yok canım ya salı gunune ertelendı malesefAynen canım. Sayende motivasyonum tamGeçen akşam sucuklu yumurta canım çekti. Ya bu ekmesiz yenmez diye markette şöyle ekmek reyonuna bakındım, bakındım. Amaaan dedim, almadım. Gayet de yeniliyormuş.
Salep de müthiş geldi broşlarıma bu ara. Onu da dediğin gibi bol tarçınla yapınca, şeker hiç aramadım.
Sen yarın mı gidiyorsun Ankara'ya? İnşallah süper bi tatil olur ailecek.
Ya akıllara zarar bu Nisaayok canım ya salı gunune ertelendı malesef
demın valızı bosalttım gerı
ankaraya akrabalara goturucem dıye kavrulmus fıstık fıstık ezmesı cevızlı sucuk falan aldım en sevdıklerımsalı gunune kadar kalırlar ınsallah
bu paketın aynısından yaptırdım oy oy
kabuklu kavrulmamıs guneste kurutulmus halı kılosu 70 tlYa akıllara zarar bu NisaaEnerji bombası!!
Orda antep fıstığı ucuz mu? Tartmadan doldurmaa, tartmadan doldurmaa abi diyesim geldi videoları seyrederken
iyimiş valla, burada neredeyse 2 katıı. Demir deposu hem. Bol bol yiyin yaa. Ay benim de canım çektikabuklu kavrulmamıs guneste kurutulmus halı kılosu 70 tl
kabuksuz kavrulmus cıtlak fıstık 80-90 tl
fıstık ıcı 110 tl
pasta tatlılarda kullanılan boz fıstık 150 tl
:) 1 kg fıyatları
benım en cok sevdıgım fıstık ezmesıiyimiş valla, burada neredeyse 2 katıı. Demir deposu hem. Bol bol yiyin yaa. Ay benim de canım çekti
aslından bundan 1 tane yenebılır suni sekerle yapılmıyor bunlar2 ve 3 numara beni benden aldı Nisaa
Fıstık ezmesine kardeşim bayılır.
Ay napıyoruz, anti- diyete kaydı topik sankiama bütün bu tatlar güzel hakkaten Yurdum gibisi var mı yaa.. başka nerde bulucan bu lezzetleri bi arada
Bence de forma girdikten sonra o kadarcıktan hiç bişey olmaz.aslından bundan 1 tane yenebılır suni sekerle yapılmıyor bunlar
gercek tereyagı ve seker pancarının sekerınden yararlanıyorlar oyuzden tatları cok guzel
kahvenın yanına 1 fıstık ezmesı muhtesem olurdu mesela kacamak nıyetıne pasta borek yemektense :) veya meyve yıyecegım zaman meyve yerıne 1 tane yerım acıkcası
ohh ellerıne saglık sıfa olsun ıyı yapmıssın faydalı :)Bence de forma girdikten sonra o kadarcıktan hiç bişey olmaz.
Az önce keçi boyunuzu unudan yaptığım keki yedim, zaten bu pasta, keki hiç aratmıyor. Fazlası var eksiği yok.
ıyıyız canım sen nasılsın :)kızlar nasılsınızzz :) azminize maşallah diyorum
ıyıyız canım sen nasılsın :)
Hoşgeldin Esenkızlar nasılsınızzz :) azminize maşallah diyorum
Hoşgeldin Esen
İyiyiz şükür.
Sen de ne var ne yok? Sağlıklı tercihler yapıyor musun? KPSS belli oldu mu?
hadı bakalım hayırlı olsun :)canım atama için tercih yaptım okeylendi evrakları bekliyorum :)
onun dışında kg 56 :)
hadı bakalım hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?