Birkaç dilim ekmeğim var demiştim, bir an önce bitsin diye bugün toplam 2 dilim yedim. Reçelle ve yemekle. Sütlü tatlı vardı hazır paket, onu da yaptım. Ya sanki çok yiyormuşum gibi geliyor. Bugün durduk yere tartıldım ve bir önceki kilomdan daha yüksek çıktım, ona da sinir oldum. Mercimek çorbası yaptım. Ondan mıdır, yoksa çok yediğimden midir, bugün aynada kendimi şişkin gördüm yine. Yani sanki verdiğim emeklere yazık ediyormuşum gibi geliyor. Her gün sabah soğuğunda yokuş yukarı koşuyorum, sonra eve gelip kaybettiğim kaloriyi fazlasıyla yerine koyuyorum.
Karar verdim, kalan ekmekleri yemeyeceğim. Kuşlara vercem. Biraz kuşburnu marmeladım kalmıştı, onu da ya yoğurda karıştırır yerim, ya da ev arkadaşıma veririm, zaten çok beğendi. :) Yarından itibaren yeşil sebzeye, yoğurda ağırlık veriyorum. Sebze yağını kullanmayacağım, sadece zeytin yağı. Elimdeki patatesleri yavaş yavaş tüketip bitince bir süre almayacağım yenisini. Sofradan yarı aç kalkıcam. Öyle yani. Biraz hızlanmam lazım bu konuda. Sanki bi ileri bi geri gidiyor gibiyim şu an.
Başka ne yapmalı, neyi tamamen kesip, neye ağırlık vermeli.... Tavsiyesi olan yazsın bana da. :)