Saglik

Gozdehfz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2016
28
0
1
27
Meraba Arkadaşlar Ya Ben 28 haftalık hamileyim vajinamin üzerinde Şu çiçeği gibi Ama içi iltihap dolmuş Çok fena durumdayım Çok sızlıyor gittikçe sepiyo Ne yapmam lazım doktora gitme imkanım Yok nolur Biri yardım etsin

Saglik ocandaki hemşirene anlata bilirsin, belki saglik ocandaki doktorun krem yaza bilir..

Sade lokum koyuyolarmis
Bu arada doktora niye gideMiyorsunuz?

Ne diyebiliriz? Bi fotoğraf. At bari.

tam olarak ne doldugunu bilmedigimiz icin iltihap dolu diyorsanız sıcak su torbası iyi gelebilir

Bilmiyorum İlk defa Böyle Bişey Gördüm dudagimiz ucuklar Ya Hani nokta nokta Olur içi beyaz beyaz iltihap Olur aynen Öyle İşte
Valla tarifle anca bu kadar oluyor :)
Bölgeyi kolonya ile temizleyin ve iltihabı sıkın muhtemelen kıl köküne doğru batmıştır
Geçmiş olsun

Peki neden doktora gidemiyorsunuz. Ağlayacağım bu 19 yaşında evli hamile ve doktora bile gidemeyen çocuklardan.

Bilmiyorum İlk defa Böyle Bişey Gördüm dudagimiz ucuklar Ya Hani nokta nokta Olur içi beyaz beyaz iltihap Olur aynen Öyle İşte

Uçuk genital bölgede de çıkar. Doğum anında bebekler için çok tehlikeli. Doğumdan önce bebeğin gelişimi açısından bir tehlikesi var mı bilmiyorum. Doktora gitme durumunuz niye yok. Yurtdisinda falan misiniz? Bulunduğunuz yerde herhangi bir yerde sağlık kuruluşu yok mu?

Okudum herpes ise bebeğe zarar verebilirmis. Virus sonuçta. Doktora gidemem yok gitmek zorundasın.

Dudaktaki ucuk gibiyse bunun genital olanı var ondan bulaşmış olabilir, ucuk kremi zovirax sürebilirsiniz, ama gebelikte kullanımı nasıl bilmiyorum, aile hekimi de olsa bi dr a sorsanız iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…