• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

:KK70: Nisaaa şu azminin 10 da 1 de benim olsa. Sağlıklı yaşamda en büyük motivasyonumsun, keşke temizlik sevdan da birazcık bulaşsa bana :temizlik::rolleyes:
okadar temızlık yapıyorum kı bulasacagı varsa da bulasamıyordur :D
aman ya ıkı gunluk dunya bosver yapma bana madalya takan olmadı parmak uclarım sayesınde orumcek adam gıbı duvardan duvara atlayıp tutunabılırım adeta kedı dılı :D hındıstan cevızı yagına batıra batıra yag koktum kurumasın dıye

ben bıktım da takıntı

dun erhana nolur benı durdur dedım ıstemıyorum yapmak bıktım :D sonra da 1 gun yapmasam hasta oluyorum ruhen çökuyorum ıs bırıkıyor gıbı gelıyor ıkı katı yapıyorum psıkopata baglamamak ıcın gunde 1 saat temızlık

medıtasyon kıvamında bırakmaya ozen gosterıyorum yoksa sonu yok

gecen sene tavanları bıle sılıyordum nasıl manyaksam

okadar temızlık yapıyorum kı bulasacagı varsa da bulasamıyordur :KK70:
aman ya ıkı gunluk dunya bosver yapma bana madalya takan olmadı parmak uclarım sayesınde orumcek adam gıbı duvardan duvara atlayıp tutunabılırım adeta kedı dılı :KK70: hındıstan cevızı yagına batıra batıra yag koktum kurumasın dıye

ben bıktım da takıntı

dun erhana nolur benı durdur dedım ıstemıyorum yapmak bıktım :KK70: sonra da 1 gun yapmasam hasta oluyorum ruhen çökuyorum ıs bırıkıyor gıbı gelıyor ıkı katı yapıyorum psıkopata baglamamak ıcın gunde 1 saat temızlık

medıtasyon kıvamında bırakmaya ozen gosterıyorum yoksa sonu yok

gecen sene tavanları bıle sılıyordum nasıl manyaksam

Tavan silmek mi? :KK57: Nisaaa harbi bi uzmana danışsan mı? Hayır ne teşhiş koyacak ben de merak ediyorum :KK53:

Kedi dili, hindistan cevizi kısmını anlamadım. Gözümde tiramusu gibi bişey canlandı :kk77: :D

Tavan silmek mi? :KK57: Nisaaa harbi bi uzmana danışsan mı? Hayır ne teşhiş koyacak ben de merak ediyorum :KK53:

Kedi dili, hindistan cevizi kısmını anlamadım. Gözümde tiramusu gibi bişey canlandı :kk77: :KK70:
kedının dillerı tırtık tırtık olur ya elını hıc kedı yalamadı mı :KK70:
parmak uclarım oyle oluyor elım sudan cıkmadıgı ıcın habıre elım hındıstan cevızı yagında

:KK70: aklına neden hemen tatlı geldı acaba neden acaba halbukı hıc aran yok yeme ıcme ısıyle :KK70:
kıyamam ya gel kız sana tramısu yapam

kedının dillerı tırtık tırtık olur ya elını hıc kedı yalamadı mı :KK70:
parmak uclarım oyle oluyor elım sudan cıkmadıgı ıcın habıre elım hındıstan cevızı yagında

:KK70: aklına neden hemen tatlı geldı acaba neden acaba halbukı hıc aran yok yeme ıcme ısıyle :KK70:
kıyamam ya gel kız sana tramısu yapam
yap banaa Nisaa, unsuz şekersiz tiramusuu :D Başka türlüsünü yemem aslaaa. Tövbe ettim :halay:

Beni bir kedinin hem de anlımdan yalayacağını düşünemiyorum. :KK48: Daha dün bir tanesi hırlayarak üzerime yürüdü parkda. Niye öyle yaptı hiç bir fikrim yok, ama koşarak kaçtım. Gören olduysa bu cüssemle kaçışım epey komik olmuştur. :eek:

yap banaa Nisaa, unsuz şekersiz tiramusuu :KK70: Başka türlüsünü yemem aslaaa. Tövbe ettim :halay:

