aaa ben hıc cıkolata yememısım bır dusundum de :)
idolümsun demiştim di mi?aaa ben hıc cıkolata yememısım bır dusundum de :)
7 ayda sadece 2 kere kuru hurma bademı rondodan cekıp ustune toz kakao serpıp yemıstım
2 haftada bır tartılıyorum mutlaka gozlemlemek ıcınidolümsun demiştim di mi?bayılıyorum böyle idareli, hamarat, düzenli yaşayan hatunlara.
Ya ben tek başımayım; iş harici hiç bir sorumluluğum yok ama hayatım kaos
Tartıldın mı son zamanlar Nisa?
Koruyacaksın sen o zaman uzun bir dönem. İnşallah ben de o günleri görürüm2 haftada bır tartılıyorum mutlaka gozlemlemek ıcın
ayda bırde belımı ve basenımı olcuyorum mutlaka
bazen 100 gram verıyorum bazen 100 gram alıyorum
sabıtım verdıgım an bıraz fazla yıyorum daha fazla vermemek ıcın
100 gram arttıgını gordugum an lımonlu su ıcıyorum atıyorum ödemı :)
bundan sonra bır ömur boyle :)Koruyacaksın sen o zaman uzun bir dönem. İnşallah ben de o günleri görürüm
sende gorursun canım cogu gıttı azı kaldı yukun cok olmadıgı ıcın sıkıntı etme
vaaaayyyy ellerıne saglııkkMuzlu toplara bayıldım Nisaaa. Yalnız aksam menume gel. Kestane ve kakaolu muzEki Görüntüle 2196138
Kestaneler tirt çıktı Nisa yaa. Hep çürük, ben de 2 muzu böyle yedim.vaaaayyyy ellerıne saglııkk
dur bende yarın oglen kahve yanına yaparım 2 dılım yerım gerı kalanını kızım yer
hadı yaaa onuda pısırmeden anlayamıyorsun yemek ıcın hevesle beklerken fos cıkması can sıkıcıKestaneler tirt çıktı Nisa yaa. Hep çürük, ben de 2 muzu böyle yedim.
Ama bugün itibari ile daha ciddi bir düzene giriyorum inşallah. Menülerimi düzenli paylaşacağım.
Bu sabah limonlu suyumu içtim. 1 mile Leslie yaptım. Kahvaltı olarak da 1 yumurta ve limonlu avokado yedim.