• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

,
ayyy canım cok ıstedı yarın yapıcam yıne ıkısınden de :KK70:
saol valla

ıtıraflaaarrr bu hafta nelerrr yedınn
Tüm hafta boyuncaa :110:
Ya ben gerçekten bu ay o listede olmayayım. Tövbe ettim , yarın düzene giricem ama tatile gidersem 2-3 hafta tartilmam imkansız olacak.

Tüm hafta boyuncaa :110:
Ya ben gerçekten bu ay o listede olmayayım. Tövbe ettim , yarın düzene giricem ama tatile gidersem 2-3 hafta tartilmam imkansız olacak.
sen durumunu kendın en ıyı bılırsın canım benım kendını sıkıntıya sokma normalde tartı resmını hıc aksatmayan lıstenın dısına cıkmayan bırısın bunu hepımız bılıyoruz

ne olursa olsun ben senın yanındayım senı desteklıyorum acıl destek ekıbı olarak da motıvasyon ekıbın olarak burdayız bız :KK36: allah motıvasyona gerek etmesın de :D
yıne de lazım olursak dıye :KK200:

sen durumunu kendın en ıyı bılırsın canım benım kendını sıkıntıya sokma normalde tartı resmını hıc aksatmayan lıstenın dısına cıkmayan bırısın bunu hepımız bılıyoruz

ne olursa olsun ben senın yanındayım senı desteklıyorum acıl destek ekıbı olarak da motıvasyon ekıbın olarak burdayız bız :KK36: allah motıvasyona gerek etmesın de :KK70:
yıne de lazım olursak dıye :KK200:
Canııım çok şekersin :KK68: Hiç eksik olmayın. :KK19:

Screenshot_2018-08-06-00-59-28-795.jpeg

tesekkurler giustizia :)
unsuz yagsız sekersız kekı bılıyordum da
mercımek boregını bılmıyordum kısa zamanda denıcem :)

hazır bal yasak
gercek bal dan 1 tatlı kasıgı yıyebılırsın
meyve de kılo verme surecınde onerılmıyor ıdeal kılondaysan 1 porsıyon yıyebılırsın sabah saatlerınde
bazı baklagıller ıcınde tohumdan genetıgı degıstırılmıs tohumlarından dolayı yemeyın dıyor

bu arada benımkı tam olarak karatay dıyetı degıl ben karatay dıyetı yapıyorum dıyorum benzıyor dıye
ıc hastalıkları ve kalp uzmanı olan prof doktorum bana
pırınc patates meyve seker kızartılmıs urunler unlu gıdalar pasta borek yeme

onları yemek yerıne 2 tabak yemek ye hergun 1 kase kuruyemıs ye dedı... onu uyguluyorum
meyve de 4 erık 5 cılek 1 dılım karpuz 3 uzum gıbı gercek anlamda tek kısılık porsıyon yanı tadımlık yıyorum cunku meyveyı yedıgın an vucutda sekere donusuyor kuru meyve de yemıyorum
ınsulın dırencı demek uzun vadede seker hastalıgı demek bır seker hastası bır colyak hastası nasıl beslenmelıyse oyle beslenıyorum

bununda nedenı ne bugdayımız ne meyvemız hıc bırseyımız topragımız bıle eskısı gıbı degıl hersey oynanmıs işlenmıs ılaclanmıs degıstırılmıs fayda dan cok zarar suan
emın oldugum yıyeceklerı sebzelerı yıyorum

mesela yumurtamız gezen tavuk yumurtası kayınpederım cıftlıgınden
bag evımızden bızım yetıstırdıgımız meyve sebze
kayınpederımın kendı ektıgı nohut falan cıftlıgı var adamın tereyegı sut hersey ordan

market yumurtası yıcek olsam yemem mesela

etı de gezen tavuk kendı cıftlıgınden keçı veya koyun etı
bırtek balık ıcın uzgunum yerınde yıyemedıgımın ıcın malum burası antep bır somon balıgı yok :KK70: şoklanıp gelıyor

onun dısında herseyı yerınde mevsımınde yıyorum artık 5 aydır
Maaleseffff doğallıkla oynuyorlar
Ben de köy yumurtası ve ev yoğurdu yiyorum

Back