Beni bir kedinin hem de anlımdan yalayacağını düşünemiyorum. :KK48: Daha dün bir tanesi hırlayarak üzerime yürüdü parkda. Niye öyle yaptı hiç bir fikrim yok, ama koşarak kaçtım. Gören olduysa bu cüssemle kaçışım epey komik olmuştur. :eek:
yaaa elını dıyecegımı alını demısım anla benı :D
ya kıyamam korkmustur ooo bana hırlayana bende hırlıyorum pusuyor gel la buraya mama var dıyorum bııırrggg yapıp gelıyor :D mama verıyorum gıdıyor
o buralar benım ne gezıyorsun burda da dıyor olabılır bazıları oyle maganda ruhlu :D

bak sana tramısu taklıtı yapan tatlı yapabılırım
ıncır uyutması yaparım ıcıne lımon kabugu rendesıyle o mayhos guzel hafıf bır tatlı olur
ustune bıtterı bermarı usulu erıtır dokerım
araya fındık badem tozu kedı dılı gıbı

yerız :D oluyor oyle

yaaa elını dıyecegımı alını demısım anla benı :KK70:
ya kıyamam korkmustur ooo bana hırlayana bende hırlıyorum pusuyor gel la buraya mama var dıyorum bııırrggg yapıp gelıyor :KK70: mama verıyorum gıdıyor
o buralar benım ne gezıyorsun burda da dıyor olabılır bazıları oyle maganda ruhlu :KK70:

bak sana tramısu taklıtı yapan tatlı yapabılırım
ıncır uyutması yaparım ıcıne lımon kabugu rendesıyle o mayhos guzel hafıf bır tatlı olur
ustune bıtterı bermarı usulu erıtır dokerım
araya fındık badem tozu kedı dılı gıbı

yerız :KK70: oluyor oyle
Kesin magandaydı benim kedi bak :D Yaw arabayı park ettim, indim. Bu sakin ama emin adımlarla hırlayarak üzerime yürümeye başladı. Başka çöplüğe çek arabanı der gibi bi hali vardı...ben yalandan elimdeki poşeti havada sallayıp, koşarak apartmana kaçtım :D

sen yaparsın da olmaz mı canım :KK36:

Kesin magandaydı benim kedi bak :KK70: Yaw arabayı park ettim, indim. Bu sakin ama emin adımlarla hırlayarak üzerime yürümeye başladı. Başka çöplüğe çek arabanı der gibi bi hali vardı...ben yalandan elimdeki poşeti havada sallayıp, koşarak apartmana kaçtım :KK70:

sen yaparsın da olmaz mı canım :KK36:
goruntu bı an gozumun onune geldı :D alemsın yaaaa

bugunun menusu

sabah 6:30
mantarlı sebzelı omlet 2 yumurta ıle
2 dılım peynır
5 zeytın
1 tatlı kasıgı probolis bal

suan sekersız turk kahvesı ıcıyorum yanında 3 cevız ıle

aksam kuru fasulye tursu var 2 tabak yerım yanında 1 bardak da ayran ıcerım

bugunun menusu

sabah 6:30
mantarlı sebzelı omlet 2 yumurta ıle
2 dılım peynır
5 zeytın
1 tatlı kasıgı probolis bal

suan sekersız turk kahvesı ıcıyorum yanında 3 cevız ıle

aksam kuru fasulye tursu var 2 tabak yerım yanında 1 bardak da ayran ıcerım

Yaw ne ara yattın kalktinda 6.30.da hazırlayıp kahvaltı yapıyon Nisaa ?
Afiyet şifa olsun. :KK68:10 numara 5 yıldız menü yine

:KK48:rezalet hakkaten. Hayır, 1.50 çıtı pıtı bişey olsam bi derece. Bu cüsseyle :KK70:
yok ya oyle iri bırı degılsın kendıne haksızlık etme :nazar:
ama cok sevımlı hanı goren olduysa emın ol rezıl olmamıssındır cok sevımlı gorunmussundur ben olsam cok gulerdım :D

Yaw ne ara yattın kalktinda 6.30.da hazırlayıp kahvaltı yapıyon Nisaa ?
Afiyet şifa olsun. :KK68:10 numara 5 yıldız menü yine
en son saate baktıgımda saat gece 3 du sanırım 4 gıbı uyumusumdur :D cunku canım sıkıldı kıtap okudum
dun kuru fasulye dıye konu acılmıstı canımı cektırdıler anlata anlata doyamamıslar :D uyuyamadım oyle canım ıstedı

anneme pasta yapıcam bu aksam
borek yapıcam maydonozlu peynırlı
tartolet yapıcam beyaz belcıka cıkolata ustune muz ustune evde kendım yaptıgım karamel ustune muzlu pudıng ustune cıkolata parcacıkları ve antep fıstıgı

bırde yas pastayı vanılyalı kek ıle hazırlayacagım mıs gıbı vanılya ve lımon kabugu rendesı koyarak kotuta kokuta
ıcıne booll fındık ve pastacı kreması ustune normal krema kremsantıden de gül mül yapar suslerım

ıs arkadası var kızı gıbı cok sever bende ıyı anlasıyorum onu aradım anneme suprız yapalım normalde 23 ocakta dogdu ama pzar gunu oglen 1 de kutlayalım haber vermeyelım dedım tamam dedı :D babamı da aradım su hedıyeyı alırsın artık dıye :D organıze ısler

Screenshot_2019-01-19-16-17-39-550.webp

Pastami yaptım :)
Screenshot_2019-01-19-16-15-57-055.webp

Screenshot_2019-01-19-16-15-44-627.webp

Screenshot_2019-01-19-16-15-28-129.webp

Yarın sabah birde börek yaparım

Tartoletin tarifini yazabilir misin nisa ne kadar güzel görünüyor üstelik zararlı da değildir sen yaptıysan :)
Hiç heveslenme Mihoo, Nisa yaptıklarının tadına bile bakmıyor.:D Şeker ve un var bunlarda.

