Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben iyiyim şükür, sonunda sekiz sene önceki kilomu gördüm. Çok mutluyum.55 kg çıktım cuma günü.
Bravo 10 gün çok iyi bile süre.Halsizlik yapmadı mı?Ayy ne güzel haber bu canım benim tebrik ediyorum seni kendim vermiş kadar sevindim valla darısı başıma inşallah
Ben de şu an no sugar diet ve low carb diet yapiyorum. Sekersiz 10. günümdeyim
Bravo 10 gün çok iyi bile süre.Halsizlik yapmadı mı?
Ben de karbonhidrat diyetini düşünüyordum canım :)) ama öncesinde 2 günlük detoks uygulicam :) kilo almisim 2 kilo hem de arastiriyorsun ogreniyorsun ne güzel canım.takdir ediyorum bu özelliğini :) ben de senden bir şeyler öğrenip gaza geliyorum. Tekrar senin interval örneğini uygulamaya başlıca en yakın zamanda. Bir günden bir şey olmaz canım yarın yeni bir gün baştan başlamak için vakit var baştan al bence de:)), pes etmicez yaza 34 beden olcaz insallahhh :**
Ben de karbonhidrat diyetini düşünüyordum canım :)) ama öncesinde 2 günlük detoks uygulicam :) kilo almisim 2 kilo hem de arastiriyorsun ogreniyorsun ne güzel canım.takdir ediyorum bu özelliğini :) ben de senden bir şeyler öğrenip gaza geliyorum. Tekrar senin interval örneğini uygulamaya başlıca en yakın zamanda. Bir günden bir şey olmaz canım yarın yeni bir gün baştan başlamak için vakit var baştan al bence de:)), pes etmicez yaza 34 beden olcaz insallahhh :**
canım diyet nasıl gidiyor? ben de düşük karbonhidrat diyeti düşünüyorum ancak halsizlik yapar mı bilemiyorum.sende neler oluyor halsizlik oluyor mu?yağdan kaybettirdiğinden eminim,merakla bekliyorum gidişatını. çok öptümm
Canım ben de basliycam bu diyete ama ders çalışırken açılır miyim ya d aders çalışırken glikoz ihtiyacı hissediyor ya insan onu nasıl bastirabilirim bunlar dusunduruyor beni. Ama yaza böyle girmek istemiyorum. Bu hafta bir sehirdisina gidip geleceğim. Döndüğümde dusunuyorum ben de böylesi bir diyet. Fındık ezmesini bırakırsam şekeri bitirdim demektir aslında ay çok seviyorum kaşık kaşık yiyorum o da basen oluyor :) seni takipteyim ben de önümüzdeki hafta basliyorumm :))