kılo verdıkten sonra koruma donemınde yedımpeki o kek vs ne zaman yedin
Canım Yavuz Dizdar öyle diyor ya, eksimiyorsa canlı değil diyor. Belki hazır olanın kefir konsantrasyonu düşük olabilir mi? Belki yine eksir de daha geç gibi .Samsonun kefir mayalamaya üşenince marketten hazır alıyorum (kefirdanem, altınkılıç falan) onlar da mı yoğurtla aynı şekilde acaba? Sen yazınca fark ettim, kendi mayaladığım kefir birkaç günden sonra ekşimeye başlıyor ama dolaptaki altınkılıcı bir haftadır içiyorum tadı aynı
Nisa tontiş halin de çok sevimli yalnız.100 kilotovbeler olsun
+18 korku ıcerır Eki Görüntüle 2231806
Eki Görüntüle 2231807
Eki Görüntüle 2231808
Eki Görüntüle 2231809
kronolojık sıra :)
100 kıloluk halımden bıle bır sevımlılık cıkardın ya :) ben orda yuruyen bır yag yıgını goruyorum senın bakıs acının guzellıgı bence o gordugun sevımlılık :)Nisa tontiş halin de çok sevimli yalnız.
Ama tabiiki fit versiyonun afetmaşallah valla
Ay ben o tüvid takımı ısırırım ya oyy maşşşşallah kuzuya küçük hanımefendi100 kilotovbeler olsun
+18 korku ıcerır Eki Görüntüle 2231806
Eki Görüntüle 2231807
Eki Görüntüle 2231808
Eki Görüntüle 2231809
kronolojık sıra :)
Yaa lahana denesem mi ki bi kavanozda sahiden deCanım Yavuz Dizdar öyle diyor ya, eksimiyorsa canlı değil diyor. Belki hazır olanın kefir konsantrasyonu düşük olabilir mi? Belki yine eksir de daha geç gibi .
Ya şimdi tam zamanı aslında. Lahana turşusu yaptirsana. Kefir yapmaya usenirsen onu yersin.
Ay ben o tüvid takımı ısırırım ya oyy maşşşşallah kuzuya küçük hanımefendi
Tekrar tekrar helal olsun bravo diyorum sana nisa xs ye inmek nedir ya
cevızı gunde 2 taneden fazla yememek lazım :) ben oyuzden 2 cevız 5 badem 3 fındık 5 fıstık yıyorumCevizden kilo alan var mı ya?
Bu aralar ceviz yiyorum çok. Geçen gün paketine bi baktım. 30 gramı 200 kaloriymiş! Yani 1 avuç ceviz 200 kalori. Şok oldum. Ben daha hafif bir şeydir sanıyordum.
Gün içinde birkaç kere yiyorum yani..özellikle açlık bastırmada üstüne yok. Sizler ceviz konusunda ne düşünüyorsunuz? Çok yiyor musunuz?
bırde kırılmıs hazır cevızler faydalı yag etkısını kaybedıyorCevizden kilo alan var mı ya?
Bu aralar ceviz yiyorum çok. Geçen gün paketine bi baktım. 30 gramı 200 kaloriymiş! Yani 1 avuç ceviz 200 kalori. Şok oldum. Ben daha hafif bir şeydir sanıyordum.
Gün içinde birkaç kere yiyorum yani..özellikle açlık bastırmada üstüne yok. Sizler ceviz konusunda ne düşünüyorsunuz? Çok yiyor musunuz?
supersın cok cok sevındım boyle dusunmeneSabah 1 haşlanmış yumurta, yanında bol roka yedim ve 10-20 ml de zeytin yağı içtim.
Ne kadar uzun süre tok tuttu, ben bile şaşkınım.
Bu ekmek sevdam ne boşmuş hakkaten.
Aynen canım. Sayende motivasyonum tamsupersın cok cok sevındım boyle dusunmene
bır sure yemeyıp unutup tadına baktıgında amaaan yedıgım lezzet aldıgım sey bu muymus tadı tuzu yok dıyorsun hatta :)
yerken guzel gelıyor tadı da arınınca aynen kullandıgın cumleyı dusunuyorsun
mutlu oldum tam ıstedıgın gıbı oldun arındın :) saglıklı saglıklıyız mis gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?