tabıkı tabıkı
ne kadar cok kısıye ulasırsa saglıklı atıstırmalıklar okadar ıyı
Tüm hafta boyuncaa,
ayyy canım cok ıstedı yarın yapıcam yıne ıkısınden de
saol valla
ıtıraflaaarrr bu hafta nelerrr yedınn
Limon fikrini çok tuttum. Şahane olur bence.tesekkur ederız kardelen321 tadı emınım harıka olmustur
kakao yerıne toz tarcın ve hındıstan cevızı tozu nasıl olur acaba ıcıne bıraz da lımon rendesı elma sotelenırken
resmen canım cektı
sen durumunu kendın en ıyı bılırsın canım benım kendını sıkıntıya sokma normalde tartı resmını hıc aksatmayan lıstenın dısına cıkmayan bırısın bunu hepımız bılıyoruzTüm hafta boyuncaa
Ya ben gerçekten bu ay o listede olmayayım. Tövbe ettim , yarın düzene giricem ama tatile gidersem 2-3 hafta tartilmam imkansız olacak.
Canııım çok şekersinsen durumunu kendın en ıyı bılırsın canım benım kendını sıkıntıya sokma normalde tartı resmını hıc aksatmayan lıstenın dısına cıkmayan bırısın bunu hepımız bılıyoruz
ne olursa olsun ben senın yanındayım senı desteklıyorum acıl destek ekıbı olarak da motıvasyon ekıbın olarak burdayız bızallah motıvasyona gerek etmesın de
yıne de lazım olursak dıye
Birşey değiltesekkurler giustizia :)
unsuz yagsız sekersız kekı bılıyordum da
mercımek boregını bılmıyordum kısa zamanda denıcem :)
kardelelen321 den aldım :))
Cevaplayabilir misin Kardelen :)
Tadı da güzelmiş
Acaip merak ettim
İki haftaya mutlaka yaparım
Haftaya hurma diyeti yapıcam çünkü
Bence pişirilmesi daha iyi
Tatlıya benzer
Maaleseffff doğallıkla oynuyorlarhazır bal yasak
gercek bal dan 1 tatlı kasıgı yıyebılırsın
meyve de kılo verme surecınde onerılmıyor ıdeal kılondaysan 1 porsıyon yıyebılırsın sabah saatlerınde
bazı baklagıller ıcınde tohumdan genetıgı degıstırılmıs tohumlarından dolayı yemeyın dıyor
bu arada benımkı tam olarak karatay dıyetı degıl ben karatay dıyetı yapıyorum dıyorum benzıyor dıye
ıc hastalıkları ve kalp uzmanı olan prof doktorum bana
pırınc patates meyve seker kızartılmıs urunler unlu gıdalar pasta borek yeme
onları yemek yerıne 2 tabak yemek ye hergun 1 kase kuruyemıs ye dedı... onu uyguluyorum
meyve de 4 erık 5 cılek 1 dılım karpuz 3 uzum gıbı gercek anlamda tek kısılık porsıyon yanı tadımlık yıyorum cunku meyveyı yedıgın an vucutda sekere donusuyor kuru meyve de yemıyorum
ınsulın dırencı demek uzun vadede seker hastalıgı demek bır seker hastası bır colyak hastası nasıl beslenmelıyse oyle beslenıyorum
bununda nedenı ne bugdayımız ne meyvemız hıc bırseyımız topragımız bıle eskısı gıbı degıl hersey oynanmıs işlenmıs ılaclanmıs degıstırılmıs fayda dan cok zarar suan
emın oldugum yıyeceklerı sebzelerı yıyorum
mesela yumurtamız gezen tavuk yumurtası kayınpederım cıftlıgınden
bag evımızden bızım yetıstırdıgımız meyve sebze
kayınpederımın kendı ektıgı nohut falan cıftlıgı var adamın tereyegı sut hersey ordan
market yumurtası yıcek olsam yemem mesela
etı de gezen tavuk kendı cıftlıgınden keçı veya koyun etı
bırtek balık ıcın uzgunum yerınde yıyemedıgımın ıcın malum burası antep bır somon balıgı yokşoklanıp gelıyor
onun dısında herseyı yerınde mevsımınde yıyorum artık 5 aydır
Burdayım canım.?kardelelen321 bir dakika önce aktifmişsin
kardelelen321 den aldım :))
Cevaplayabilir misin Kardelen :)
Tadı da güzelmiş
Acaip merak ettim
İki haftaya mutlaka yaparım
Haftaya hurma diyeti yapıcam çünkü
Bence pişirilmesi daha iyi
Tatlıya benzer