Sağlıklı beslenirken;

peki o kek vs ne zaman yedin
kılo verdıkten sonra koruma donemınde yedım
ama benım 40 kılo fazlam vardı
sadece 10 kılo fazlam olsa 2 haftada bır haftasonu kahvenın yanına 1 dılım yerdım kendıme odul olarak

Canım Yavuz Dizdar öyle diyor ya, eksimiyorsa canlı değil diyor. Belki hazır olanın kefir konsantrasyonu düşük olabilir mi? Belki yine eksir de daha geç gibi .
Ya şimdi tam zamanı aslında. Lahana turşusu yaptirsana. Kefir yapmaya usenirsen onu yersin.

Nisa tontiş halin de çok sevimli yalnız.

Ama tabiiki fit versiyonun afet maşallah valla
100 kıloluk halımden bıle bır sevımlılık cıkardın ya :) ben orda yuruyen bır yag yıgını goruyorum senın bakıs acının guzellıgı bence o gordugun sevımlılık :)

Yaa lahana denesem mi ki bi kavanozda sahiden de kefir de çok kolay mayalaması da sadece kışın hava soğuk olduğundan 2 gün falan sürüyor benim evde ondan üşenip hazır alıyorum bazen. Yazın hemen mayalanıyor kefir yoğurt gibi sarmaya gerek yok karanlık olsun yeter

Ilk sayfada keçiboynuzu unu ile yapılan çikolatayı gordum. Maalesef benim kziim çikolata hastası vermemeye gayret ediyorum bunu görünce çok sevindim. Ölçüsü var mi acaba. Kaç kaşık kullanacağım ı bilemedim

ıkı dolu yemek kasıgı kadar
goz kararı yaptım ben tam tuttu zaten donuyor ya :) kıtır kıtır cok lezzetlı
hurma badem ıle yapılan cıkolata toplarını da sever bence nohutdan bıraz buyuk yuvarladım kızım onu daha cok sevdı

Tatlı tatlının mayası demiş bir doktor
Candida mantarı sürekli şekerli şeyler ister önüne gecemediginiz tatlı isteğiniz varsa floranizi bozan mantarınız sinsice sizle yaşıyor demektir

Cevizden kilo alan var mı ya?
Bu aralar ceviz yiyorum çok. Geçen gün paketine bi baktım. 30 gramı 200 kaloriymiş! Yani 1 avuç ceviz 200 kalori. Şok oldum. Ben daha hafif bir şeydir sanıyordum.
Gün içinde birkaç kere yiyorum yani..özellikle açlık bastırmada üstüne yok. Sizler ceviz konusunda ne düşünüyorsunuz? Çok yiyor musunuz?

cevızı gunde 2 taneden fazla yememek lazım :) ben oyuzden 2 cevız 5 badem 3 fındık 5 fıstık yıyorum
veya 1 avuc kabak cekırdegı yıyorum yanında da 1 avuc leblebı donusumlu olarak

bırde kırılmıs hazır cevızler faydalı yag etkısını kaybedıyor
ucucu bırsey durdukca kabugundan cıktıgı surede dısarda bekledıkce faydası azalıyor
kabuklu 1 fıle cevız alıp masada ortada tabakta duruyor
kahvaltıda 2 tane kırıp yıyorum dırek

Sabah 1 haşlanmış yumurta, yanında bol roka yedim ve 10-20 ml de zeytin yağı içtim.

Ne kadar uzun süre tok tuttu, ben bile şaşkınım.

Bu ekmek sevdam ne boşmuş hakkaten.

Sabah 1 haşlanmış yumurta, yanında bol roka yedim ve 10-20 ml de zeytin yağı içtim.

Ne kadar uzun süre tok tuttu, ben bile şaşkınım.

Bu ekmek sevdam ne boşmuş hakkaten.
supersın cok cok sevındım boyle dusunmene
bır sure yemeyıp unutup tadına baktıgında amaaan yedıgım lezzet aldıgım sey bu muymus tadı tuzu yok dıyorsun hatta :)
yerken guzel gelıyor tadı da arınınca aynen kullandıgın cumleyı dusunuyorsun
mutlu oldum tam ıstedıgın gıbı oldun arındın :) saglıklı saglıklıyız mis gıbı

Aynen canım. Sayende motivasyonum tam Geçen akşam sucuklu yumurta canım çekti. Ya bu ekmesiz yenmez diye markette şöyle ekmek reyonuna bakındım, bakındım. Amaaan dedim, almadım. Gayet de yeniliyormuş.

Salep de müthiş geldi broşlarıma bu ara. Onu da dediğin gibi bol tarçınla yapınca, şeker hiç aramadım.

Sen yarın mı gidiyorsun Ankara'ya? İnşallah süper bi tatil olur ailecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…