Tesekkur ederim canim. Amin insaallah cabuk atlatiriz. Ben de bugun okula bile gidemedim. Yorgan dosek yatiyorumGeçmiş olsun canım.bende neredeyse bir haftadır ip atlayamıyorum.enerjim diplerde.okulda ve evde okadar yoruluyorumki.akşam hiç halim kalmıyor.affedersin kocam yaklaşacak diye de ödüm kopuyor.düşün halimi.inşallah bu durumu çabuk anlatırız.
Oo hoşgeldin canım. Ne iyi yapmışsın.Ellssa kaptanım Merhaba!.
Diyet gurubunda izne ayrıldım ama bugün gayri ihtiyarı ip atladım 100+100+100+100= 400 tane . Ayağıma sıkıntısı olmadı şükür .
İnşallah günlük düzenli atlayayım diyorum bakalım :)
Geçmiş olsun canım.Kizlar acayip nezle grip oldum. Benim spor isi bugunlerde yatti. Motivasyonum dusmese bari iyilesinceye kadar
Bu devirde göbeksiz insan...ay ben şok.Ben de gobek sorunu yok canim ,basen sorunum var. O yuzden onun olcusunu almamisim. Sanki yediklerim benim direkt basene gidiyor
Kizlar acayip nezle grip oldum. Benim spor isi bugunlerde yatti. Motivasyonum dusmese bari iyilesinceye kadar
Ellssa kaptanım Merhaba!.
Diyet gurubunda izne ayrıldım ama bugün gayri ihtiyarı ip atladım 100+100+100+100= 400 tane . Ayağıma sıkıntısı olmadı şükür .
İnşallah günlük düzenli atlayayım diyorum bakalım :)
Oooo maşallah.Dün ip atlamadim evde yattım. Mola olsun
Bugün 20 dk koşu bandı, 500 ip ,30 dk da pilates ve ağırlık .
Oo hoşgeldin canım. Ne iyi yapmışsın.
Hoşmuşsun. Dün öğleden sonra yürüyüş yaptım . Akşamda unuttum atlamayı aklıma geldiğinde geç olmuştuGeçmiş olsun.zencefil zencefil zencefil derim başka bişey demem
Hoş geldin.
Hoş geldin. Eskiden buradamiydin. Baya tecrübelisin anladığım kadarıyla. Ben şu teras kapanıp ip atlama seanslarıma ara verdim, soğuk, sıkıldım çocukların ödevi gibi bahanelerin vardun 2000 atladım. bu sabahda kahvaltı oncesı 300 sonrası 200 atladım.ıyı gıdıyor yeşil çay ve suyla destekleyın.hafta başı şasırabılırsınız bır haftadadkı değişimşio zaman daha uzun yazarım
kayıtlıydım ama baya ara verdım işe başlayınca nasip oldu .oncesınde ara ara atlıyodum doğum kılosu yuzunden verdım tekrar gerı aldım.simdi hedefıme ulaşmaya çalışıyorum.işe başlayınca kolay oluyor benımde kızım var 28 aylık onla beraber atlıyoruz =) oyuna cevrdık ıyıce =)onun harıcınde telıme uygulama yukledım ıpı azaltıp egzersız yapıyorum oda egzersızın agırlıgına gore.inşallah başarırız =)Hoş geldin. Eskiden buradamiydin. Baya tecrübelisin anladığım kadarıyla. Ben şu teras kapanıp ip atlama seanslarıma ara verdim, soğuk, sıkıldım çocukların ödevi gibi bahanelerin var
Spor salonunda ve dışarıda yürüyorum. Ilk zaman ortalama 2000 atliyorum. Şimdi yürüyüş sonrası 500 atlamaya çalışıyorum
Hoşgeldin canım.dun 2000 atladım. bu sabahda kahvaltı oncesı 300 sonrası 200 atladım.ıyı gıdıyor yeşil çay ve suyla destekleyın.hafta başı şasırabılırsınız bır haftadadkı değişimşio zaman daha uzun yazarım
Tebrikler canımKızlar 73 barajını kırdım.
72.7ye düştüm:)
Yeni hedeeeeeef 69u görmek
Bugün Dışarıda yürüdük 1 saat kadar. Şimdilik 600 ip+100 trambolin
Ayyyy cok sevindim canim. Ilk kirilma noktani hallettin. Takilmadan cabucak 69u da gorursun insaallah. TebriklerKızlar 73 barajını kırdım.
72.7ye düştüm:)
Yeni hedeeeeeef 69u görmek
Bugün Dışarıda yürüdük 1 saat kadar. Şimdilik 600 ip+100 trambolin
Tesekkurler canimGeçmiş olsun canım.
Benim boğazım çok fenaİpi 1200 e tamamlamış bulunmaktayım
Sende mi hasta oldun canim? Cok gecmis olsun.Benim boğazım çok fena