senınde gecmıs bayramın kutlu olsunkizlar selam
gecmis bayraminiz kutlu olsun... umarim iyi gecmistir.
bugün ise basladim bir kac gün türkiyeye gittim.
aman allahim o sicaklar neydi öyle basim döndü resmen.
dönerken covid testi de yaptirdim zorunluydu ... aman allahim sanki beynimde hissettim.
yemin ediyorum bayiliyordum ben ilk gün, cok yürüdüm hastane hastane covid testini arastircam diye. sonra hemen su alip ictim.senınde gecmıs bayramın kutlu olsunbız evdeydık bu sene bayram boyle evde gectı
storylerını gordumcok guzeldı canım
burda derece 43 gordu bu sene , gecen sene 45 gormustuvantılatorun karsısından bır an ayrılmadım wc ye bıle gıderken fıse taktım kapının ordan bana bana vurmasını sagladım
antep covidde cok fena durumda suanyemin ediyorum bayiliyordum ben ilk gün, cok yürüdüm hastane hastane covid testini arastircam diye. sonra hemen su alip ictim.
olsun ev de güzeldir.
masallah sana azmine, Sabrina inan ben bunaldim coktanantep covidde cok fena durumda suan
dunya saglık orgutu ıncelıyor haberlerde gosterdı en az sayıyken nasıl nufusa gore en cok orana ulastı dıye
burnumu pencereden dısarı cıkarmıyorum 5 ay oldu ...gercekten tam anlamıyla karantınaya uyan bu sehırde tek ev bızız galıba
dönerken covid testi de yaptirdim zorunluydu ... aman allahim sanki beynimde hissettim.
aynen o canim, yapacak bir sey yok mecbur geri dönebilmek icin yaptirdimGünaydın hatunlar. Güzel bir güne daha sağlıkla uyandık çok şükür
Şu çubuklu sürüntü testi mi Suzy? Ay herkes onun çok acıttığını söylüyor. Hiçbirimize gerekmesin inşallah.
canim Demiri mi üzüm cekirdegi ekstraktiyla yükseltmis?ya ilaçtansa gıda ile demiri düzeltenler daha çok sanki...pekmez, karaüzüm, ciğer, dalak gibi şeyleri bol c vitamini içeren salata ile falan yiyeceksin, ama ben çok tembelim, yapamıyorumbir arkadaşım şu üzüm çekirdeği ekstraktıyla yükseltmiş, doktor bile şaşırmış..ben de aldım, bir ya da 2 kez içtim. Tadının iğrençliği, acısı bir yana, resmen bayılıyordum, baş dönmesi, kusma refleksi yaptı bende.
canim Demiri mi üzüm cekirdegi ekstraktiyla yükseltmis?
OPC var o mu o
Günaydın kızzlar herkesler iyi mi :))
İlim konuşmuş, bu dediklerin duvara asılası nitelikde, tamamen katılıyorum canımkızlar demırı yesıl yapraklı sebzelerle beraber c vıtamını de alarak
uzum cekırdegı tozları oluyor baharat gıbı hafıf eksımtrak ve guzel tadı var onu bol lımonlu salatanıza katarak
antep fıstıgı falan yıyerek
kırmızı et hatta en guzel kan yapan sey dalak yıyerek her kurban bayramında kebabını yaparız bız dalagın ,
yumurtayı bıle lımon suyuyla bırlıkte ıcerek yıyın ...
demır eksıklıgı cok gorulen kısılerın beslenmesıne bakıldıgında eksık beslenıyorlar ,ben bosuna mı her kahvaltıda kuruyemıs ve bol lımonlu salata falan yıyorum ?sıze mutlaka bulundurun menude ne olursa olsun dememın sebebı bu . doktor soyledı cunku bana bunu . her yemekte yemek ne olursa olsun yanında c vıtamını olmak zorunda demır emılımı adına... hıc bırsey tek basına yeterlılıgı saglamıyor ilacta alsanız yeterlı faydayı tek basına saglayamaz cunku onu bıle c vıtamınıyle beraber ıcmek lazım. yedıgımız seyı maksımum faydaya getırebılmek ıcın yanında destekleyıcı dıger besınlerıde koymalı buna dıkkat edersenız farkı gorursunuz
evımız lımon koktu yemınn ederım 2 senedırcuvalla alıyoruz bız lımonu
eger evle ugrasmasaydım kendımı oyalamasaydım ya suan agır depresyondaydım ya evde kucuk sınır krızlerı gecırıyordummasallah sana azmine, Sabrina inan ben bunaldim coktan
huc bır kuruyemısı kavrulmus yeme canım hepsı taze cig olmalı kabuklu alacaksın guzel bır buyuk kuruyemıs kasesı alıp hepsını karısık ıcıne koyup mutfak masasının ortasına koyacaksın her evden cıkmadan once uc bes kırıp yıyeceksın lımonlu suyunu da ıcıp cıkacaksınİlim konuşmuş, bu dediklerin duvara asılası nitelikde, tamamen katılıyorum canım
Antep fıstığını kavrulmuş yesek de olur mu?
Yıllarca çöplük gibi beslendiğim için 30 dan sonra bir sürü alerjim çıktı maalesefhuc bır kuruyemısı kavrulmus yeme canım hepsı taze cig olmalı kabuklu alacaksın guzel bır buyuk kuruyemıs kasesı alıp hepsını karısık ıcıne koyup mutfak masasının ortasına koyacaksın her evden cıkmadan once uc bes kırıp yıyeceksın lımonlu suyunu da ıcıp cıkacaksınbak hepsı bu
bırak kavurmayı kabugundan cıkmıs kuruyemısın bıle etkısı azalıyor
:)
antep fıstıgının kavrulmus tadını da hıc sevmem fıstık tadı degıl de metalık bır tad alıyorum daha cokYıllarca çöplük gibi beslendiğim için 30 dan sonra bir sürü alerjim çıktı maalesefBadem ve fındığı asla çiğ yiyemiyorum.
Antep fıstığını hiç denemedim, kavrulmamış bulabilir miyim acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?