within Guru Kayıtlı Üye 27 Ekim 2011 695 228 5 Ocak 2024 Konu Sahibi kocabirsacmalik #41 kocabirsacmalik .!.: teşekkür ederim aile hekimim olur derse eğer sağlık ocağında yaptıracağım öncelikle. peki sonuçlar çıktığında aile hekimime mi göstereceğim? o anlar mı? yoksa başka doktora mı göstermem gerekiyor sonucu? Genişletmek için tıkla... Rica ederim, aile hekimi anlar ona gosterebilirsiniz
kocabirsacmalik .!.: teşekkür ederim aile hekimim olur derse eğer sağlık ocağında yaptıracağım öncelikle. peki sonuçlar çıktığında aile hekimime mi göstereceğim? o anlar mı? yoksa başka doktora mı göstermem gerekiyor sonucu? Genişletmek için tıkla... Rica ederim, aile hekimi anlar ona gosterebilirsiniz
K kocabirsacmalik Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 5 Kasım 2023 70 14 8 Ocak 2024 Konu Sahibi kocabirsacmalik #42 bugün kan testi verdim sağlik ocağında. sonuç çıkınca yazarım buraya da umarım temiz çıkar
gunesdogacakk Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2020 310 286 11 Şubat 2024 Konu Sahibi kocabirsacmalik #43 kocabirsacmalik .!.: bugün kan testi verdim sağlik ocağında. sonuç çıkınca yazarım buraya da umarım temiz çıkar Genişletmek için tıkla... Merhaba sonucun ne oldu. Gelmiş olsun
kocabirsacmalik .!.: bugün kan testi verdim sağlik ocağında. sonuç çıkınca yazarım buraya da umarım temiz çıkar Genişletmek için tıkla... Merhaba sonucun ne oldu. Gelmiş olsun