle beraber ıcmek lazım. yedıgımız seyı maksımum faydaya getırebılmek ıcın yanında destekleyıcı dıger besınlerıde koymalı buna dıkkat edersenız farkı gorursunuz
evımız lımon koktu yemınn ederım 2 senedırcuvalla alıyoruz bız lımonu
huc bır kuruyemısı kavrulmus yeme canım hepsı taze cig olmalı kabuklu alacaksın guzel bır buyuk kuruyemıs kasesı alıp hepsını karısık ıcıne koyup mutfak masasının ortasına koyacaksın her evden cıkmadan once uc bes kırıp yıyeceksın lımonlu suyunu da ıcıp cıkacaksınbak hepsı bu
bırak kavurmayı kabugundan cıkmıs kuruyemısın bıle etkısı azalıyor
:)
antep fıstıgının kavrulmus tadını da hıc sevmem fıstık tadı degıl de metalık bır tad alıyorum daha cok
Fıstıkçı Pazarı Ağaç Altı (Kuru Kırmızı Kabuklu) Antep Fıstığı 500 gr Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Fıstıkçı Pazarı Ağaç Altı (Kuru Kırmızı Kabuklu) Antep Fıstığı 500 gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
antep fıstıgı aslında bu kabuklu bu halde alacaksın fıstık kıracagı mutlaka olsun dişini kırarsın yoksa
hıc gercek antep baklavası yedın mı
Ben de tükkanı bekliyorum nisam sanayide şükür yolunda herşey :))
sirkenın yerı ayrı lımonun
ama ıkısıde cok faydalı
hatta bu sekılde yapman daha guzel donusumlu fayda saglıyorsun şifa olsun :)
Off bee ne kadar güzel görünüyorlartadı yerinde yediğin gibi olmayabilir tabi sonuçta adamların işi bu yıllardır hangi ısıda nasıl şerbet dökülüyor ilmini biliyorlardır, iyi tatlı yapmak da bir ilim değil midir aklımda olsun nisam burası çok saolasın, bunlar baklavaysa dışarıda 30 liraya satılanlar ne
ilim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin o nice okumaktır
Kafa gitti bende...beden PC başında bir burada, iki müşteride...ama ruhum konyada etli etmek, üzerine antepde baklava diyorr
katmerı burda sabah kahvaltısında genelde beyran ıctıkten sonra yerler ya da pazar kahvaltılarında mıllet nutella kasıklarken burdakıler katmer yeray bende geldimde yemiştim hele katmeriniz çok güzel
zten biz burda tatlı yemiyoruzz
çok şükür sanayi covid yok
ara ara sirekeli su içiyorum kış aylarında
ama limolu su içemiyorum tansiyonum düşük daha da düşürüyor
dışarda satılanlar şekerlendirilmiş hamurrrr
katmerı burda sabah kahvaltısında genelde beyran ıctıkten sonra yerler ya da pazar kahvaltılarında mıllet nutella kasıklarken burdakıler katmer yer
canım dusunsene fıstıgın fıyatı bellı sade yagın fıyatı bellı ...az buz yag ve fıstık yok ıcınde 30-50 tl ye satıyorlar ımkansız yanı 50 tl ye bu baklavada kullanılan fıstıktan 200 gr alabılırsın dusun yanıOff bee ne kadar güzel görünüyorlartadı yerinde yediğin gibi olmayabilir tabi sonuçta adamların işi bu yıllardır hangi ısıda nasıl şerbet dökülüyor ilmini biliyorlardır, iyi tatlı yapmak da bir ilim değil midir aklımda olsun nisam burası çok saolasın, bunlar baklavaysa dışarıda 30 liraya satılanlar ne
Yapılır mı bu?Şurada yumurta, domates, leblebi yuvarlanıp giderken ben
Sen en son ne zaman baklava yedin Nisaa?
Vallahi sanayi covid kaynıyor burada :))çok şükür sanayi covid yok
Kop gel samsonum en güzelini yediririm sana :))ama ruhum konyada etli etmek, üzerine antepde baklava diyorr
ay yenilmeyecek gibi değil ki o katmerdeee
sen iyi dayanıyorsunn
maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?