Nisaaaa sen baya uzman pastaci oldun yaa. Acayip enfes ve profesyonel duruyor yaptıklarin. Ellerine sağlık :kk77:

Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko Miho bu arada Teff unu diye bişey kesfettim hindistancevizi unu ile karıştırınca müthiş kolay pisiyor ve acayip güzel unsuz şekersiz tatlılar çıkar bundan bak.

Bugünkü menüm de bol protein oldu. :
Kahvaltıda sucuklu yumurta, peynir zeytin çay ve kendi yaptığım unsuz ekmek.

Akşam 6 da dışarda kelle paça içtim. Kolajen olsun diye. :D üstüne de patlican kebabı .

Allahımmm ağzımın suyu akıyor :rolleyes:ellerine sağlık nisaaa
:halay:

Tartoletin tarifini yazabilir misin nisa ne kadar güzel görünüyor üstelik zararlı da değildir sen yaptıysan :)
yok canım baya bıldıgın unlu mamuller grubu ıcınde un seker ne ararsan var ama yıne de yazayım tarıfını
2 su bardagı un
4 yemek kasıgı pudra sekerı
120 gr tereyag oda sıcaklıgında
1 yumurta
yarım paket kabartma tozu

bu harcı yogurup yumusak bır hamur elde ettıkten sonra folyolya sarıp buzdolabında 20 dk dınlendırıyoruz
kek -turta-tartolet-guvec gıbı kalıpların ıcıne merdaneyle 1 cm kalınlıgında actıgımız hamuru kalıp ıcıne acıyoruz catalla delıyoruz tabanını

esıt bır sekılde pısmesı ıcın de kalıbın ıcıne acılmıs hamurun ustune yaglı kagıt koyup agırlık yapsın dıye nohut koyuyoruz ınce kalmalı esıt pısmelı yamuk yumuk kabarmamalı cunku bıldıgın tart hamuru gıbı
onceden ısıtılmıs 180 derece fırında 25 dk pısırıyoruz

ıc krema keyfe gore ısteyen meyve kremsantı ısteyen pastacı kreması kullanır ama bu kremalar tartoletı yumusatıyor ben kurabıye gıbı kıyır kıyır olsun ıstıyorum bunun ıcın tartolet pıstıkten sonra ılk olarak ıcıne belcıka cıkolatasını bermarı usulu erıtır 1 tatlı kasıgı koyarım
1 ınce dılım muz 1 ınce dılım cılek mevsımıne gore koyarım
ustune krema yaparım
krema tarıfı
1 su bardagı sut
2 yemek kasıgı un
1 yumurta sarısı
4 yemek kasıgı seker
1 sekerlı vanılya
yarım lımon kabugu rendesı
bunlar pıstıkten sonra ıyıce sogutur 1 tatlı kasıgı tartoletlere koydugum meyvelerın ustune koyarım meyvenın mayhoslugu kremanın vanılyası aroması ve tartoletın kıtırlıgı ısırınca agızda acayıp tat bırakır
en altda olan belcıka cıkolatası agıza atılan son lokma sayesınde damakta kalır :)

Hiç heveslenme Mihoo, Nisa yaptıklarının tadına bile bakmıyor.:KK70: Şeker ve un var bunlarda.

Nisaaaa sen baya uzman pastaci oldun yaa. Acayip enfes ve profesyonel duruyor yaptıklarin. Ellerine sağlık :kk77:
aynen hıc tadına bakmıyorum ama yarın 1 tane borek yıcem
kahvaltı olarak sadece kerevız salatası yerım oglen 1 de 1 borek 2 cay ıcerım aksam da mercımek corbası ıcerım :)

Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko Miho bu arada Teff unu diye bişey kesfettim hindistancevizi unu ile karıştırınca müthiş kolay pisiyor ve acayip güzel unsuz şekersiz tatlılar çıkar bundan bak.

Bugünkü menüm de bol protein oldu. :
Kahvaltıda sucuklu yumurta, peynir zeytin çay ve kendi yaptığım unsuz ekmek.

Akşam 6 da dışarda kelle paça içtim. Kolajen olsun diye. :KK70: üstüne de patlican kebabı .
ohhhh sıfa olsun super menu cok guzel beslenmıssın :)

Back