• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Günaydın,

Sabah minnacık bir muz, normal muzun 3 de 1 kadar belki, 1 yumurta, bol zeytin , turp ve zeytinyağlı kıvırcık salata yedim :)

Gün içinde yemek için ton balıklı karabuğdayım, yine bu küçük muzlardan ve ev yoğurdum var.
afıyet olsun canım cok guzel :)

afiyet olsun samsonn

benim dün akşam yemeğim .
1 dilim yumurtalı ekmek
1 avuç fındık
5 kepçe ıspanak yemeği
1 kepçe karalahana yemeği
1 kepçe pırasa yemeği.
afıyet olsun supermıs
pırasa yemegını sen nasıl yapıyorsun ben pırasayı havucu dograyıp etle nohutla tencerede sulu pısırıp yogurtlu yaparım ustune de yagda kızdırılmıs pul bıber gezdırırım :)
cok severım

çook güzel . bunu da gördüm nette. sen yapıyorsun değil mi. yedin mi . tadı nasıl .
kışın pancarı cok yerım daha gecen gun duduklude pısırdım dılımledım fıstıkla cevızle yedım pişince bıldıgın ayva tatlısı gıbı oluyor kendınden tatlı :)

muzla yumurtayı da bu sabah yaptım bıldıgın kek yahu :D baya baya kek yemıs oldum sabah :D

Günaydın Nisacııım. Gerçekten insan iyi beslenince iyi hissediyormuş. :KK36:

Ya şu feritin ve GGT muhabbetleri kafamı karıştırdı. Sen değerlerini öğrenmek için tahlil yaptırıyor musun? nelere baktırıyorsun?
aylar once son tahlıle gıttıgımde hanı su 35 kıloyu verdım ya hatırlarsan 1 haftada 5 kılo vermıstım nasıl oldugunu anlamadan
onda gıttıgımde baktı
yanlıs hatırlamıyorsam degerım feritin 60-70 aralıgında bırseydı doktor ooo super kuzu gıbı saglıklısın demıstı :D

bu sabah ıkı yumurta yarım muz ıle cırptıgım omletı yaptım cayla yedım yanında cevızle
baya bıldıgınız kek gıbı oldu cok acayıp mıllet bosuna kek cırpıp pısırıyor :D
kestı falan bır ıstahımı baska bırsey yıyemedım

suan kahve ıcıyorum

aksama kuru fasulye var 1 tabak
ben kerevız salatasıyla et sote yapmak ıstemıstım ama kızım kuru fasulye ıstedı :D :D :D

aylar once son tahlıle gıttıgımde hanı su 35 kıloyu verdım ya hatırlarsan 1 haftada 5 kılo vermıstım nasıl oldugunu anlamadan
onda gıttıgımde baktı
yanlıs hatırlamıyorsam degerım feritin 60-70 aralıgında bırseydı doktor ooo super kuzu gıbı saglıklısın demıstı :KK70:
Evet canım, çok ideal. Maşallah. :nazar: Ben Feritin de çok düşük, GGT de yüksek sanırım :( ama bulamıyorsun ki iyi bir doktor. Referans değerlerin içinde gözüküyorsa, bişey yok diye gönderiyorlar.

bu ferıtın ggt muhabbetlerıde kolestrol mevzusu kadar onemlıymıs oyle okumustum hastalıkları belırlemede kolestrolden daha belırleyıcı dıyorlar
kronık rahatsızlıklar kalp krızı gıbı seylerı tetıklermıs saglıklı sınır aralıgında olmazsa

bu sabah ıkı yumurta yarım muz ıle cırptıgım omletı yaptım cayla yedım yanında cevızle
baya bıldıgınız kek gıbı oldu cok acayıp mıllet bosuna kek cırpıp pısırıyor :KK70:

suan kahve ıcıyorum

ben kerevız salatasıyla et sote yapmak ıstemıstım ama kızım kuru fasulye ıstedı :KK70: :KK70: :KK70:
Böcüüğe bak yaa :D o yaşta kurufasulye isteyen kaç çok çocuk vardır :D

