Sağlıklı beslenirken;

ne yapıyorsunuz ❣ havalar çok sicak
ay resmen cehennem tovbe estagfurullah :D guya demın yıkandım cıktım kurulanırken şıpır şıpır ter doktum guya yıkandım yıne yapıs yapıs boynum falan terden
hıc sudan cıkasım yok
160 cm lık havuz doldurmustum ahsene balkonda şişme havuz
bugun onunla bende gırdım havuzuna :D :D :D

ay resmen cehennem tovbe estagfurullah :KK70: guya demın yıkandım cıktım kurulanırken şıpır şıpır ter doktum guya yıkandım yıne yapıs yapıs boynum falan terden
hıc sudan cıkasım yok
160 cm lık havuz doldurmustum ahsene balkonda şişme havuz
bugun onunla bende gırdım havuzuna :KK70: :KK70: :KK70:
dimi yaa duştan ckinca yine bir sicakalma geliyor ama duş çok iyi geliyor hafif soğuk suyla alınca :D :D
keşke havuzlu ev olsa dimi ne güzel olurdu habire girerdik şöyle Los ışıklı filan ah ah :D :D

dimi yaa duştan ckinca yine bir sicakalma geliyor ama duş çok iyi geliyor hafif soğuk suyla alınca :KK70: :KK70:
keşke havuzlu ev olsa dimi ne güzel olurdu habire girerdik şöyle Los ışıklı filan ah ah :KK70: :KK70:
butun balkonlar fılm cam kaplı ve ıcınde jakuzi olmalı :D :D :D :D orman temalı olmalı dısardan ust katlardan bakan gorememelı kuvetın ıcındekını ama kendı evınde balkonunda dedıgın gıbı havuz gıbı mınyatur havuz

butun balkonlar fılm cam kaplı ve ıcınde jakuzi olmalı :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: orman temalı olmalı dısardan ust katlardan bakan gorememelı kuvetın ıcındekını ama kendı evınde balkonunda dedıgın gıbı havuz gıbı mınyatur havuz
ah be hayaller hayatlar resmen :D buna da şükür be Nisam :))

Bölümler güzel aslında canım, okullar mı buradakilerden çok fark etmez, gitmesine değmez diyorsun?

Hiç ölçtürmedim ki? çok elzem olmadıkça hastane/ doktor işlerine pek girişmek istemiyorum.

Yükseldiğini sanmıyorum ama, saçlarım deliler gibi dökülüyor :KK43:

ah canım benım
BENIM oğlanın okumaya niyeti yok
niyeti özgür olmak

:KK48::KK48:

benim de düşük bende hastanede arkadaş vardı onu sayesinde yaptırdım tahlileri bayram sonu artık
damardan alıcam bıktım ilaç kullanmaktan
5 yıldır kullanıyorum nerdeyse bir ileri bir geri gidiyor

ah canım benım
BENIM oğlanın okumaya niyeti yok
niyeti özgür olmak

:KK48::KK48:

benim de düşük bende hastanede arkadaş vardı onu sayesinde yaptırdım tahlileri bayram sonu artık
damardan alıcam bıktım ilaç kullanmaktan
5 yıldır kullanıyorum nerdeyse bir ileri bir geri gidiyor
ya ilaçtansa gıda ile demiri düzeltenler daha çok sanki...pekmez, karaüzüm, ciğer, dalak gibi şeyleri bol c vitamini içeren salata ile falan yiyeceksin, ama ben çok tembelim, yapamıyorum :( bir arkadaşım şu üzüm çekirdeği ekstraktıyla yükseltmiş, doktor bile şaşırmış..ben de aldım, bir ya da 2 kez içtim. Tadının iğrençliği, acısı bir yana, resmen bayılıyordum, baş dönmesi, kusma refleksi yaptı bende.

ya ilaçtansa gıda ile demiri düzeltenler daha çok sanki...pekmez, karaüzüm, ciğer, dalak gibi şeyleri bol c vitamini içeren salata ile falan yiyeceksin, ama ben çok tembelim, yapamıyorum :KK43: bir arkadaşım şu üzüm çekirdeği ekstraktıyla yükseltmiş, doktor bile şaşırmış..ben de aldım, bir ya da 2 kez içtim. Tadının iğrençliği, acısı bir yana, resmen bayılıyordum, baş dönmesi, kusma refleksi yaptı bende.

HEPSİNİ yedim denedim benım stresten düşüyorrrr:KK48: bende bayılınca ciddiye aldım zamanında
ben hergün hemen hemen salata sebze ağırlıklı beslenirim ama yükselmiyor işte

HEPSİNİ yedim denedim benım stresten düşüyorrrr:KK48: bende bayılınca ciddiye aldım zamanında
ben hergün hemen hemen salata sebze ağırlıklı beslenirim ama yükselmiyor işte
Salata tek başına yükseltmez de işte c vitamini oluyor...sağlam bir demir kaynağını c vitamini ile almak lazım. Peşinden çay kahve içilmeyecek tabi.

Niye o kadar stres yapıyorsun canım ya? ne sıkıntı hastalık varsa hep stres üzüntüden, rahat insanlara bişey olmuyor.

IMG_20200731_144140.jpg

Bu sene erhanla ahsene bayram tatlısı olarak bunu yaptım 😁

Söyle bakalım, hala mı Gediz? 😁

Ay bundan da mı yemedin Nisa? 😮 Nasıl leziz duruyor yaa? 😍 Görmez olaydım, aklım kaldı 😆
yok canım yemedım
bu arada o dondurma hakıkı maras dondurması ustunde gezdırdıgım cıkolata kendım yaptıgım cıkolata kakao ve kecıboynuzu pekmezı karısımı olan yanı ... ahudududan yedım 2 tane o kadar canım ıstemedı soguk lımonlu ve nane parcacıklı su ıctım... cam su sebılım var ona elma dılımledım lımon dılımledım 2-3 karanfıl 1 cubuk tarcın bırsuru buz kuplerı koydum gıttık geldık onu ıctık o kadar sıcaktı 43 dereceyı gordu bır ara :D balkonda da kızın havuzuna gırdım :D cıktım ıslak ıslak havluya sarıldım vantılator karsısına gectım balkonda tavanda da vantılator var ama o hıc etkı etmıyor oyle sıcak tovbe yarabbım cehennemde nasıl yanıcam ben onu dusunuyorum :D

Back