Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afıyet olsun :)Yaaa o kadar mutluyum Kİ
Allah razı olsun
Ağlıcam sanırım mutluluktan
İnternette tırım tırım aradığım sağlıklı tarifler senşn sayende burada
Evet burda da biz hep ev yoğurdu kullanıyoruznohut unlu tarıflerde yerıne badem unu kullanabılırsın bu arada
evet aynen yogurt o bıldıgın evde mayalanmıs yogurt ama
hazır yogurda karsıyım :)
ekmek yapılıyormus evet ama tadının kotulugu bence yapandan kaynaklanırYulaftan ekmek yapmayı biliyor musun ben tariften Buldum ama dukancılar yapıyormuş
Tadı da çok kötüymüş
Anladımekmek yapılıyormus evet ama tadının kotulugu bence yapandan kaynaklanır
mesela Samsonn yulaflı kurabıye tarıfı var buraya yazarsa sevınırım
bıkere yaptım cok guzel oldu ama tarıfını kaybettım
gercekden cok lezzetlıydı yahu :)
aynen seker koymadan olur buda guzel olur
Evet tadı enfesaynen seker koymadan olur buda guzel olur
Ya ben bu hafta çok kötü beslendim zaten. Salı tartilmasam olmaz mi?offf off off ellerıne saglık dokturmussun bugun resmen
sende tadına baksaydın k
,Ya ben bu hafta çok kötü beslendim zaten. Salı tartilmasam olmaz mi?
Elmalı yulafi mi sordun canim? Elmayı rendeliyorum, icine bol tarçın, çok az hindsitan cevizi yağı. Yine cok az süt,1-2 kaşık...olmasa da olur. Sonra yulafi katıp ister bütün, ister top top firinliyorum.
Tuzlu isterseniz de ozelliklen eski.kaşar tipi sert bir peynir rendeleyip, icine nane, pul biber karıştırın, az su ve yulaf. Küçük yuvarlaklar yapip bastırıp firinlayinca çıtır enfes krakerleriniz oluyor. Yine yulaf, yumurta peynir ile istediğiniz baharat, hatta domates katıp tuzlu kurabiyeler yapılır. Çayla çok iyi gidiyor.
tadının guzellıgını tahmın edebılıyorum tatlı krızlerı ıcın gercekden guzel atıstırmalıklar
kardelelen321 den aldım :))tadının guzellıgını tahmın edebılıyorum tatlı krızlerı ıcın gercekden guzel atıstırmalıklar
tesekkur ederım
elmaları hıc pısırmeden yapsak olur mu acaba sanırım agızda diri diri dıse gelmesın dıye yumusasın dıye sotelenıyor
tesekkur ederız kardelen321 tadı emınım harıka olmusturkardelelen321 den aldım :))
Cevaplayabilir misin Kardelen :)
Tadı da güzelmiş
Acaip merak ettim
İki haftaya mutlaka yaparım
Haftaya hurma diyeti yapıcam çünkü
Bence pişirilmesi daha iyi
Tatlıya benzer
hazır bal yasakBu arada ben karatayı bıraktım
Tmm tatlı Hamur işi
Ekmek de yemem
Paketli Gıda da
Ama bazı meyveleri, baklagilleri yasaklaması