Ya ben de yapmak istiyorum? Pancake gibi mi oluyor? Hafta sonu mutlaka denemeliyim.

sana da şifa olsun Demirleke :KK66:

Ne güzel, bir sürü yemek seçeneği varmış. Karalahana yemeğini nasıl yapıyorsun?
dün pazar vardı iş yerimin orada.
ıspanak . pırasa , karalahana aldım .
akşam ayıkladım hepsini pişirdim .

karalahana yemeğini
soğan , karalahana, sarımsak , mısır unu ile yapıyorum .
orijinalinde mısır , alacalı fasülye vardır . iç yaağı vardır .

bu ferıtın ggt muhabbetlerıde kolestrol mevzusu kadar onemlıymıs oyle okumustum hastalıkları belırlemede kolestrolden daha belırleyıcı dıyorlar
kronık rahatsızlıklar kalp krızı gıbı seylerı tetıklermıs saglıklı sınır aralıgında olmazsa
Evet canım ya. Neyse, 1 aydır daha doğru besleniyorum sonuçta, tekrar baktırayım. Olmadı takiviye alırım.

dün pazar vardı iş yerimin orada.
ıspanak . pırasa , karalahana aldım .
akşam ayıkladım hepsini pişirdim .

karalahana yemeğini
soğan , karalahana, sarımsak , mısır unu ile yapıyorum .
orijinalinde mısır , alacalı fasülye vardır . iç yaağı vardır .
Maşallah. Bir hamarat hatun daha. Ben 1 çeşit yemek yapsam, acayip kendimle gurur duyuyorum :D

afıyet olsun supermıs
pırasa yemegını sen nasıl yapıyorsun ben pırasayı havucu dograyıp etle nohutla tencerede sulu pısırıp yogurtlu yaparım ustune de yagda kızdırılmıs pul bıber gezdırırım :)
cok severım
senin tarif de güzelmiş .
ben pişmiş havuç yiyemiyorum . sevmiyorum . ondan koymam . annem koyar onu. ben tabağın yanına doğru ayıklardım .

çok nice doğruyorum pırasayı. taze soğan doğrar gibi.
biraz iriydi pırasalar . bu hafta böyleymiş . öyle dedi pazarcı:KK53:
suyunu koyuyorum . salça, yağ . ve ona da biraz mısır unu koydum . uydurma tarif . ben yediğim için bi tek . kendime göre yapıyorum . bıraz da kavrulmuş kıyma , soğan , kimyon karışımı vardı. onu da koydum içine. :KK53:

Evet canım, çok ideal. Maşallah. :nazar: Ben Feritin de çok düşük, GGT de yüksek sanırım :KK43: ama bulamıyorsun ki iyi bir doktor. Referans değerlerin içinde gözüküyorsa, bişey yok diye gönderiyorlar.
senın ketojen tarzı beslenmen gerekıyor aslında kuzum
benım oyle duzeldı
ılk tahlılım berbattı anlatmıstım kagıdı attıgım ıcın yazamıyorum sonuc okadar kotuydu kı yaşayan ölü gıbıydım resmen ınsanı fonksıyon yoktu sana yatıs vermek gerek nolmus sana demıstı doktor

oyleyken duzeldı 3-4 ayda düşün...

sen benım ılk 2 ayıma tanık olmamıstın buyuk kılolarımı attıktan sonra tanıstık senle
ılk 2 ay okadar sıkıydı kı aksam 6 dan sonra su bıle ıcmıyordum
sabah 9 kahvaltı aksam 4 yemek arada sadece 1 turk kahvesı suyu bıle saatı saatıne ıcıyordum tuvaletım bıle saatınde oluyordu 2 ay resmen kendı kendımı deney gıbı kullandım boyle ılac gıbı davranırsam nasıl olur dıye

dusun unsılın dırencı ıcın kullandıgım ılaca gerek kalmadı oyle duzeldı herseyım ama cok sıkı ozamanlar nasıl yapabılmısım dusunuyorum kendıme sasırıyorum ama saglık soz konusu olunca yapılıyor kuzum 2 ay dişini sıkıyorsun sonrası cok guzel

senin tarif de güzelmiş .
ben pişmiş havuç yiyemiyorum . sevmiyorum . ondan koymam . annem koyar onu. ben tabağın yanına doğru ayıklardım .

