Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne diyebiliriz? Bi fotoğraf. At bari.Meraba Arkadaşlar Ya Ben 28 haftalık hamileyim vajinamin üzerinde Şu çiçeği gibi Ama içi iltihap dolmuş Çok fena durumdayım Çok sızlıyor gittikçe sepiyo Ne yapmam lazım doktora gitme imkanım Yok nolur Biri yardım etsin
Kız orasının resmini mi atacak ayyy aklıma bi tanıdık görürse diye geldi ne resmi olduğunu unutupNe diyebiliriz? Bi fotoğraf. At bari.
Bilmiyorum İlk defa Böyle Bişey Gördüm dudagimiz ucuklar Ya Hani nokta nokta Olur içi beyaz beyaz iltihap Olur aynen Öyle İşteKıl dönmüştür muhtemelen
Valla tarifle anca bu kadar oluyor :)Bilmiyorum İlk defa Böyle Bişey Gördüm dudagimiz ucuklar Ya Hani nokta nokta Olur içi beyaz beyaz iltihap Olur aynen Öyle İşte
Çok komik heralde beyinsiz beyinsiz konuşmayın ciddi Bişey diyoruz
Meraba Arkadaşlar Ya Ben 28 haftalık hamileyim vajinamin üzerinde Şu çiçeği gibi Ama içi iltihap dolmuş Çok fena durumdayım Çok sızlıyor gittikçe sepiyo Ne yapmam lazım doktora gitme imkanım Yok nolur Biri yardım etsin
Bilmiyorum İlk defa Böyle Bişey Gördüm dudagimiz ucuklar Ya Hani nokta nokta Olur içi beyaz beyaz iltihap Olur aynen Öyle İşte
Dudaktaki ucuk gibiyse bunun genital olanı var ondan bulaşmış olabilir, ucuk kremi zovirax sürebilirsiniz, ama gebelikte kullanımı nasıl bilmiyorum, aile hekimi de olsa bi dr a sorsanız iyi olurMeraba Arkadaşlar Ya Ben 28 haftalık hamileyim vajinamin üzerinde Şu çiçeği gibi Ama içi iltihap dolmuş Çok fena durumdayım Çok sızlıyor gittikçe sepiyo Ne yapmam lazım doktora gitme imkanım Yok nolur Biri yardım etsin