Sağlıklı beslenip , hareket edip, yumurta takip edip eylülde hamile kalacağız🫶Güvenen gelsin..

O zaman kesin hamilesin nasıl 6 gün test yapmadan dayandın😍😍
Eylülde kimyasal geçirdim o kadar umudumu kesmiştim ki artık hani olmaz diye bakıyordum hatta bi doktor bana polip var sende dedi inferlitiliteye randevu bile almıştım düşün o kadar imkansiz bakıyordum sanırım Hsgnin kullandığım vitaminlerin çok etkisi oldu hala inanamıyorum 😓

Eylülde kimyasal geçirdim o kadar umudumu kesmiştim ki artık hani olmaz diye bakıyordum hatta bi doktor bana polip var sende dedi inferlitiliteye randevu bile almıştım düşün o kadar imkansiz bakıyordum sanırım Hsgnin kullandığım vitaminlerin çok etkisi oldu hala inanamıyorum 😓
Allahım sağlıkla ilerlemesini nasip etsin inşallah🙏🏼 artık güzel şeyler düşünme zamanı en kısa zamanda kan ver değerin katlanarak artsın❤️

Allahım çok şükür kuzum yaaaaa çok şükür inan ne diycem bilmiyorum çok sevinçliyim iniallah o kahve leke ilerlemez

Allahım çok şükür kuzum yaaaaa çok şükür inan ne diycem bilmiyorum çok sevinçliyim iniallah o kahve leke ilerlemez
İnşallah kuzum yine takipteyim kontrol ediyorum her gittiğimde kuzum valla bende ne tepki vereceğimi ne söyleyeceğimi bilmiyorum hala şoktayım bi yandan korkuyorum

Kesinlikle!
Ozaman demistik bak, kimyasaldan sonra kisa surede hamile kaliniliyormus diye.❤️
Ay simdi kac haftalik oluyor 5 dimi ?

X