çok nice doğruyorum pırasayı. taze soğan doğrar gibi.
biraz iriydi pırasalar . bu hafta böyleymiş . öyle dedi pazarcı:KK53:
suyunu koyuyorum . salça, yağ . ve ona da biraz mısır unu koydum . uydurma tarif . ben yediğim için bi tek . kendime göre yapıyorum . bıraz da kavrulmuş kıyma , soğan , kimyon karışımı vardı. onu da koydum içine. :KK53:
ellerıne saglık :)

senın ketojen tarzı beslenmen gerekıyor aslında kuzum
benım oyle duzeldı
ılk tahlılım berbattı anlatmıstım kagıdı attıgım ıcın yazamıyorum sonuc okadar kotuydu kı yaşayan ölü gıbıydım resmen ınsanı fonksıyon yoktu sana yatıs vermek gerek nolmus sana demıstı doktor

oyleyken duzeldı 3-4 ayda düşün...

sen benım ılk 2 ayıma tanık olmamıstın buyuk kılolarımı attıktan sonra tanıstık senle
ılk 2 ay okadar sıkıydı kı aksam 6 dan sonra su bıle ıcmıyordum
sabah 9 kahvaltı aksam 4 yemek arada sadece 1 turk kahvesı suyu bıle saatı saatıne ıcıyordum tuvaletım bıle saatınde oluyordu 2 ay resmen kendı kendımı deney gıbı kullandım boyle ılac gıbı davranırsam nasıl olur dıye

dusun unsılın dırencı ıcın kullandıgım ılaca gerek kalmadı oyle duzeldı herseyım ama cok sıkı ozamanlar nasıl yapabılmısım dusunuyorum kendıme sasırıyorum ama saglık soz konusu olunca yapılıyor kuzum 2 ay dişini sıkıyorsun sonrası cok guzel
maşallah ne güzel . düzelmiş her şey .

haha. bazen ben de 1 çeşit yaparım . akşam bi de çiğ börek pişirdim ev halkına.
ben hayatımda hıc cıg borek yemedım nasıl bırsey acaba
boregın memleketı neresı gıdıp yerınde yemek lazım derler ya :) yolum duserse tadına bakıcam :)

baya bıldıgınız kek gıbı oldu cok acayıp mıllet bosuna kek cırpıp pısırıyor :KK70:

suan kahve ıcıyorum

ben kerevız salatasıyla et sote yapmak ıstemıstım ama kızım kuru fasulye ıstedı :KK70: :KK70: :KK70:
afiyet olsun . ne güzel .
muzlu omlet .
ben de yumurta aşığıyım. her türlüsünü yaptım . ama muzlu yapmadım .

Böcüüğe bak yaa :KK70: o yaşta kurufasulye isteyen kaç çok çocuk vardır :KK70:

Ya ben de yapmak istiyorum? Pancake gibi mi oluyor? Hafta sonu mutlaka denemeliyim.

Evet canım ya. Neyse, 1 aydır daha doğru besleniyorum sonuçta, tekrar baktırayım. Olmadı takiviye alırım.
aynen pankek gıbı :) yapıp yanında da goturebılırsın ıse işte yemek ıstersen benım ıstahımı falan acayıp kapadı hepsını bıtıremedım ceyregını bızım böcük yedı balla yedı o :D

bırde kaslarını gosterıyor guclendım ben orumcek adam oldum dıyor :D su hayatda çocuk olasın ya :D

degerlerın eskıye oranla coookk degısmıstır sen 1 aydır dıkkat edıyorum dıyorsunda aslında 5 aydır baya dıkkat edıyorsun eskı yanlıs alıskanlıkların epeydır yok 1 aydır da cok sıkı gıdıyorsun :)

Back
X