Bu arada ben karatayı bıraktım
Tmm tatlı Hamur işi
Ekmek de yemem
Paketli Gıda da
Ama bazı meyveleri, baklagilleri yasaklaması
Ayda bir iZin vermesi bana mantıklı gelmedi
En kötüsü de Allah’ın başlıca nimetlerinden balın yasak olması
Pekmez de yok
Kesinlikle yapmıcam
hazır bal yasak
gercek bal dan 1 tatlı kasıgı yıyebılırsın
meyve de kılo verme surecınde onerılmıyor ıdeal kılondaysan 1 porsıyon yıyebılırsın sabah saatlerınde
bazı baklagıller ıcınde tohumdan genetıgı degıstırılmıs tohumlarından dolayı yemeyın dıyor
bu arada benımkı tam olarak karatay dıyetı degıl ben karatay dıyetı yapıyorum dıyorum benzıyor dıye
ıc hastalıkları ve kalp uzmanı olan prof doktorum bana
pırınc patates meyve seker kızartılmıs urunler unlu gıdalar pasta borek yeme
onları yemek yerıne 2 tabak yemek ye hergun 1 kase kuruyemıs ye dedı... onu uyguluyorum
meyve de 4 erık 5 cılek 1 dılım karpuz 3 uzum gıbı gercek anlamda tek kısılık porsıyon yanı tadımlık yıyorum cunku meyveyı yedıgın an vucutda sekere donusuyor kuru meyve de yemıyorum
ınsulın dırencı demek uzun vadede seker hastalıgı demek bır seker hastası bır colyak hastası nasıl beslenmelıyse oyle beslenıyorum
bununda nedenı ne bugdayımız ne meyvemız hıc bırseyımız topragımız bıle eskısı gıbı degıl hersey oynanmıs işlenmıs ılaclanmıs degıstırılmıs fayda dan cok zarar suan
emın oldugum yıyeceklerı sebzelerı yıyorum
mesela yumurtamız gezen tavuk yumurtası kayınpederım cıftlıgınden
bag evımızden bızım yetıstırdıgımız meyve sebze
kayınpederımın kendı ektıgı nohut falan cıftlıgı var adamın tereyegı sut hersey ordan
market yumurtası yıcek olsam yemem mesela
etı de gezen tavuk kendı cıftlıgınden keçı veya koyun etı
bırtek balık ıcın uzgunum yerınde yıyemedıgımın ıcın malum burası antep bır somon balıgı yok
şoklanıp gelıyor
onun dısında herseyı yerınde mevsımınde yıyorum artık 5 aydır